Kråkerøy

Funkispreget og stilren bolig i grønt og bynært område - Nordre Kråkerøy.

Snorresvei 13A , 1671 Kråkerøy

BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

68%

eier sin egen bolig

17%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

34%

har bolig mellom 60-120 kvm

64%

av boligene er nyere enn 20 år

27%

er barnefamilier

Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 133 m²
Bruksareal 139 m²
Bruttoareal 155 m²
Tomt 674 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2005
Gårdsnummer 423
Bruksnummer 152
Energimerking D
FINN.no 191096913
Sist endret 29.09.2020 15:15
Prisantydning 5 900 000
Totalpris 6 057 992
Ligningsverdi 964 218,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 149 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 157 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 057 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Snorresvei 13A - en del av en vertikaldelt tomannsbolig på nordre Kråkerøy. Boligen som er oppført i moderne funkispreget arkitektur grenser til friareal og fint turterreng, men det er også kun noen minutters gange til Fredrikstad sentrum. En unik mulighet for å kombinere den urbane livstilen med en barnevennlig hverdag i naturskjønne områder. Det er lite trafikk i denne blindgaten og kort vei til barnehager, skoler, idrettsplass og badesteder. Innvendig er det moderne videreført i form av stramme linjer, store vinduer og lyse tidsriktige overflater. Hagen og terrassene er vendt mot vest og utsikten både mot grøntområder og kranene på Værsteområdet oppsummerer beliggenheten godt.
Vi ønsker velkommen til visning!

Innhold

Boligen går over 3 etasjer og planløsningen passer godt for familier med behov for flere oppholdssoner. Toppetasjen har ikke bare en vestvendt terrasse med fin utsikt, men også egen stue og et soverom. 1. etasje er boligens hovedplan med åpen stue- og kjøkkenløsning, utgang til balkong, bad og en entré med en særdeles praktisk innredet garderobe. I underetasjen er det bad, teknisk rom/vaskerom og 3 soverom. Fra hovedsoverommet er det utgang til markterrassen og hagen.
Carport med romslig bod.
Pumpehus med lagringplass.
Lekestue.

Standard

Eiendommen oppfyller mange krav; beliggenheten er upåklagelig med nærhet til både by og mark, den har bl.a. 4 soverom, 2 stuer og 2 bad og i tillegg er det masse utendørs boltreplass. I tillegg til vanlig vedlikehold ble bl.a. takterrassen totalrenovert i 2020, stue og kjøkken i 1.etg pusset opp i 2016 og det er varme i alle gulv.
Kjøkken/stue
Rommet ble pusset opp i 2016 med nytt gulv og ny hvit matt kjøkkeninnredning fra Kvik. Innredningen har mye skapplass, praktiske oppbevaringsløsninger og integrerte hvitevarer. God plass til spisebord og tv-krok og det er mulighet for å sette inn vedovn.
Baderom
Bad 1.etasje: Flislagt på gulv og vegger, innebygd badekar med dusj, vegghengt wc, innredning med vask og opplegg til vaskemaskin. Det er også lagt opp til vaskemaskin i teknisk bod i underetasjen.
Bad u.etasje: Flislagt på gulv og vegger, dusj, vegghengt wc, innredning med vask.
Soverom
3 av soverommene ligger i underetasjen hvor det ene har direkte utgang til uteplass og hage. Det fjerde soverommet ligger innenfor stuen i toppetasjen, helt perfekt om man har ungdom i hus.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt og fritt på nordre Kråkerøy, i et etablert boligområde uten gjennomgangstrafikk. Herfra har barna kun noen minutters gange til både barneskole, ungdomsskole og idrettsplass. Skogsturen kan man starte rett utenfor døren og det er mange varierte turmuligheter i Kråkerøymarka. Smertudammen er et møtested for å mate ender og gå på skøyter, noen kaster seg også uti for en dukkert. Kråkerøy har flere gode bademuligheter som for eksempel Enhus og Sandbukta, Langøya med Glufsa passer bra for deg som ønsker svaberg og hopping fra klipper.
Det finnes flere barnehager i området og enkel tilgang til matbutikker, treningssenter, apotek, blomsterhandel, legesenter og sportsbutikk uten å måtte dra over på sentrumsssiden. På Kråkerøysiden ligger også koselige Isegran med Café Galeien og gratis byferge går fra Værste brygge, Smertu.
Det er kun 5 minutters gange til Fredrikstad sentrum, praktisk for den som pendler og for den som ønsker enkel tilgang til bryggepromenade, shopping, restauranter og yrende folkeliv.

Tomt

Areal: 674 kvm, Eierform: Eiet tomt
Oppgitt tomteareal omfatter også naboeiendommen. Seksjonene har hver sin naturlige del av hagen som tilleggsdel til sin bolig.
Hagen ligger mot vest, grenser mot friareal (LNF-område) og er pent opparbeidet med plen busker og hekk.

Garasje / Parkering

Carport og i gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Fotspor barnehage - 1,8 km
Kråkeby barnehage (0-5år) - 0,5 km
Domkirken barnehage (3-5år) - 1,1 km
Skoler:
Rødsmyra skole (1-7kl.) - 1,3 km
Cicignon barne- og undomsskole (1-10kl.) - 1,8 km
Rød skole (1-7kl.) - 1,8 km
Kråkerøy ungdomsskole (8-10kl.) - 3,4 km
WANG toppidrett Fredrikstad vgs. - 0,5 km

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2005

Antall soverom

4

Byggeår

2005
Bygget på gang/vindfang og soverom i 2.etasje ca 2012/13.

Byggemåte

Byggemåte skal være 30cm isoblokk og noe vanlig bindingsverk. Bindingsverk skal etter byggemåte være isolert med 15cm mineralull. Liggende kledning på trevegger, murvegger er pusset. Nesten flatt tak tekket med papp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på bygg oppført i 2005, datert 22.05.2005.

Boligens areal

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 155 kvm
U . etasje:
Bruksareal: 50 m².
Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, bad og tre soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, kjøkken, bad og stue.
2. etasje:
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Stue og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Det er elektriske varmekabler i i soverom 2.etasje og i gangen i 1.etasje, ellers vannbåren gulvvarme i alle rom.
Det er mulig å sette inn vedovn i stue i 1. etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 16 349

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 964 218 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 471 184 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av:
- Reguleringsplan Åsgård syd - gnr 423 bnr 118 med formål konsentrert småhusbebyggelse, vedtatt september 2002.
- Kommuneplan Fredrikstad 2020-2032 med formål bebyggelse og anlegg, vedtatt juni 2020.
Det pågår planarbeid i området i forbindelse med utbygging av Værsteområdet.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt.
Pumpehuset som står på denne eiendommen deles med tre naboer, felles vedlikeholdsansvar.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Det gjør heller ikke FFK lampe på barnerom, lampe over kjøkkenbenk, hylle på vegg i loftstue og et epletre i hagen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. For øvrig gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selger har i sitt egenerklæringsskjema oppgitt at det foreligger radondrenering tilknyttet eiendommen. Dette er en opplysning videreført fra tidligere eier. Selger har aldri sjekket denne opplysningen nærmere.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.