solgt

SINGSAKER/TYHOLT , Strindvegen 60

Type Enebolig
Primærrom 194m²
Bruksareal 247m²
Tomt 945m²
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1917
Gårdsnummer 58
Bruksnummer 61
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 9 500 000,-
Totalpris 9 782 742,-
Ligningsverdi 1 512 911,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

9 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 268 750,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 282 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 782 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til en ærverdig og innholdsrik enebolig, beliggende i et meget attraktivt boligområde på Singsaker.  Eiendommen har en sentral beliggenhet med nærhet til sentrum, skoler og barnehager, og har flott utsikt mot Trondheimsfjorden.

Boligen går over tre plan, har et klassisk arkitektonisk preg med store vindusflater og inneholder blant annet tre bad, tre soverom, to stuer og to spisestuer samt hele seks boder i kjelleretasjen. Eiendommen har en stor solrik tomt, og to sørvendte terrasser med gode solforhold, en i 1. etasje og en i 2. etasje.

I gangen er det godt med oppbevaringsplass for sko og yttertøy, og i tilknytning til gangen er det et eget toalettrom. Kjøkken har rikelig med skap- og benkeplass, nedfelt koketopp, og integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Fra kjøkken er det delvis åpen løsning mot spisestue. I samme etasje er det også to stuer samt en ekstra spisestue.

Boligen har tre soverom, hvor alle ligger i 2. etasje. I samme etasje er det også stue samt et bad som ble oppusset i 2019. Badet er flislagt og har varme i gulv, innredning med glatte fronter, dusjhjørne med glassvegger, badekar og vegghengt toalett.

Det er godt med oppbevaringsplass i boligen, i form av hele seks boder i kjelleretasjen.Her er det også et flislagt bad og et separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin.

Eiendommen har en stor solrik tomt, og to sørvendte terrasser, en i 1. etasje på ca. 45 m² og en i 2. etasje på ca. 27 m².


KORT OM EIENDOMMEN
- Innholdsrik enebolig over tre plan
- Meget attraktiv beliggenhet med fantastisk utsikt
- 3 bad og 2 toalettrom
- Våtromsbevis for bad i 2. etasje som er fra 2019
- Separat vaskerom
- Parkering på egen gårdsplass
- To sørvendte terrasser på hhv. 27 m² og 45 m²

Innhold

1. etasje: Vindfang, gang, trappegang, toalettrom, bad, kjøkken, kontor, to spisestuer og to stuer.
2. etasje: Gang, bad, stue og tre soverom.
Kjeller: Bad, toalettrom og vaskerom, samt seks boder.

Sørvendt terrasse på ca. 45 m² med utgang fra stue i 1. etasje.
Sørvendt terrasse på ca. 27 m² med utgang fra stue i 2. etasje.

Standard

Bad 1. etasje:
Bad fra 2000. Flislagt gulv med varme og flislagt vegger. Malt trepanel i himling. Innredning med glatte fronter, skapseksjon og servant med ett- greps armatur fra Gustavberg. Speil, lys og stikkontakt over innredning. Dusjhjørne med ett-greps armatur fra Gustavberg. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal i himling. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast.

Bad 2. etasje:
Bad fra 2019. Flislagt gulv med varme og flislagt vegger. Malt glatt himling med downlights. Innredning med glatte fronter, servantskap med dobbel servant og ett-greps armatur fra Grohe. Speil og stikkontakt over innredning. Dusjhjørne med glassvegger og dusjarmatur fra Gustavberg. Badekar med dusjarmatur fra Grohe. Vegghengt toalett fra Geberit. Ventilator på vegg. Vannrør med rør i rør og avløpsrør av plast.

Kjøkken 1. etasje:
Kjøkken med parkett på gulv. Malte overflater på vegger og malt trepanel i himling. Profilert kjøkken med benkeplate av laminat og granitt. Flis, lys og stikkontakter over innredning. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Oras. Nedfelt koketopp, integrert stekeovn og micro fra Wirlpool. Oppvaskmaskin fra Asko og kjøleskap fra Bosch. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast.

Øvrige rom - 2. etasje:
Gulvflater med parkett og gulvteppe. Trepanel og tapet på vegger. Malt trepanel og malte overflater i himling. Profilerte innerdører. Vedovn på stue. Utgang til sørvendt terrasse fra stue.

Øvrige rom - 1. etasje:
Gulvflater med parkett og fliser. Malte overflater og tapet på vegger. Malt trepanel i himling. Profilerte innerdører. Vedovn på stue. Varmepumpe fra Toshiba på spisestue. Utgang til sørvendt terrasse fra stue.

Selger gjør oppmerksom på treghet på verandadør ved fuktig vær, dette gjelder for begge etasjene.

For øvrige opplysninger, se takstrapport vedlagt i salgsoppgave.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet på Singsaker, i et rolig og barnevennlig boligområde. Herfra er det nærhet til både servicefasiliteter, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, Solsiden og til sentrum forøvrig.

Nærmeste dagligvarebutikk, Joker som også er søndagsåpen, ligger kun en kort spasertur unna. Det er ellers flere butikker innenfor gangavstand, og Valentinlyst kjøpesenter med blant annet frisørsalong, apotek, treningssenter, legesenter, tannlege og vinmonopol ligger ca. 1,4 km unna. Kvilhaugen restaurant og Tyholttårnet ligger også i nærheten. Bussholdeplassen "Ankers gate" ligger ca. 300 meter fra eiendommen, hvor buss nr. 25 har hyppige avganger til og fra sentrum.

Skoleelever i området sokner til Berg barneskole (ca. 600 m) og Blussuvoll ungdomsskole (ca. 600 m). Det er også gangavstand til blant annet Strinda videregående skole og Thora Storm videregående skole. I nærområdet er det flere barnehager, derav blant annet Kristiansten barnehage, Nidaros barnehage og Hundremeterskogen barnehage, som alle ligger innenfor ca. 600 m.

Det er flere park- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet, blant annet Kuhaugen utsiktspunkt, Skyåsparken og parkområdet rundt Kristiansten festning. Det er ellers kort vei til Eberg kunstgressbane, Freidigbanen kunstgress og Rosenborghallen.

Tomt

Areal: 945 kvm, Eierform: Eiet tomt

Det gjøres oppmerksom på at deler av hagestue/sommerstue mot nabo er innenfor naboens tomtegrense. Det foreligger en muntlig avtale mellom eier av Strindvegen 60 og naboen vedrørende dette.

Garasje / Parkering

Parkering på tomt.

Barnehage / skole i området

Barnehager i området:
- Kristiansten barnehage (0,5 km)
- Nidaros bhg. - Singsaker barnehage (0,5 km)
- Hundremeterskogen barnehage (0,6km)

Skoler i området:
- Singsaker skole (0,5 km)
- Berg skole (0,6 km)
- Trondheim international School (0,9 km)
- Blussuvoll skole (0,7 km)
- Rosenborg skole (0,7 km)

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6569821

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1917

Antall soverom

3

Byggeår

1917

Byggemåte

Enebolig med tre etasjer. Grunnmur av betong, yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med stående og liggende trekledning. Profilert ytterdør. Balkongdører og vinduer med karmer/rammer av tre og tre-lags glass fra årstall mellom 1980 og 1990. Yttertak tekket med Altaskifer. Tilbygg mot Strindvegen er tekket med papp. Utgang til sørvendt terrasse fra stue i 1.Etg. Utgang til sørvendt terrasse fra stue i 2.Etg.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Boligen ble imidlertid i følge Trondheim kommune registrert tatt i bruk 30.11.1922.

Boligens areal

Primærrom: 194 kvm, Bruksareal: 247 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Bad, toalettrom og vaskerom.

1. etasje:
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Vindfang, gang, trappegang, toalettrom, bad, kjøkken, kontor, to spisestuer og to stuer.

2. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Gang, bad, stue og tre soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har kun en bruksenhet.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Varmepumpe fra Toshiba på spisestue.
Vedovn av kleberstein.

Eswa gulvvarme på kjøkken, hall, kontor og soverom i 2. etasje.
Varmekabler i stue og under flis ved ovn i 1. etasje.
Varme i utvendig trapp ved inngangspartiet.

Se også under "Diverse".

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 19 224 pr. år Kr. 4.806,- for termin nr. 2 av 4 i 2019. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 512 911 pr. 31.12.17 12:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 446 479 pr. 31.12.17 12:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Valentinlyst senter, ta av til høyre inn på Otto Nielsens veg og fortsett videre på Kong Inges gate. Ta så andre innkjørsel til høyre etter du har passert Kvilhaugen gård. Boligen ligger som nr. 2 til venstre. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Bevaringsverdig

Strindvegen 60 er i følge Trondheim kommune ikke registrert som bevaringsverdig, men eiendommen ligger i naboskap med eldre, bevaringsverdige bygninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, reguleringsplan R306, st.f. 12.06.1914.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er i følge info fra Trondheim kommune ingen regulering under arbeid eller planforslag som berører/inkluderer eiendommen p.t. Det eksisterer noen byggesaker i området, dette gjelder for blant annet ombygging og fasadeendring av noen naboeiendommer.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser:
1917/900176-1/107 Bestemmelse om gjerde
Tinglyst: 24.04.1917

1927/900282-1/107 Erklæring/avtale
Tinglyst: 29.11.1927
Avståelse av grunn til Trondheim kommune

1967/11025-1/107 Rettighet
Tinglyst: 21.09.1967
Rettighetshaver: Adresseavisen ASA
Org.nr: 810090812
Leieavtale
Månedlig leie NOK 800
Leietid: 5 år
Best. om overdragelse
Leie av næringslokale

Grunndata:
1917/900025-1/107 Registrering av grunn
Tinglyst: 10.04.1917
Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr. 5001, Gnr. 58, Bnr. 40

2018/134036-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
Tinglyst: 01.01.2018

Det gjøres oppmerksom på at de tinglyste heftelsene/rettighetene fra før 1950 er innhentet fra digitalarkivet, men er vanskelig å tyde og megler kan derfor ikke opplyse om innholdet i disse. De er tilgjengelig på meglers kontor for de som eventuelt ønsker nærmere informasjon.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Det er installert vannmåler, og vann betales etter målt forbruk.
Strindvegen er kommunal veg.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Söderberg & Partners.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt kr. 50.000,- i meglerprovisjon. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.140,-, tilrettelegging. kr. 10.000,- og markedspakke kr. 32.900,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Selger opplyser at det er en nedgravd oljetank utenfor boligen, på nordsiden mot hjørne mot øst. Selger vet ikke om denne er tømt eller ikke. Selger har aldri brukt oljetanken til oppvarming, så den har stått ubrukt siden 1982 da de overtok huset. Fra 2020 er oppvarming basert på oljefyring forbudt i Norge. Alle oljetanker skal registreres av kommunen, og det er derfor viktig at også denne blir varslet om, og registrert av Trondheim Kommune.

Det finnes ingen skriftlige avtaler vedrørende støttemur mot nabo, men det foreligger i følge selger en muntlig avtale om at kostnader i forbindelse med vedlikehold deles med nabo.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM NABOLAGSPROFIL
73%

eier sin egen bolig

100%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

62%

har bolig på over 120 kvm

97%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier