Gosen

Størrelse. Arkitektur. Planløsning. Dobbel garasje. Sjøutsikt. Beliggenhet.

Gosenbakken 8 , 4041 Hafrsfjord

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Inger Johanne Mauland Frivold
Inger Johanne Mauland Frivold Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

97%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

80%

har bolig på over 120 kvm

84%

av boligene er eldre enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 205 m²
Bruksareal 266 m²
Bruttoareal 292 m²
Tomt 641 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 4
Byggeår 1973
Gårdsnummer 38
Bruksnummer 252
Energimerking E
FINN.no 181127518
Sist endret 29.06.2020 22:54
Prisantydning 6 750 000
Totalpris 6 934 764
Ligningsverdi 1 315 860,-

Beregnet totalkostnad

6 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 184 764,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 934 764,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Det er alltid noe man kan gjøre med en bolig, og endel ting man ikke kan gjøre noe med. Her får man veldig mye, og for de aller fleste er det man ikke får gjort noe med på plass. Stor bolig på stor tomt. I høyden med utsikt til sjøen. Lune og solrike uteplasser. Usjenert. Masse lys. I sørvest-vendt skråning. Nærhet til skogen. Fuglekvitter. Landlig, men samtidig sentralt.
Enkel, fin arkitektur. Varmt og innbydende. Passer fint inn i det landlige landskapet og med skogen i bakgrunnen. Fin kombinasjon med teglstein og tre. Glasserte takpanner.
Boligen har en god planløsning. Grunnflate på 136 kvm. En bolig man kan ha med familie, og som man fortsatt kan bo i lenge når man blir eldre. Stor stue, forstue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom i hovedetasjen og i underetasjen er det en stor stue, 2 soverom, bad, boder og teknisk rom i tillegg til dobbel garasje.
Boligen er betydelig oppgradert de siste to år. Hele underetasjen er renovert. Vannbåren varme fra luft til vann varmepumpe. Nye gulv og flere av veggene er renovert. Nye vinduer på soverommene. Nytt, helfliset baderom.
I hovedetasjen er det lagt noe nye gulv og oppgradert noe.
Man må påregne påkostninger til kjøkken og bad i hovedetasjen, samt noe oppgradering.

Innhold

Hovedetasje: Entré, gjestetoalett, forstue, stue/ spisestue med utgang til stor balkong, vaskerom, gang, baderom, 2 soverom.
Underetasje: Stue med utgang til uteplass, gang, baderom, 2 soverom, 2 boder og teknisk rom.
Dobbel garasje er endel av underetasjen.

Standard

Boligen er betydelig oppgradert de siste to år. Hele underetasjen er renovert. Vannbåren varme fra luft til vann varmepumpe. Nye gulv og flere av veggene er renovert. Nye vinduer på soverommene. Nytt, helfliset baderom.
I hovedetasjen er det lagt noe nye gulv og oppgradert noe.
Man må påregne påkostninger til kjøkken og bad i hovedetasjen, samt noe oppgradering.

Beliggenhet

Attraktivt beliggende på Gosen. Rolig og etablert boligområde. Flere barnehager i området. Kort vei til Madlavoll skole (1.-7. kl.) og til Gosen skole (8.-10. kl.). Kiwi Gosen ligger 2 minutters gange fra boligen. Like ved Gosenskogen hvor det er kjekt for barn å leke. Videre kan man gå til de fine turområdene ved Jernaldergården og til Ullandhaugstårnet og Sørmarka. Det er også stier ned til Madlaveien og de flotte turområdene ved Hafrsfjord til Møllebukta og Sverd i fjell og videre på turstier til Stokkavannet. Gode bussforbindelser.

Tomt

Areal: 641 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er beplantet med busker og trær. Utstrakt bruk av skiferheller. Hage.

Garasje / Parkering

Dobbel garasje og parkering på tomten.

Forsikring

SR Bank Polisenummer: 19593607

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1973

Antall soverom

4

Byggeår

1973

Byggemåte

Grunnmur i betongkonstruksjoner. Utvendig kledning med stående panel og trekontruksjon, stedvis forblendet i teglstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.03.1973 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 205 kvm, Bruksareal: 266 kvm, Bruttoareal: 292 kvm
Underetasje: 
Bruksareal: 130 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad/dusjrom, gang, 2 soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 136 m².
Primærrom: 136 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 stuer, kjøkken, grovkjøkken, gang, toalett, bad/dusjrom, 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealene ser ut til å stemme godt med tegningene mottatt fra kommunen. Det ene soverommet i underetasjen står som bod på originaltegninger.

Adgang til utleie

Boligen er registrert og godkjent som en boenhet.

Oppvarming

Vannbåren varme fra luft til vann varmepumpe. Peis i stue i hovedetasje og sokkeletasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 17 100 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 315 860 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 737 095 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Madlamarkveien - ta av til Gosenstien ved Kiwi Gosen og til høyre inn Gosenbakken. Boligen kommer på venstre side.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser:
Pr. 1973 - Best. om vann/kloakkledn.  
Rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:38 Bnr:630
Rettigheter på Knr. 1103 Gnr: 38 Bnr: 630:
Pr. 1973 - Best. om vann/kloakkledn.
Felles vedlikehold

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarene på kjøkkenet medfølger i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til inger@huuspartners.no eller SMS: 41 56 80 28 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,25 % beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr 3500, tilrettelegging kr 9900, digital markedsføring kr 9800. For visninger er det avtalt kr 2200 pr. fellesvisning utover to visninger. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva. Direkte utlegg for fotografering, trykte salgsprospekter og andre tilleggsbestillinger, kommer i tillegg.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig salgsoppgave.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.