solgt

Arendal , Trimveien 9 A

Type Leilighet
Primærrom 96m²
Bruksareal 102m²
Bruttoareal 110m²
Tomt 2 426m²
20/12/2019 23:54
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 2000
Gårdsnummer 445
Bruksnummer 126
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 2 070 000,-
Totalpris 2 129 872,-
Ligningsverdi 536 733,-

Beregnet totalkostnad

2 070 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 51 000,- (Dokumentavgift) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 59 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 129 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

102 / 96 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Ja. Garasje i rekke samt parkering på felles tomt for sameiet

Tomt

Areal: 2 426 kvm, Eierform: Fellestomt

Felles tomt for sameiet med asfaltert innkjørsel og noe beplantet.

Velkommen til Trimveien 9 A

Trimveien 9 A finner vi på Østensbulia/Myra ca. 4 km. fra Arendal sentrum
Østensbulia/Myra er blitt et meget attraktivt boligområde. En av grunnene er den meget sentrale beliggenheten hvor det er kort avstand til både Sentrum og Stoa. Man har også barneskole med sfo og barnehage i umiddelbar nærhet. Myra er i sterk vekst og har bla. fasiliteter som skjøytebane, kunstgressbaner, volleyballbane, tennisbane og sykkelbane. Sam Eyde videregående skole og Sør Amfi flerbrukshall. Her er et hyggelig og trygt oppvekstmiljø og tilgjengeligheten til det meste er med på å  gjøre området enda mer attraktivt for folk flest. Det er mange fine naturstier i området, samt flere badeplasser.
Leiligheten ligger i en 4-mannsbolig og består av hovedetasje og loftsetasje.
Her er inngang fra terreng.
Leiligheten innehar 2 soverom i tillegg til loftstue, men dersom man har behov for 3 soverom er det god mulighet for å ta en del av stuen for å lage soverom. Opprinnelig er det inntegnet  1 soverom i hovedetasjen.

Innhold

Leiligheten inneholder: Utvendig bod ved inngang.
Hovedetasje: Inngang, gang, bad/vaskerom, kjøkken, stue med utgang til veranda,
Loftsetasje: Trappegang, loftstue, 2 soverom, bod

Standard

Leiligheten har normalt god standard.
Stort sett hele leiligheten, bortsett fra bad/vaskerom har gjennomgått oppgradering til dagens standard.
Gang har flis uten varmekabler på gulv og malte vegger.  Det er skyvedørsgarderobe.
Bad/vaskerom: Flis med varmekabler på gulv og flis på vegger. Dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin.
Kjøkken: Gulv har laminat og vegger er malte. Ny kjøkkeninnredning i grå, høyglans utførelse med integrerte hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, oppvaskmaskin, og kaffemaskin.
Stue: Laminat på gulv og malte vegger. Her er montert vedovn. Utgang fra stue til veranda.
Dersom man har behov for 3 soverom så er det god mulighet for å ta en del av stuen for å lage soverom. Opprinnelig er det inntegnet soverom her.
Trappegang fra hovedetasje til loftsetasjen er tretrapp i malt utførelse.
Loftstue: Parkett på gulv og malte vegger. Takvindu.
2 soverom: Vinylbelegg på gulv og malte vegger.
Bod/kott: Vinylbelegg på gulv.
Det er bortsetteingsplass i knevegger fra et av soverommene og bod/kott.
For ytterligere informasjon om boligens standard, henvises det til tilstandsrapport for bolig utarbeidet av takstmann Espen Martinsen. Rapporten finner man i salgsoppgaven for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 522.891,-  pr. 31.12.2015.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1.464.096,-  pr. 31.12.2015.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 24.05.2000 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 102 kvm, Bruttoareal: 110 kvm
1. etasje (Hovedetasje):
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, bad/vaskerom, stue og kjøkken
2. etasje (Loftsetasje):
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Loftstue og 2 soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisitet, varmekabler og vedovn

Adkomst

Fra Arendal følg RV42 til Stoa. Ta til høyre mot Froland, deretter første avkjørsel til høyre skiltet Myra. Ta første vei inn til venstre - Østensbulia. Følg Skiveien, og ta andre avkjørsel til venstre, Skøyteveien der tar du av til Trimveien til venstre og følger veien oppover og tar inn andre avkjørsel til venstre.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligområde. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boplikt

Det er ingen boplikt i Arendal Kommune.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.