solgt

Arendal Rykene  , Kornveien 35

Type Tomannsbolig
Primærrom 103m²
Bruksareal 109m²
Bruttoareal 119m²
Tomt 332m²
05/02/2020 15:18
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 2013
Gårdsnummer 412
Bruksnummer 161
Energimerking B
Sist endret
Prisantydning 1 990 000,-
Totalpris 2 039 972,-
Ligningsverdi 399 367,-

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 48 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 49 972,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 039 972,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

109 / 103 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Tomannsbolig

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt. Opparbeidet med delvis gruset og asfaltert innkjørsel. Brosteinbelagt platting på foran inngangspartiet og ut fra stuen.

Tomt

Areal: 332 kvm, Eierform: Eiet tomt Opparbeidet med gruset innkjørsel. Brosteinbelagt platting foran inngangspartiet og terrasse ut fra stuen. Solrikt store deler av dagen.

Opparbeidet med gruset innkjørsel. Brosteinbelagt platting foran inngangspartiet og terrasse ut fra stuen. Solrikt store deler av dagen.

Velkommen til Kornveien 35

Kjører du opp mot toppen av boligområdet Løddesølåsen, finner du Kornveien 35. Her er det godt tilrettelagt for mennesker i ulike livsituasjoner, særlig barnefamilier. Her er det kort vei til lekeplass, barnehager og barneskole på Rykene.
Det første du møter når du ankommer eiendommen er en opparbeidet tomt med gruset innkjørsel. I tillegg er det en romslig terrasse hvor man kan sitte å nyte sola store deler av dagen. Går du videre rundt på baksiden av boligen, finner du inngangspartiet hvor det er lagt brostein. Her er det også en praktisk utvendig bod , som passer perfekt til sykler, bildekk, o.l.
Når man kommer inn i boligen møter man en pen flisbelagt gang hvor man kan henge av seg yttertøyet. Gangen blir sentrum for badet, soverommet, kjøkkenet/stuen og trappen som fører opp til loftsetasjen. Stuen/ kjøkkenet har en åpen løsning som gir en romslig følelse. Her er det lys innredning levert av Strai med integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Fra stuen kan man også gå rett ut til den solrike terrassen. Går man videre inn på badet i denne etasjen, finner man et pent og praktisk bad/ vaskerom.
I 2. etasje har man også en loftstue, soverom og bad.
Kort oppsummert om boligen:
- Barnevennlige & rolige omgivelser
- Nyere & god standard
- 2 stuer & 2 bad

Innhold

1.etasje: Gang, soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og bad/vaskerom.
2. etasje: Loftstue, bad og soverom.
Utvendig bod

Standard

Boligen har gjennomgående  nyere og vanlig standard for byggetiden, og fremstår som godt vedlikeholdt. Stue med parkett på gulv, samt beverpanel på vegger. Kjøkken med innredning fra Strai. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, komfyr og koketopp. Overskapene går helt til taket, som gir mye skapplass. Gangen i 1. etasje har fliser på gulv, samt varmekabler. Bad/ vaskerom i 1. etasje har fliser på gulv, samt våtromsplater på vegger. Varmekabler i gulv. Baderomsinnredning med servant og mye skapplass, dushjørne med glassvegger, toalett og opplegg for vaskemaskin. Soverommet i 1. etasje har parkett på gulv, samt beverpanel på vegger. Lofstue med laminat på gulv, samt beverpanel på vegger. Her er det også muligheter for å lage et 3. soverom. Bad i loftetasjen har fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Badekar, toalett og badromsinnredning med servant. Varmekabler i gulv. Soverommet i loftetasjen har laminat på gulv, samt beverpanel på vegger.
Utvendig bod som i tilknytning til inngangspartiet som er godt egnet for oppbevaring av sykler, bildekk o.l.

Kommentar fra takstmann

Del av tomannsbolig beliggende på en solrik tomt. Den generelle tilstanden utvendig virker god. Innvendig må en være
obs på kommentarer vedrørende gulv til badet i 1. etasje. Viser forøvrig til rapportens enkelte punkter.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 399 367 pr. 31.12.15 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 118 227 pr. 31.12.15 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 07.11.2013 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i prospekt.

Boligens areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 119 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og bad/vaskerom.
Loftsetasje:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 38 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue, bad og soverom 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på begge badrommene. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Årlig betaling for snømåking utgjør kr. 700,-.

Adkomst

Fra Arendal: Kjør mot Asdal/Bjorbekk. Deretter mot Løddesøl. Følg veien ca. 7 kilometer og ta til høyre i krysset mot samfunnshuset/Løddesøl skole. Følg denne veien og man får boligfeltet Løddesølåsen på høyre side etter ca. 500 meter. Følg deretter veien helt til toppen av bakken.
Fra Grimstad: Følg E 18 mot Arendal. Ta av mot Rykene og følg RV 407 videre mot Rykene. Ta av veien ved Rykene fabrikker og følg skilt mot Blakstad. Fra Rykene til Løddesøl følger man RV 408. Følg veien videre mot Blakstad og etter krysset til Rykene /Bjorbekk og ta så 1. vei til høyre. Da kommer man rett opp til boligfeltet. Følg deretter veien helt til toppen av bakken.
Fra Froland: Kjør mot Arendal og over Blakstadbroa, for så å ta 1. vei til høyre etter rundkjøringen. Følg FV 408 forbi Messel og Rise og nesten til enden av Løddesølsletta og ta til venstre, eller ta til venstre ved skilt til Løddesøl skole og følg hovedveien forbi skolen. Følg deretter veien helt til toppen av bakken.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boplikt

Nei

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å
akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig,nformere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.