Arendal

Fleksible nærings/lagerseksjoner på Industritoppen i Arendal.

Industritoppen 32 , 4848 Arendal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Glenn J. Olsen
Glenn J. Olsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

66%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

78%

har bolig på over 120 kvm

45%

av boligene er nyere enn 20 år

39%

er barnefamilier

Type Industri / produksjon / Selveier
Tomt 3 547 m² / Eiet tomt
Byggeår 1987
Gårdsnummer 433
Bruksnummer 208
FINN.no 181162524
Sist endret 15.07.2020 16:56
Prisantydning 1 650 000
Totalpris 1 692 420

Beregnet totalkostnad

1 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 41 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 650 000,-)) -------------------------------------------------------- 42 420,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 692 420,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

/ m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Industri / produksjon

Garasje / Parkering

Meget romslig parkering ved bygget.

Tomt

Areal: 3 547 kvm, Eierform: Eiet tomt

Stor eiet tomt på 3.547 kvm. Tomten er flat rundt bygget og det er asfaltert parkering foran bygget. Snr. 1 og 4, som er på hver sin ende av bygget vil få noe mere tomt enn de andre seksjonene og dermed mer mulighet for oppstilling/parkering. Se oppmerking i oversiktskart i seksjoneringen.

Velkommen til Industritoppen 32...

Her har vi for salg romslige og anvendlige næringsseksjoner i et attraktivt næringsområde på Stoa i Arendal. Bygget er seksjonert i 4 seksjoner. Se tegninger i annonsen. Gode parkeringsmuligheter til hver seksjon.
PRISER FRA KR: 1.650.000,- (Priseksempel i annonse inkl. omkostninger gjelder for snr. 2 og 3)
Bygget er seksjonert slik:
Snr. 1.: Ca. 407 BRA  (Denne seksjonen har 2 etasjer.)
Snr. 2.: Ca. 165 BRA
Snr. 3.: Ca. 164 BRA
Snr. 4.: Ca. 362,5  BRA
Priser :
Snr. 1: Kr. 3.200.000,-
Snr. 2: Kr. 1.650.000,-
Snr. 3: Kr. (SOLGT)
Snr. 4: Kr. (SOLGT)
Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Innhold

Innholdsrikt bygg som for det meste går over ett plan, med unntak av snr. 1 som har 2 etasjer. De andre seksjonene er på ett plan med god takhøyde og egne kjøreporter.
1. etg.: Bygget er delt i 4 seksjoner.
2. etg.: Kun snr. 1. Trapper opp til 2 messaniner. Egen trapp opp til et større kontorlandskap, wc, kjøkken/møterom og disponibelt rom.
Seksjon nr. 1: Praktisk kombinasjonslokale. Kontor-lager-produksjon. Her er Bra 325 kvm i 1. etg. Her er over 4 meter takhøyde(405 cm) og seksjonen kan leveres med kjøreport (H:327 cm, B:400 cm). I 2. etg. er det 82 kvm Bra  som er innredet med kontor, wc og spiserom. Det er et romslig eget uteareal til denne seksjonen som ligger i den ene enden av bygget.
Seksjon nr. 2: Lagerlokale på 165 kvm Bra. Takhøyde på over 4 meter(405 cm). Kjøreport(H:327 cm, B: 300cm). Nytt elektrisk anlegg. Led belysning i taket. Vinduer i nordveggen. Egne parkeringsplasser i front av seksjonen. Muligheter for tilkobling av vann og avløp.  Seksjonen leveres med hvitmalte tak og vegger.
Seksjon nr. 3: Lagerlokale på 164 kvm Bra. Takhøyde på over 4 meter(405 cm). Kjøreport med dør(H: 327, B: 300 cm). Nytt elektrisk anlegg. Led belysning i taket. Egne parkeringsplasser i front av seksjonen. Muligheter for tilkobling av vann og avløp. Seksjonen leveres med hvitmalte tak og vegger.
Seksjon nr. 4: SOLGT

Standard

Bygget holder en normal god standard og har blitt oppgradert en del ifbm. seksjoneringsjobben.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i et større næringsomsråde på Stoa i Arendal.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt.

Adgang til utleie

Seksjonene kan leies ut.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Adkomst

Fra Arendal: Kjør til Harebakken og ut på E-18 mot Kristiansand. Ta av til høyre ved Stoa/biltilsynet. Ta til høyre i første rundkjøring. Kjør broen over E-18 og rett frem i neste rundkjøring. Følg Åsbieveien til du kommer til et kryss. Her tar du til venstre inn på Industritoppen. Ta 3. avkjørsel til høyre og kjør rett frem. Bygget ligger i enden av veien.

Regulering

Eiendommen  er regulert til Industri/næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Diverse

Arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er oppgitt på bakgrunn av tegninger og selgers opplysninger. Arealene er ikke kontrollmålt og avvik må påberegnes. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen og eventuelt andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.