solgt

Froland , Kilbuvegen 12

Type Enebolig
Primærrom 186m²
Bruksareal 197m²
Bruttoareal 218m²
Tomt 1 068m²
03/09/2019 15:16
Oppholdsrom
Soverom 5
Byggeår 2002
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 202
Energimerking D
Sist endret
Prisantydning 2 950 000,-
Totalpris 3 037 622,-
Ligningsverdi 730 158,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 87 622,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 037 622,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

197 / 186 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Velkommen til Kilbuvegen 12 på Blakstadheia

Eneboligen ligger på Blakstadheia boligfelt i Froland kommune. Fra eiendommen er det ca. 10 km til Arendal sentrum, 7 km til Stoa handlesenter og 2 km til Frolands kommunesenter i Osedalen.

På Blakstadheia finner man småskole kl. 1 - 5 klasse, samt barnehage og SFO. (Gjenåpnes høsten 2018) Nærmeste dagligvarebutikk ligger rett over brua på Blakstad.

Eiendommene i Kilbuvegen utgjør en nyere del av boligfeltet på Blakstadheia. Leikeplasser og gangstier er opparbeidet, samtidig som utomhusarealene til naboeiendommene også er naturlig opparbeidet. Området er barnevennlig uten gjennomgangstrafikk, her bor mange barnefamilier.

Boligen ligger høyt og fritt, med gode solforhold og kveldssol til ca. kl. 22.30. Tomten er pent opparbeidet med flere hyggelige sittegrupper, terrasse, plen m.v.

Boligen har en godkjent leilighet i sokkeletasjen. Leiligheten har en avskjermet og hyggelig uteplass, samt to soverom og god standard. Månedlig leieinntekt er kr 6.500,- + strøm. Leieinntekten er skattefri så lenge man selv bor i hoveddelen.

- Pent opparbeidet tomt & solrik beliggenhet med sen kveldssol 
- Barnevennlig & etablert boligfelt
- Småskole & barnehage i boligfeltet

Innhold

Underetasje/Leilighet: Stue, bad, entré, kjøkken, 2 soverom og bod.
1. etasje/Hovedetasje: Stue, bad, entré, kjøkken, garderobe og bod.
2. etasje/Loft: Loftstue, bad og 3 soverom.

Standard

Boligen har gjennomgående vanlig standard for byggetiden, og fremstår som godt vedlikeholdt. Boligen er oppført av Konsmohus, og det har kun vært en eier av boligen. Utvendig er den godt vedlikeholdt. Innvendig er de fleste rommene kosmetisk oppgradert siden byggeår. Ny kjøkkeninnredning i hoveddelen i 2014.

Visning

Det vil ikke bli satt opp fellesvisning i ferien. Interessenter bes kontakte megler for å avtale privatvisning.

VR - Visning

NYHET - DENNE BOLIGEN HAR 3D - OG VR - VISNING. KLIKK PÅ LINKEN OG FØLG EN ENKEL INSTRUKS VIDERE. MED VR - VISNING KAN MAN FORFLYTTE SEG I BOLIGEN, MED KUN BRUK AV MOBILTELEFON OG VR BRILLER! ER DETTE FREMTIDENS VISNING?  NYSGJERRIG? KOM INNOM VÅRT KONTOR I VESTREGATE 3 FOR EN DEMONSTRASJON ELLER LAST NED PROGRAMVAREN DIREKTE PÅ DIN MOBILTELEFON!

Tomt

Areal: 1 068 kvm, Eierform: Festet tomt, pent opparbeidet med hyggelige sittegrupper, plen og diverse beplantning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 730 158 pr. 31.12.16 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 336 505 pr. 31.12.16 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 218 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad, entré, kjøkken og 2 soverom.

1. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad, entré og kjøkken.

2. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue, bad og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ja. Godkjent leilighet i underetasjen. Leiligheten genererer leieinntekt på kr 6.500,- pr. mnd. I følge endringer i låneforskriften fra 1. juli 2018 medregnes leieinntekt i bankens vurdering av årlig bruttoinntekt ved søknad om lån.

Ved dagens nominelle boligrente som er ca. 2,35 %, vil netto renteutgifter pr. mnd ved et lån på 2 950 000,-  utgjøre ca. kr. 4 450,- etter at skattefradraget er trukket fra (23 % skattefradrag på renter) Avdrag på lån kommer i tillegg. Regnestykket er ment for å illustrere hvor gunstig det er å kjøpe bolig med mulighet for utleie.

Oppvarming

Vedovn i leiligheten og i hovedetasjen. Ellers hovedsakelig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Årlig forsikringspremie: Kr 6.000,-
Årlig utgift til velforening: Kr. 300,-
Årlig festeavgift: Kr 2.225,- Festeavgiften reguleres hvert 10. år etter konsumprisindeksen. Neste regulering er i 2022.

Adkomst

Fra Arendal følg RV42 mot Froland. I rundkjøringen på Blakstadheia tar man første vei til høyre, for så å ta første vei til høyre etter rundkjøringen. Ta så første vei til venstre (Kilbuvegen) og følg denne rett frem. Boligen ligger på høyre side, nesten innerst i feltet.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boplikt

Nei.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige. Med skriftlige bud menes også elektroniske meldinger som e-post og SMS når informasjonen i disse er tilgjengelig også for ettertiden. Det enkleste er å benytte elektronisk budgivning via 'Budknapp' på våre nettsider med Bank-ID. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud og sende det til meglerforetaket pr. e-post med skannet budskjema eller med fax. Budforhøyelser kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning eller første bud med akseptfrist på mindre enn 30 minutter vil ikke bli formidlet til selger. Megler har fullmakt til å avvise bud på eiendommen som ikke er gjeldende i minst 2 timer innenfor meglerkontorets åpningstid, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Bud med akseptfrist utenom meglerkontorets åpningstid aksepteres kun i unntakstilfeller. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til  "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners  standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Jan Terje Øygarden
Fagansvarlig / Eeiendomsmegler MNEF
Jan Terje Øygarden

95 23 95 59

jan.terje@arendalpartners.no

VERDIVURDERING