solgt

Nissedal , Treungvegen 324

Type Enebolig
Primærrom 112m²
Bruksareal 144m²
Bruttoareal 163m²
Tomt 1 222m²
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1920
Gårdsnummer 33
Bruksnummer 55
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 1 100 000,-
Totalpris 1 138 872,-
Ligningsverdi 282 867,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

1 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 38 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 138 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

144 / 112 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 1 222 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eiendommen ligger på en sletta like før Tveitsundbroa når man kommer fra Haugsjåsund.
Her er solrikt og man har utsikt til områdene rundt og nedre del av Nisser.
Tomten er opparbeidet med plenareal

Velkommen til Treungvegen 324

<b>Eiendommen består av hovedhus og uthus.
Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser langs Nisser i Telemark. Området er kjent for sin vakre natur og sine flotte turområder.
Innsjøen Nisser byr også på mange flotte opplevelser. Her kan man fiske etter bl.a ørret og sik.

Et av områdets mest populære hyttefelt ligger i Nissedal. Det er Kyrkjebygdheia. Med sine ca. 800 meter over havet, er området yndet for turister både sommer som vinter.
Her er mange kilometer med oppkjørte skiløyper på vinterstid, og et lite alpinanlegg finnes også.
På sommeren er området også godt besøkt med mange små og store fiskevann.

Til skianlegget på Gautefall er det ca. 15 km. Gautefall er et av Sør-Norges største skianlegg med stor stolheis, hotell, mange nedfarter og flere mil med oppkjørte langrennsløyper.

Det medfølger flåte, og ankerbøye for båt som ligger på vannet, på andre siden av veien for boligen. Denne plassen er ikke registrert eller tinglyst noe rettighet til, den har bare vært tillatt å benytte opp gjennom årene.

Eiendommen ligger i Treungen sentrum, like før Tveitsundbroa når man kommer fra Haugsjåsund.
Fra eiendommen er det gangavstand til butikk, skole, barnehage mv.
Til Arendal er det ca. 9 mil og til Skien/Porsgrunn er det omtrent like langt. <b>

Innhold

1. etasje: Inngang, gang, trappegang til 2. etg., bad/vaskerom, kjøkken og stue.
2. etasje: Trappegang fra 1. etg. 3 soverom og sovealkove samt knekotter
Kjeller: Uinnredede kjellerrom

Standard

Boligen har gjennomgående vanlig standard for byggetiden, og fremstår som godt vedlikeholdt.
Tilbygg som inneholder bad/vaskerom ble bygget i 1985

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 282 867 pr. 31.12.16 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 905 175 pr. 31.12.16 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Delvis - Se kommentar fra Nissedal kommune (gjelder tilbygget)

Boligens areal

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 144 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 26 m².
Primærrom: 0 m². Sekundærrom 26  m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

1. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, trappegang, kombinert bad/vaskerom, kjøkken og stue.

2. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trappegang, 3 soveromog sovealkove (delvis måleverdig areal)

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk, varmepumpe, varmekabler i gulv på bad, vedfyring.

Adkomst

Kjør til Åmli og følg videre Rv. 41 mot Treungen. Boligen ligger på venstre side - (ikke den første boligen med "Til salgs" skilt, men neste.)

Regulering

Eiendommen  er regulert til  bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boplikt

Boplikt for boligeiendommer i Nisedal kommune.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.