SALGSSTART PÅ MAGISKE MARISBERG ONSDAG 5. SEPTEMBER KL. 17.00 PÅ TOMTEOMRÅDET. NYSKJERRIG? KOM Å TA EN TITT - Barnas Bydel - Magiske Marisberg

Tomt 9 B , 4818 Færvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jan Terje Øygarden
Jan Terje Øygarden Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

51%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

30%

har bolig på over 120 kvm

43%

av boligene er nyere enn 20 år

14%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Bruksareal 138 m²
Tomt 285 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2019
Gårdsnummer 205
Bruksnummer 888
Energimerking B
FINN.no 128124497
Sist endret 27.04.2020 17:25
Prisantydning 4 750 000
Totalpris 4 778 292

Beregnet totalkostnad

4 750 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 27 070,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 083 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 28 292,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 778 292,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Velg familiens fremtid på Marisbergtoppen! Barnas Bydel

Endelig legges det boliger ut for salg på Marisberg. Etter over to år med utbygging og planlegging av første del av boligfeltet, er det nå klart for salgsstart. Det er det Kristiansandsbaserte firmaet HSH som leder ann i forhold til utbyggingen. HSH har siden 1947 levert kvalitetsboliger i Kristiansandsregionen og er kjent for sitt engasjement  og sin visjon: Gleden ved å skape!
HSH leverer i første omgang 4 forskjellige boligtyper. To typer eneboliger (A1 og A2) med mulighet for praktikantdel / leilighet. Utleiemuligheten gir en spesielt gunstig finansiering for unge kjøpere ved at man er sikret gode skattefrie inntekter i en overskuelig fremtid.
Den tredje eneboligen (A3) er en skreddersydd familiebolig med god plass. Planløsningen er familievennlig - inntil 4 soverom, 2 bad, eget vaskerom mv. Alle boliger leveres med integrert garasje med sportsbod. Boligene er tegnet av HSH,  og har en spennende og nyskapende arkitektur - se for eksempel de buede hjørnene inn- og utvendig, et sjeldent element i dagens funkisboliger.
Den siste boligtypen er en spennende rekkehusløsning. (A4) Konseptet er godkjent med finansiering i Husbanken. Rekkehusene blir organisert som et sameie med felles tun- og  lekeområde. Planløsningen er innholdsrik, og går over to etasjer.
Forøvrig kommer det ytterligere 3 boliger for salg til kr. 4.090.000,-. Mer informasjon kommer!

Hva gjør Marisberg så unikt og spennende?

- Naturen som ramme rundt  & et godt bomiljø
- Utsiktstårn med magisk utsyn & hinderløype
- Ny barnehage med plass til 80 barn & Ny barne- og ungdomsskole - Godt læringsmiljø og magisk møtested
- Den trygge skoleveien & Naturen som treningsstudio
- Nytt boligfelt med stort friområde med strand  & Muligheter for et aktivt voksenliv
- Spennende arkitektur i helhetlig harmoni

Innhold

Boligtype A3:
1. etasje: 3 soverom, bad, bad, vaskerom/teknisk, 2 ganger og stue.
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom og wc.
Bolig A3 skal bygges på 4 av tomtene. Legg merke til foreldresuiten med walk-in-closet i annen etasje. Her ligger det vel til rette for god orden i en stor garderobe.
- Fantastisk  flott  utsikt
- 2  terrasser
- Stor garasje
- 4  soverom
- TV-stue

HUSBANK

Boligene kan leveres slik at de oppfyller kravenesom Husbanken har. Boligene har p.t ikke fått innvilget Husbankfinansiering, men det vil bli
sendt inn en søknad om få godkjent disse boligene. Ved godkjent tilsagn innebærer dette at kjøper kan finansiere deler av kjøpesummen gjennom Husbanken til historisk lav rente. Her er særdeles gunstige lånebetingelser p.t. 1,61 % flytende rente (Mai 2019). Se www.husbanken.no for oppdaterte rentetilbud.

Standard

Boligene levers med høy standard både ut- og innvendig. Det er vektlagt materialer som har høy kvalitet med lite vedlikeholdsbehov. Utvendig leveres boligene helt ferdigstilt fra utbygger. Opparbeidelse av tomten må kjøper selv sørge for, dog blir innkjørsel og parkeringsplass levert ferdig gruset. Innvendig leveres boligen nøkkelferdig (evt.med praktikantdel etter tillegg i pris). Bad / vaskerom blir flislagte med kvalitetsinnredning. Kjøkkeninnredning er levert av Strai kjøkken. Kjøper har muligheter til å gjøre endringer og tilvalg i forhold til standard leveranse. Det er utarbeidet leveransebeskrivelse og romplan som beskriver boligens standard og materialvalg.

Smarthus/Fiber

Boligen er klargjort for smarthusteknologi og fiber.

Tomt

Tomt 9 A: Areal: Ca. 307 kvm.
Tomt 9 B: Areal: Ca. 285 kvm.
Tomt 9 C: Areal: Ca. 288 kvm.
Tomt 9 D: Areal: Ca. 281 kvm.
Tomtene er foreløpig ikke oppmålt, men vil i forbindelse med salget bli endelig oppmålt av kommunen. Kjøper må derfor påregne noe avvik i forhold til oppgitt tomtestørrelse. Kostnader til oppmåling og tinglysning av matrikkelbrev betales av utbygger.

Formuesverdi

For primærbolig vil likningsverdien normalt settes til 25 % av boligens markedsverdi. For sekundærboliger settes likningsverdien normalt til 80 % av boligens markedsverdi..

Boligens areal

Bruksareal (BRA): 138 kvm.
Primærareal (P-rom): 125 kvm. 
Arealene er kun oppmålt av arkitekt ut i fra bygningstegninger og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen ligger i et område regulert for bolig.

Vei/Vann/Avløp

Boligene blir tilkoplet offentlig vei, vann og avløp. Tilkoblingsgebyr betales av selger.

Betalingsbetingelser

Det betales 100 % ved overtakelse. Kjøper trenger ikke byggelånsfinansiering, men må kunne fremvise bankgaranti, finansieringsbekreftelse eller lignende ved signering av kjøpstilbud.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosesse

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Oppvarming

Boligene leveres med varmekabler på bad, gang og vaskerom. Leveres klargjort for installasjon av
stålpipe og ildsted. Forøvrig elektrisk oppvarming. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Budgivning

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse inngås hos megler. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker (og det brukes kjøpsbekreftelse). Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud.