Nidelvåsen - Husbankfinansiering enebolig - Nå med garasje!! Flytt inn omgående - PÅMELDINGSVISNING 2. JUNI

Bjørnebærsvingen 7 , 4824 Bjorbekk

VISNINGER

2. juni tirsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

67%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

45%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 123 m²
Bruksareal 126 m²
Tomt 494 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 436
Bruksnummer 813
Sist endret 26.05.2020 13:24
Prisantydning 4 125 000
Totalpris 4 148 670

Beregnet totalkostnad

4 125 000,- (Prisantydning) Omkostninger 22 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 900 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 23 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 148 670,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Garasje / Parkering

Garasje med automatisk portåpner på 37 kvm(BRA). Innlagt lys og strømuttak. Bortstuingsloft over garasjen. Forøvrig god plass til parkering på egen tomt.

Velkommen til Bjørnebærsvingen 7

  Utbyggingen på Nidelvåsen har vært en ubetinget suksess! I løpet av drøyt 10 år har en helt ny bydel reist seg. Over 330 nye boliger er allerede ferdigstilt, så nå yrer det av liv. Her på Nidelvåsen har det vært solgt og omsatt boliger jevnt og trutt, upåvirket av opp- og nedgangstider de siste 10 årene. Det er trygt å vite at du investerer i noe markedet så tydelig har sagt at er vel verd prisen.
Boligen ligger sentralt i et veletablert og barnevennlig boligområde med gåavstand til de fleste fasiliteter man trenger. Ved det gamle kommunehuset på Bjorbekk finner man både matbutikk, Baker Jørgensen og frisør. I umiddelbar nærhet finner man flere lekeplasser og det kort vei til barnehager og barne-ungdomskole på Asdal med 1-10. klasse. For de som liker å trene/gå turer har man lysløype på Asdal, samt kunstgressbane ved Asdal skole og Lunderød stadion. Inngangen til Åsbieskogen finner man rett i nærheten med turløyper i fine naturomgivelser. Til Stoa handelsområde er det kun 4 km og til Arendal sentrum er det kun 3,5 km. Nærmeste bussstopp finner man i bunnen av bakken ved innkjørselen til Nidelvåsen og det er kun  3-4 minutters gange fra boligene.
Kort oppsummer om boligen:
- God og barnevennlig beliggenhet på den nye delen av Nidelvåsen
- Nærhet til flotte turområder og omgivelser
- Praktisk og innholdsrik planløsning
- Gunstig Husbankfinansiering
- Garasje og gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

NY BOLIG VS GAMMEL BOLIG

Ved kjøp av ny bolig får man på kjøpet en rekke fordeler i forhold til å bli boende i en eldre enebolig eller ved å kjøpe brukt:
- Gunstige finansieringsordninger
- Lave vedlikeholdskostnader
- Lave driftskostnader
- Lavt energiforbruk
- Praktiske og moderne løsninger
- Lav dokumentavgift
- Tilpasset framtiden/alderdom
- Trygghet
- Kun nytt er nytt!
Når man bor i en eldre enebolig er det en rekke forhold knyttet til økonomi og arbeid som faller ugunsig ut i forhold til å kjøpe nytt:
- Høye vedlikeholdskostnader
- Høyt energiforbruk
- Mye arbeid( malin/beising, utskiftning av vinduer etc.)
- Større risiko for uforutsette problemstillinger
- Dårligere teknisk standard
- Usikkerhet for framtiden/alderdom
- Høyrere dokumentavgift
- Høyere forsikring
- Høyere kommunale avgifter

Innhold

1. etasje: Entré/trappegang, soverom, bod, 2 boder, bad/vaskerom og stue/kjøkken i åpen løsning.
2. etasje: Gang, 2 soverom og bad.

Standard

Boligen har en gjennomgående god standard. Parkett på gulv i alle rom, unntatt bad og hall hvor det er fliser. Innvendig vegger og himling med gips. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med bl.a høyskap over benk, integrert induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin i merke Miele og kjøle-fryseskap fra Whirlpool. Bad i 1. etasje med fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne med glassvegger, badromsinnredning, toalett og opplegg for vaskemaskin. På bad i  2. etasje er det fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne med glassvegger, badekar, badromsinnredning og toalett.

Tomt

Eiet tomt på ca. 494 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plen, hekker og terrasser. Solrik beliggenhet. Det er ikke foretatt noen endelig kartforretning av tomten. Kartforretning er rekvirert og kjøper vil få tilsendt fullstendig matrikkelbrev så fort dette foreligger. Mindre avvik på tomtens areal kan forekomme.

Formuesverdi

For primærbolig vil likningsverdien normalt settes til 25 prosent av boligens markedsverdi. For sekundærboliger settes likningsverdien normalt til 80 prosent av boligens markedsverdi.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 18.06.18.

Boligens areal

Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 126 kvm
1.etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
2.etasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av arkitekt og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Noe mindre avvik i forhold til arkitekttegninger kan forekomme.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Boligen har peisovn i stue og varmekabler på bad i 1. og 2. etasje og i hall. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Adkomst

Fra Arendal: Kjør mot Strømmen og ta av til Bjorbekk. Følg Rykeneveien og ta av til høyre mot Nidelvåsen. Følg veien videre og ta rett frem i neste kryss opp mot den nye delen av Nidelvåsen. Kjør til toppen av bakken og du vil få boligen på høyre hånd.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boplikt

Det er ingen boplikt på eiendommen.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.