NY PRIS! Praktisk eierleilighet med 2 soverom i etablert og barnevennlig område - Blakstadheia

Rugdeveien 1 , 4820 Froland

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Phong Thanh Tran
Phong Thanh Tran Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

81%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

52%

av boligene er eldre enn 20 år

43%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 60 m²
Bruksareal 64 m²
Bruttoareal 72 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 254
Energimerking D
FINN.no 171109527
Sist endret 06.05.2020 11:48
Prisantydning 1 790 000
Totalpris 1 835 920
Ligningsverdi 415 799,-

Beregnet totalkostnad

1 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 44 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 45 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 835 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Gang, bad/vaskerom, 2 soverom, kjøkken, stue, arbeidsrom og teknisk rom. Utv. bod.

Standard

Bolig oppført i 2017 med gjennomgående normal god standard. Hovedsakelig parkett i alle rom utenom badet og gang som er flislagt og med varmekabler. Baderomsplater på bad og panel på vegg i øvrige rom. Kjøkkeninnredning med slette malte fronter, nedfelt vaskekum i laminert benkeplate. Rør-i-rør system, varmepumpe mv. Viser forøvrig til boligrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt

Eierform: Fellestomt. Felles eiertomt. Asfaltert biloppstillingsplass og ellers naturtomt.

Garasje / Parkering

Parkering på felles tomt.

Felleskostnader

500 pr. mnd. Forsikring og brøyting

Sameie

Eierseksjonssameie er eiendomsform hvor du som seksjonseier har en sameieandel med enerett til en eierseksjon, mens resten er i sameie mellom eierne. Hver selveierenhet kalles en eierseksjon, resten kalles fellesareal. Andre navn på eierseksjoner benyttes også, for eksempel selveierleiligheter og eiendomsleiligheter. Det er eierseksjonsloven som regulerer forholdene i et eierseksjonssameie. Hver seksjon har et eget grunnboksblad. I dette sameiet er det totalt  6 eierseksjonsleiligheter. Denne leilighetens sameiebrøk er  65/376.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planlagt å male fasaden. Tidspunkt for dette er ikke avklart. Kostnader for dette kan komme.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

2

Byggeår

2017

Byggemåte

Leilighet beliggende i 1. etg. i boligblokk. Bygget i 2017. Plate på mark i betong med isolert ringmur. Yttervegger i trekonstruksjon med liggende trekledning. Etasjeskiller i trebjelkelag. Vinduer er type 3-lags glass. Taket har saltaks form og tekket med betongtakstein. Utvendig sydvendt terrasse med utgang fra stue. Oppvarmingen er strøm. Varmepumpe montert i stue. Utvendig bod. Felles biloppstillingsplass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 72 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/vaskerom, 2 soverom, kjøkken, stue og arbeidsrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Varmekabler på bad og i gang og varmepumpe i stue. Ellers elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 13 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 13 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 141,31 pr. år Fordelt på tre terminer.

Løpende kostnader

Fellesutgifter, kommunale avgifter, tv/internett mv.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 415 799 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 496 876 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i Arendal kommune.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Froland kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.