Marisberg boligfelt - Flotte eneboligtomter uten byggeklausul. Ferdig opparbeidet.

Marisbergtoppen 22 A - F / Hovedoppdrag , 4818 Færvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING
Jan Terje Øygarden
Jan Terje Øygarden Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

51%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

30%

har bolig på over 120 kvm

43%

av boligene er nyere enn 20 år

14%

er barnefamilier

Type Boligtomt / Selveier
Tomt 700 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 205
Bruksnummer 907
FINN.no 153817080
Sist endret 12.05.2020 14:47
Prisantydning 1 490 000
Totalpris 1 528 472

Beregnet totalkostnad

1 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 37 250,- (Dokumentavgift) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 38 472,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 528 472,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Salgssuksessen på marisberg utvides nå med ytterligere eneboligtomter helt uten byggeklausul eller eller bindinger til utbygger/ferdighusprodusenter.
Eneboligtomter uten byggeklausul på Marisberg boligfelt. Totalt 6 boligtomter med flott beliggenhet i boligfeltet for salg til privatpersoner eller utbyggere.
Tomtestørrelsen er fra 507 kvm - 747 kvm. Priser fra kr. 1 490 000,- til kr. 1 620 000,- + omk.
Tomten leveres da ferdig opparbeidet og klar til å bebygges.
Tomtene ligger vestvendt, helt på toppen av det nye boligfeltet Marisberg.
Her har man sol fra tidlig morgen til sen kveld. For mer informasjon om Marisberg, se vår hjemmeside: www.marisberg.no.
NB - Tomtene er ferdig opparbeidet og boligfeltet er åpent for alle som vil ha seg en tur å se på beliggenheten!

Tomteareal og pris

Tomt 22 A -  Areal: Ca. 673  kvm - Pris kr. 1 550 000,- + omk.
Tomt 22 B -  Areal: Ca. 519  kvm - Pris kr. 1 490 000,- + omk.
Tomt 22 C -  Areal: Ca. 507  kvm - Pris kr. 1 490 000,- + omk.
Tomt 22 D -  Areal: Ca. 556 kvm - Pris kr. 1 570 000,- + omk.
Tomt 22 E -  SOLGT
Tomt 22 F -  SOLGT

Barnas Bydel / Magiske Marisberg

Barnas Bydel - Magiske Marisberg er landlig, fredelig, og omgitt av flott utsikt og natur - men likevel et sentralt og lettvint sted å bo. Beliggenheten like ved kollektivaksen, og gode bussforbindelser til og fra Arendal, er viktig. Den nye veien fra Krøgenes til nye E18 gjør hverdagen enklere for folk som skal reise til jobb i nabokommunene eller lenger. I tillegg er infrastrukturen lagt opp slik at alle hverdagslige behov blir dekket. Her er legesenter, fysikalsk institutt, forretninger og bensinstasjon med søndagsåpen matbutikk.
Marisberg er enkelt å reise fra - og spesielt godt å komme hjem til.
På Marisberg legges det rikelig til rette for lekeplasser, rasteplasser og turstier som knytter alle gode steder sammen og gir rom for mange aktiviteter for barna og familien. Selv en utfordrende hinder- og aktivitetsløype har vi fått plass til. Den vil ligge i nærheten av utsiktstårnet ved Vardåsen. Vi tipper at den vil bli besøkt av mange, ikke bare av de som bor i Barnas Bydel.
I strandkanten ved Færvigøyren er det planlagt opparbeidet offentlig strand. Strandområdet har naturgitt amfi og det vil bli anlagt gode gangstier mellom boligområdene og stranda. Nærheten til sjøen inviterer til å ta med hele familien og ta et bad etter en travel dag - eller bare kose seg med piknikkurv og utsyn over Tromøysund med båtliv og lav kveldssol.
Mange vil ha glede av de gode treningsforholdene rett utafor stuedøra - med muligheter for et forfriskende sjøbad på slutten av treningsøkta. De mange stiene innbyr til løpeturer og sjøen kaller på svette kropper. Magisk? Ja, med bolig på Marisberg vil det være en naturlig del av hverdagen. Barnas Bydel skaper lekne hverdager både for små og store mennesker.

Beliggenhet

På Tromøy er det landlig og trivelig med fine skogsområder og strender i umiddelbar nærhet til Barnas Bydel - Magiske Marisberg. Her ligger forholdene godt til rette for at både små og store kan fylle dagene med lek og glede. Naturen på øya er preget av godt bevart mangfold. Med miljøbevisst tilrettelegging på Marisberg bidrar vi til at fritiden og oppveksten på Marisberg kan være preget av lek og glede, oppdagelser og utfordringer i trygge rammer. Vi mener at dette er de beste forutsetninger for utvikling av læring, mestring og vennskap. Magiske Marisberg skaper opplevelser som gir minner for livet om en god barndom på Tromøya i Arendal.

Løpende kostnader

Pliktig medlemskap i velforening. Årlig kontingent er estimert til ca. kr 300,-

Adkomst

Følg Kystveien 410 fra Arendal mot Tromøy. Ta til høyre i rundkjøringen ved Krøgenes, inn på RV 409 mot Tromøya. Kjør over Tromøybroa og ta andre avkjørsel til høyre i rundkjøringen mot Hove. Hold så rett frem i rundkjøringen ved Tromøytunet, og ta til høyre i neste rundkjøring. Her er det skiltet til Marisberg.
Beskrivelse tomt og fellesarealer

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Boligtomtene 22 A  - F er omreguleret fra småhusbebyggelse til eneboligtomter.

Boplikt

Nei.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Boligtomtene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse inngås hos megler. Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker (og det brukes kjøpsbekreftelse). Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud.

Avtalt meglervederlag

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners eller Husbankens standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand. Meglers vederlag betales av selger. Avtalt vederlag er kr. 40 000,- i provisjon inkl. mva. Meglerfirmaet har ikke krav på provisjon dersom handel ikke er kommet i stand innen oppdragstidens utløp. Dersom eiendommen ikke skulle bli solgt i oppdragstiden, betales det for salgsforberedelser, markedsføringspakke og alle avtalte utlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.