Staubø

Boligtomter til salgs på idylliske Kalvøysund

Kalvøysundveien , 4920 Staubø

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PÅ VISNING
Linn Coucheron Berli
Linn Coucheron Berli Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

22%

av boligene er nyere enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type Boligtomt / Selveier
Tomt 526 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 69
Bruksnummer 252
FINN.no 186501566
Sist endret 10.08.2020 13:04
Prisantydning 390 000
Totalpris 390 000

Beregnet totalkostnad

390 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 390 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

For Saga Hus & Eiendom AS har vi for salg ferdig regulerte råtomter for eneboliger og flermannsboliger. Dette er et allerede etablert boligfelt på Kalvøysund, bestående av eneboliger.
Prisantydning fra kr. 390.000,- ved interesse ønskes det bud på den aktuelle tomten.
I tillegg til kjøpesummen kommer 2,5 % dokumentavgift og tinglysningsgebyr for skjøte og pant. For tomter som ikke er ferdig oppmålt, må kjøper betale for oppmåling og matrikkelbrev.
Tomt:
Tomtene leveres som råtomter, slik de står idag.
Vei, vann, avløp, el.kabler og tv er lagt i grunnen frem til tomtegrense. Adkomst fra kommunal vei er via felles privat vei. Veien og kloakkpumpestasjon er felles eie, det må påregnes ekstra kostnader iht den.
Tomtestørrelser:
Tomt nr. 1 - seksmannsbolig: ca. 1945 kvm.
Tomt nr. 2 - firemannsbolig: ca. 1543 kvm.
Tomt nr. 3 - tomannsbolig: ca. 1150 kvm.
Tomt nr. 4 - tomannsbolig: ca. 1230 kvm.
Tomt nr. 5 - tremannsbolig: ca. 1330 kvm.
Tomt nr. 10 - enebolig: ca. 595 kvm.
Tomt nr. 12 - firemannsbolig: ca. 923 kvm.
Tomt nr. 14 - enebolig: ca. 586 kvm.
Tomt nr. 14 B - enebolig: ca. 526 kvm.
Tomt nr. 16 - enebolig: ca. 1287 kvm. (ikke til salgs)
Tomt nr. 17- enebolig: ca. 900 kvm. (ikke til salgs)

Beliggenhet

Eiendommene er beliggende i Kalvøysund. Tomtene har gode solforhold og noen av dem ligger med utsikt til hav og skjærgård.
Naturskjønne omgivelser med skjærgården utenfor Flostadøya som nærmeste nabo, flott fri- og turområder samt det lille nærsamfunnet i Kilsund en kort spasertur unna. I Kilsund finner man dagligvare, bensinstasjon og skoler. Kilsund ligger sentralt plassert mellom Arendal og Tvedestrand og begge steder kan nås via båt innaskjærs.

Løpende kostnader

Det er en årlig kostnad på kr. 2500,- for brøyting og vedlikehold av vei.
Frivillig medlemskap i Kalvesund VEL, årlig avgift er kr. 600,-

Formuesverdi

Ikke fastsatt.

Adkomst

Fra Tvedestrand følg RV 410 til Kilsund, hold høyre mot Narestø i Kilsund "sentrum" videre ca. 700 m til avkjørsel Kalvesund.
Fra Arendal følg RV 410 mot Tvedestrand, ta av til Narestø / Flosta kirke. Kjør ca. 6,5 km til avkjørsel Kalvøysund.

Regulering

Eiendommene er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler eller se på Arendal kommune sin hjemmeside.

Boplikt

Ingen boplikt

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.