Prosjektert 4-manns bolig på Magiske Marisberg - 3 og 4-roms leiligheter med god standard - Parkering i carport

Marisbergveien - BK2 - Prosjektert 4-mannsbolig , 4818 Færvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

51%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

30%

har bolig på over 120 kvm

43%

av boligene er nyere enn 20 år

14%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 69 m²
Bruksareal 73 m²
Tomt 1 777 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 205
Bruksnummer 899
FINN.no 169244022
Sist endret 20.05.2020 12:37
Prisantydning 1 890 000 - 2 190 000
Totalpris 1 901 342 - 2 201 342

Beregnet totalkostnad

1 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 10 000,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 11 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 901 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
1 2 1 69 m2 73 m2 1 890 000,- GI BUD
2 3 1 83 m2 87 m2 2 190 000,- GI BUD
3 2 2 69 m2 73 m2 1 990 000,- GI BUD
4 3 2 83 m2 87 m2 2 190 000,- GI BUD

Oppvarming

Peis/peisovn i stuen, varmekabler på bad og i entré, ellers hovedsakelig elektrisk oppvarming. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

NYE LEILIGHETER I EN RIMELIG PRISKLASSE PÅ MARISBERG

Ønsker du en leilighet med en god & innholdsrik planløsning? Barnevennlige omgivelser med nærhet til skole & lekeplasser? Parkering i carport & romslig fellesareal? Ny & god standard? Da kan en av disse leilighetene passe perfekt for akkurat deg!

3 og 4-roms leiligheter

Firemannsboligen vil ha 2 forskjellige leilighetstørrelser. Forskjellen ligger hovedsakelig i antall soverom og størrelse på stuen.
3-roms leilighetene inneholder: Gang, 2 soverom, kombinert bad/vaskerom, åpen stue/kjøkkenløsning og innvendig bod.
4-roms leilighetene inneholder: Gang, 3 soverom, kombinert bad/vaskerom, åpen stue/kjøkkenløsning og innvendig bod.
I tillegg vil alle leilighetene disponere en sportsbod i tilknytning til carportene.

Standard

Leilighetene vil bli levert med en gjennomgående god standard og leveres nøkkelferdig til kunde. Dersom kjøper kommer inn på et tidlig tidspunkt er det enkelt å gjøre endringer på planløsning, farge og materialvalg.
Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett på gulv i alle rom, unntatt våtrom hvor det vil bli lagt flis. Vegger kles med mdf plater i tørre rom og baderomsplater på bad/vaskerom. I himling leveres ferdigmalte trefiberplater. Kjøkken leveres med innredning fra Aubo tilpasset boligen. Et dansk produkt, kjent for gjennomtenkt design og kvalitet. Kjøkken medfølger med kr. 50.000,- inkl. mva, montering og frakt. Kunden kan selv være med å utforme kjøkkenet i samråd med kjøkkenkonsulenter fra Aubo. Hvitevarer medfølger ikke i leveransen.
På badrom leveres badromsinnredning(90cm) med speil, vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
Leilighetene i 1. etasje vil ha utgang til en terrasse fra stuen og vil disponere et eget tilleggsareal som opparbeides med plen. Leilighetene i 2. etasje vil ha utgang til en luftig veranda.

Magiske Marisberg - Barnas bydel

Barnas Bydel - Magiske Marisberg er landlig, fredelig, og omgitt av flott utsikt og natur - men likevel et sentralt og lettvint sted å bo. Beliggenheten like ved kollektivaksen, og gode bussforbindelser til og fra Arendal, er viktig. Den nye veien fra Krøgenes til nye E18 gjør hverdagen enklere for folk som skal reise til jobb i nabokommunene eller lenger. I tillegg er infrastrukturen lagt opp slik at alle hverdagslige behov blir dekket. Her er legesenter, fysikalsk institutt, forretninger og bensinstasjon med søndagsåpen matbutikk.
Marisberg er enkelt å reise fra - og spesielt godt å komme hjem til.
På Marisberg legges det rikelig til rette for lekeplasser, rasteplasser og turstier som knytter alle gode steder sammen og gir rom for mange aktiviteter for barna og familien. Selv en utfordrende hinder- og aktivitetsløype har vi fått plass til. Den vil ligge i nærheten av utsiktstårnet ved Vardåsen. Vi tipper at den vil bli besøkt av mange, ikke bare av de som bor i Barnas Bydel.
I strandkanten ved Færvigøyren er det planlagt opparbeidet offentlig strand. Strandområdet har naturgitt amfi og det vil bli anlagt gode gangstier mellom boligområdene og stranda. Nærheten til sjøen inviterer til å ta med hele familien og ta et bad etter en travel dag - eller bare kose seg med piknikkurv og utsyn over Tromøysund med båtliv og lav kveldssol.
Mange vil ha glede av de gode treningsforholdene rett utafor stuedøra - med muligheter for et forfriskende sjøbad på slutten av treningsøkta. De mange stiene innbyr til løpeturer og sjøen kaller på svette kropper. Magisk? Ja, med bolig på Marisberg vil det være en naturlig del av hverdagen. Barnas Bydel skaper lekne hverdager både for små og store mennesker.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnader dekker bygningsforsikring og betales forholdsmessig av den enkelte eier. Ovennevnte kostnader er stipulert av og vil iht. budsjett beløpe seg til ca. kr. 600,- pr. leilighet pr. mnd. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv.
Pliktig medlemskap i velforrening. Årlig kontigent er estimert til ca kr. 300,-.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Arendal kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.
Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra Arendal kommune.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm - 83 kvm, Bruksareal: 73 kvm - 87 kvm
Leilighet 1 og 3:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom og åpen stue/kjøkken løsning.
Leilighet 2 og 4:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 3 soverom, bad/vaskerom og åpen stue/kjøkken løsning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av arkitekt og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Noe avvik må kjøper akseptere.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 4 leiligheter. Prosjektet vil bli organisert som et boligsameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk. Det opplyses om at det må selges 3 leiligheter før prosjektet blir igangsatt.
Estimert byggetid fra igangsettelse er 7 måneder. Selger tar forbehold om godkjenning hos byggesak i Arendal kommune og byggelån.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 100 % av kjøpesum ved overtakelse. Kjøper trenger ikke å etablere byggelån i byggeprosessen. Ved inngåelse av kjøpsbekreftelse må finansieringsbekreftelse overleveres megler. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.