Bud mottatt! Nyli - Enebolig med gode solforhold i etablert område

Nyli Ringvei 34 , 4844 Arendal

BE OM SALGSSUM
Phong Thanh Tran
Phong Thanh Tran Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

80%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

72%

av boligene er eldre enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 153 m²
Bruksareal 153 m²
Bruttoareal 172 m²
Tomt 346 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 1967
Gårdsnummer 507
Bruksnummer 1148
Energimerking G
FINN.no 178131327
Sist endret 29.05.2020 11:37
Prisantydning 1 850 000
Totalpris 1 894 920
Ligningsverdi 567 050,-

Beregnet totalkostnad

1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 44 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 894 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1. etg.: Gang, soverom, gang/soverom, stue/soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue.
u. etg.: Vindfang, hall, gang, bad/vaskerom, 2-delt soverom, kjøkken og kjellerstue.

Standard

Boligen holder gjennomgående normal standard. Noe oppgradering/oppussing må påregnes. Bad/vaskerom 1. etg. og bad/vaskerom i underetasjen er flislagt. Ellers er det hovedsakelig laminat på gulv og panel og tapet på vegger.
Viser forøvrig til boligrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt

Areal: 346 kvm, Eierform: Eiet tomt. Solrik tomt opparbeidet med forstøtningsmurer og plen med prydbusker og bed.

Garasje / Parkering

Parkering på kommunal grunn langs veien ved eiendommen.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1967

Antall soverom

4

Byggeår

1967

Byggemåte

Enebolig over 2 plan bygget i 1967. Grunnmur i mur og betong. Yttervegger i trekonstruksjon med liggende malt trekledning. Vinduer er type 2-lags glass. Taket har saltaks form og tekket med betongtakstein. Oppvarmingen er strøm og ved. Stor sydvent terrasse med utgang fra stue. Overbygget inngangsparti. Skråtomt med prydbusker og bed.

Boligens areal

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 153 kvm, Bruttoareal: 172 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, gang, bad/vaskerom, 2-delt soverom, kjøkken og kjellerstue.
1. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, soverom, gang/soverom, stue/soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vedovn i begge stuer. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 27 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 27 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 18 548,76 pr. år herav eiendomsskatt kr. 3154,8,- for 2020.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, eiendomskatt, forsikring av bygg,

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 567 050 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 041 379 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Boplikt

Det er ikke boplikt i Arendal kommune.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Arendal kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.