Rekkebolig med 2 soverom - Solrikt og sentralt beliggende - Vestvendt veranda med fin utsikt til Jovannet

Bamseveien 28 , 4844 Arendal

BE OM SALGSSUM
Anita Nordvik
Anita Nordvik Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

89%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

44%

har bolig på over 120 kvm

71%

av boligene er eldre enn 20 år

24%

er barnefamilier

Type Rekkehus / Selveier
Primærrom 101 m²
Bruksareal 110 m²
Bruttoareal 121 m²
Tomt 166 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1978
Gårdsnummer 507
Bruksnummer 1742
Energimerking F
FINN.no 173433596
Sist endret 29.05.2020 19:58
Prisantydning 1 400 000
Totalpris 1 448 820
Ligningsverdi 438 020,-

Beregnet totalkostnad

1 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 35 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 48 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 448 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Velkommen til Bamseveien 28

Innholdsrik rekkebolig over to plan.
Innkjørselen er belagt med belegningsstein og her er det god plass for parkering.
Sentralt og solrikt beliggende med fin utsikt til Jovannet.
Veranda ut fra stue har vestvendt beliggenhet .
Kort vei til kolonialforretning, barnehager, Moltemyr skole og Birkenlund lysløype, som kan brukes både sommer og vinter.
Det er også gode bademuligheter i nærområdet.

Innhold

Hovedetasje: Inngang, entre, trappegang ned til underetasjen, kjøkken og stue med utgang til veranda.
Underetasje: Gang, bad, vaskerom, 2 boder og 2 soverom. Fra det ene soverommet er det utgang til hagen.
Utvendig bod.

Standard

Boligen har laminat på gulv i entrè, på stue, i gang, på soverom I og mellomgang mellom vaskerom og bod, i underetasje. Bad har våtromsbelegg på gulv. Wc er ikke skrudd fast i gulvet.
Soverom II har teppe på gulv. På kjøkken er det vinylbelegg på gulv.
Hvitevarer som er på kjøkkenet, komfyr og oppvaskmaskin kan medfølge.
Stort sett malte vegger i de fleste rom.

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert boligfelt på Nyli. Det er kort vei til barnehage, skole og nærbutikk. Nyli er et boligområde med sentral beliggenhet, ca. 2 km nord for Arendal sentrum. Et ideelt oppvekstområde, med stor variasjon, både i alderssammensetning og bebyggelse. Kort vei fra bebyggelsen finner du fine turområder i naturskjønne omgivelser. Lysløypa er på ca. 4,5 km og er flittig benyttet hele året av joggere, turgåere og syklister. Ønsker man å ta seg et bad etter en tur i løypa, kan man ta dette for eksempel i  Ribbervann.

Tomt

Areal: 166 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen grunn ved innkjørsel som er belagt med belegningsstein

Barnehage / skole i området

Moltemyr Skole. Det er flere barnehager i området.
Se nabolagsprofil i salgsoppgaven for mer informasjon

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 7151671

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Selveier), byggeår: 1978

Antall soverom

2

Byggeår

1978

Byggemåte

Boligen er oppført i bindingsverk med stående ytterkledning. Saltak tekket med stålplater.
Taket ble skiftet i 2012.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 22.06.1976.

Boligens areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 121 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, gang, kjøkken og stue.
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 47 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, vaskerom og 2 soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen egen utleieenhet  i boligen

Oppvarming

Elektrisk og ved

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 12 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 12 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 1 185,71 pr. mnd

Løpende kostnader

Forsikringspremie ca. kr. 7.000,- pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 438 020 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 576 870 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Arendal sentrum: Følg Rv. 420 Vestregate opp mot Blødekjær. Ta til høyre inn i tunnel og følg Rv. 410. Ta til venstre i rundkjøring og ta deretter til høyre opp Engekjærveien. Følg veien videre og ta til høyre inn på Waglesgårdveien. Følg veien videre og følg veien mot venstre inn på Nyli ringvei. Kjør rett frem på  Jovannsveien til du kommer til skilt på venstre side, Bamseveien ta inn her og hold venstre der veien deler seg. Du får så Bamseveien 28 på høyre side.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ingen boplikt i Arendal kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Dok. nr. 7543 Reg. 29.09.1998 - Hjemmel til eiendomsrett - Rettigheter iflg. skjøte - Sletting
Dok. nr. 111 Reg. 05.01.1977 - Bestemmelse om bebyggelse - Festekontrakt - Vilkår

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Arendal kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Komfyr og oppvaskmaskin som står i boligen kan medfølge
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Snarest / Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt kr. 45.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for tilretteleggingsgebyr kr. 7.900,-, Markedsføringspakke kr. 13.900,- og Oppgjørsgebyr kr. 3.775,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.