Prosjektert enebolig i idylliske omgivelser på Løvøya/Strengereid - Innholdsrik planløsning - Mulighet for båtplass

Strengereidplatået 76 , 4810 Eydehavn

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Thomas Noddeland
Thomas Noddeland Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

90%

eier sin egen bolig

75%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

78%

har bolig på over 120 kvm

27%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 132 m²
Bruksareal 140 m²
Tomt 614 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 64
Bruksnummer 170
Energimerking B
Sist endret 27.04.2020 17:27
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 514 920

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 23 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 24 920,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 514 920,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Etasje

2 etasjer

Oppvarming

Varmekabler på bad i 1. og 2. etasje, vaskerom og entré. Peisovn av merke Sirus 1 leveres i stuen. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Det kan leveres vannvåren varme i alle rom i 1.etg(unntatt bod) og bad i 2.etg. Dette er et system som er koblet på vailants El-kasett som senere kan koble til varmepumpe. Dersom man velger dette alternativet, utgår varmekabel, pipe og peisovn.

Velkommen til Strengereidplatået 76 på Løvøya

Prosjektert enebolig i rolige og barnevennlige omgivelser ved Strengereid. Boligfeltet ligger fint til ved sjøen på Strengereid, mellom Eydehavn og Flosta.
Eneboligen blir levert med en meget innholdsrik planløsning som inneholder bl.a 2 bad, separat vaskerom, 4 soverom, 2 stuer m.v. Boligen leveres med en gjennomgående god standard og med muligheten for tilvalg for å skreddersy boligen etter din smak.

Fordeler med å kjøpe ny bolig

Ved kjøp av ny bolig får man på kjøpet en rekke fordeler i forhold til å bli boende i en eldre enebolig eller ved å kjøpe brukt:
- Lave vedlikeholdskostnader
- Lave driftskostnader
- Lavt energiforbruk
- Mulighet til å påvirke sluttresultatet
- Praktiske og moderne løsninger
- Lav dokumentavgift
- Tilpasset framtiden/alderdom
- Trygghet
- Kun nytt er nytt!

Båtplass

Det er beregnet at alle som kjøper bolig i boligfeltet skal ha mulighet til å kjøpe båtplass. Priser på dette er avhengig av størrelse/lengde på båtplassen. Avtale inngås direkte med grunneier. I tillegg til velforeningen i feltet vil det bli etablert et eget båtvel i forbindelse med etablering
av bryggeanlegg. Velet vil ha ansvar for drift og vedlikehold av båthavnen. Utleie av båtplasser må godkjennes av velet. Båtplassen kan ikke selges separat til andre enn til en som har tomt i feltet, og da primært til en som ikke har båtplass fra før. Kontakt megler for mer informasjon.

Innhold

1. etasje: Gang, stue, kjøkken, soverom, bad og vaskerom/teknisk rom. Utvendig bod ved inngangspartiet.
2. etasje: Loftstue, 3 soverom, bad og bod.

Standard

Boligen leveres med en gjennomgående god standard. På gulv leveres en 3-stavs parkett av typen hvitmatt lakkert, unntatt våtrom og gang hvor det leveres fliser. Vegger og himling leveres med malt og sparklet gips. Det leveres listefritt mellom vegg og himling. Kjøkken av typen Aubo til en verdi av kr. 60.000,- medfølger i leveransen. Et dansk produkt, kjent for gjennomtenkt design og kvalitet. Kunden kan selv være med å utforme kjøkkenet i samråd med kjøkkenkonsulenter fra Aubo. Hvitevarer medfølger ikke i leveransen. Ved valg av annen kjøkkenleverandør, gis et fratrekk på kr. 50.000,-. Badene leveres med flis på gulv og vegg, samt varmekabler. Badene blir utstyrt med badromsinnredning, toalett og dusjhjørne med svingdører. Se forøvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for mer informasjon.

Beliggenhet

Løvøya boligfelt ligger fint til ved sjøen på Strengereid, mellom Eydehavn og Flosta. Flott beliggenhet med umiddelbar nærhet til sjøen. Her er meget gode solforhold. Det er mulig å kjøpe båtplass i nytt bryggeanlegg som er under utbygging. Feltet ligger høyt og fritt her opparbedet med lekeplasser, gatebelysning, sandstrand, brygge m.m.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Boligens areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 140 kvm
Bruksareal: 140 m².
Primærrom: 132 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av arkitekt/utbygger og ikke kontrollert/oppmålt av
megler. Noe avvik må kjøper akseptere.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Se reguleringsplan med bestemmelser i prospektet.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vann- og kloakknett. Tilkoblingsgebyr blir betalt av selger. Arendal kommune skal etterhvert overta veianlegget i feltet.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 100 % av kjøpesum ved overtakelse. Kjøper trenger ikke å etablere byggelån i byggeprosessen. Ved inngåelse av kjøpsbekreftelse må finansieringsbekreftelse overleveres megler. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan
ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners eller Husbankens standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand. Meglers vederlag betales av selger. Avtalt vederlag er kr. 56. 250 inkl. mva. Tilretteleggingsgebyr kr. 8.750,-
Markedsføringspakke kr. 12.500,-. Oppgjørsgebyr kr. 3.775,-. Meglerfirmaet har ikke krav på provisjon dersom handel ikke er kommet i stand innen oppdragstidens utløp. Dersom eiendommen ikke skulle bli solgt i oppdragstiden, betales det for salgsforberedelser, markedsføringspakke og alle
avtalte utlegg.