Bud mottatt! Saltrød - Innholdsrik enebolig på romslig tomt - Garasje - Carport - Påmeldingsvisning 12. Mai

Klinkeleveien 24 , 4815 Saltrød

BE OM SALGSSUM
Phong Thanh Tran
Phong Thanh Tran Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

63%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

44%

av boligene er eldre enn 20 år

22%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 159 m²
Bruksareal 188 m²
Bruttoareal 210 m²
Tomt 1 042 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 4
Byggeår 1969
Gårdsnummer 41
Bruksnummer 179
Energimerking F
FINN.no 177137369
Sist endret 28.05.2020 09:29
Prisantydning 2 090 000
Totalpris 2 141 170
Ligningsverdi 654 002,-

Beregnet totalkostnad

2 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 51 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 141 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

U. etg.: Vindfang, hall, gang, 2 soverom, vaskerom, bad, kjellerstue, bod og tilbygget garasje.
1. etg.: Stue, spisestue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Standard

Boligen holder gjennomgående normal standard. Noe oppussing/oppgradering må påregnes. Det er fliser på gulv og vegger på begge bad, fliser på gulv på vaskerom, ellers er det hovedsakelig laminat på gulv og vegger med panel og tapet. Kjøkkeninnredning fra 2014 med hvite fronter, nedfelt vaskekum i laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer. Viser forøvrig til boligrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt

Areal: 1 042 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering i garasje, carport og god plass til flere biler på tomten.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1969

Antall soverom

4

Byggeår

1969

Byggemåte

Enebolig over 2 plan bygget i 1969. Grunnmur og underetasje oppført i betong og murblokker. Yttervegger i trekonstruksjon med malt trekledning. Taket har saltaksform og tekket med betongtakstein. Etasjeskiller i trebjelkelag. Betongdekke over garasje. Vinduer er type 2 lags glass. Enkle glass i garasje. Oppvarmingen strøm og ved. Peis i stue. Varmepumpe montert på vegg v/trapp. Tilbygget garasje oppført i murblokker og betong i underetasje. Terrasse med utgang fra kjøkken over garasje. Balkong med utgang fra soverom 2. etg. Utestue med grillmuligheter. Carport. Stor gruset gårdsplass. Beplantet hage med plen, prydbusker og rullesteiner.

Ferdigattest / brukstillatelse

For bygg som er omsøkt før Bygningsloven av 1965, og som mangler midlertidig brukstillatelse/ferdigattest, er det ikke krav om dette. Ferdigattest utstedes heller ikke for tiltak som er omsøkt før  1. januar 1998.

Boligens areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 188 kvm, Bruttoareal: 210 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 102 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, gang, 2 soverom, vaskerom, bad og kjellerstue.
1. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, spisestue, kjøkken, bad og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Varmepumpe og peisovn i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 24 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 24 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 18 370,56 pr. år Herav eiendomsskatt kr. 2976,6,- for 2020

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, eiendomsskatt, tv/internett, forsikring av bolig mv.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 654 002 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 354 406 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. Boligformål i kommuneplanen. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Boplikt

Det er ikke boplikter i Arendal kommune.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Arendal kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.