Kolbjørnsvik

Innholdsrik enebolig med høy standard, beliggende i Kolbjørnsvik. En flott, solrik utsiktstomt! Dobbel garasje

Kirkeveien 48 , 4816 Kolbjørnsvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Linn Coucheron Berli
Linn Coucheron Berli Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

63%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

50%

av boligene er eldre enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 161 m²
Bruksareal 173 m²
Bruttoareal 198 m²
Tomt 706 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2012
Gårdsnummer 305
Bruksnummer 400
Energimerking C
FINN.no 181844873
Sist endret 10.07.2020 10:10
Prisantydning 5 900 000
Totalpris 6 061 320
Ligningsverdi 809 001,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 161 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 061 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Arendal kommune vedtatt eiendomsskatt.

Beskrivelse

Kirkeveien 48 er en innholdsrik enebolig beliggende i et populært og barnevennlig område på Hisøy, Kolbjørnsvik. På eiendommen har du rikelig med sol og flott utsikt  - pent opparbeidet uteområde med flere terrasser, belegningsstein, stamp og fargerike prydbusker. Tilbygget utestue for kjølige sommerkvelder, glassvegger som kan skyves helt til siden. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og med høy standard. Til boligen har du dobbel garasje med lagringsloft, redskapsbod og vedbod.
Innganspartiet er skjermet bak en port. Når du kommer gjennom porten blir du møtt av den fine utsikten og en fredfull uteplass. Hovedinngangen finner man i underetasjen. Du kommer først inn i et vindfang, som leder videre til en større hall. Her har du god plass til oppheng av yttertøy mm. Inngangen fremstår som luftig og svært innbydende med spotter i tak og store marmorfliser på gulv, videre er det trappeadkomst mellom boligens tre etasjer. I trappen er det montert belysning. I underetsajen finner man to av boligens soverom og teknisk rom. Du finner også boligens hovedbad. Badet er tilknyttet egen walk-in-garderobe. Baderommet er innredet med et lukseriøst badekar, dusjhjørne, vegghengt wc og dobbel servant innredning med speil.
I hovedetasjen har du en romslig vinkelstue innredet med TV-krok og en hyggelig sofagruppe. Stuen fremstår som lys med alle sine store og herskapelige vindusflater. Til stuen har du utgang til balkong. På balkongen er det ypperlig å møblere med et cafésett så du kan nyte utsikten i kveldssolen. Videre har du en spisestue som knytter sammen stuen og kjøkkenet. Kjøkkenet er levert av Sigdal med hvitevarer fra Miele, solid benkeplate i granitt. Fra hovedetasjen er det utgang til en av boligens idylliske uteområder. Her er det lagt en stor terrasse over to platåer. Rundt terrassen er det blomsterbedd med flere nydelige planter som blomsterer i flotte farger. På denne siden av boligen har du morgen- og formiddagssolen, i tillegg har du flott utsikt mot Arendal sentrum og byfjorden.
I boligens toppetasje finner du boligens andre bad. Badet er innredet med dusj, wc og enkel servantinnrdning med speil. Videre har man to store soverom. Begge soverommene har tilgang til kott for ekstra lagring. Fra det ene soverommet får man også den flotte utsikten.

Innhold

Boligen går over tre plan.
Underetasje: Vindfang, hall, 2 soverom, bad, walk-in-garderobe og teknisk rom.
1. etasje: Gang, vaskerom, stue og kjøkken.
2. etasje: Gang, 2 soverom, bad og kott for lagring.

Standard

Boligen har gjennomgående høy standard fra 2012, og fremstår som godt vedlikeholdt. Gulvflatene er med belegg og ulike typer parkett- og laminatgulv. I hovedetasjen er gulvet av enstavs eikeparkett, med marmorfliser rundt vedovn. Vindfang og hall er også med marmorfliser. Veggflatene er i hovedsak med flis og panelplater. Svingtrapper i tre med trappetrinn i eik, mellom boligens tre etasjer.
Hovedbadet er med flis på gulv og vegg. Malte himlingsplater med downlight. Heldekkende dobbel servant i baderomsinnredning. Dusjgarnetyr på vegg med dører i glass. Vegghengt wc. Badekar. Varmekabler i gulv. Tilhørende walk-in-garderobe. Badet har TG1.
Badet i toppetasjen har belegg på gulv. Baderomsplater på vegger. Malte himlingsplater. Dusjgarnetyr på vegg. Dusjvegger i glass. Heldekkende servant i baderomsinnredning. Vegghengt wc. Varmekabler i gulv. Badet har TG1.
Vaskerommet har belegg på gulv. Baderomsplater på vegger. Malte himlingsplater. Heldekkende servant i baderomsinnredning. Vegghengt wc. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv. Vaskerommet har TG1.
Kjøkkenet er levert av Sigdal og hvitevarer fra Miele. Innredning i malte profilerte fronter. Granitt benkeplate. Nedfelt vaskekum i rusfritt stål. Hvitevarer som komfyr med platetopp og oppvaskmaskin. Mikrobølgeovn. Vinskap. Side by side kjøleskap med isdispenser. Dekorflis over kjøkkenbenken. Parkett på gulv. Malte himlingsplater med downlight. Vannvakt med magnetventil. Kjøkkenet har TG1.

Beliggenhet

Kirkeveien 48 er en attraktiv eiendom beliggende ytterst på en høyde, meget solrikt og usjenert i et veletablert boligstrøk sentralt på Hisøy. Fra eiendommen er det fin sjøutsikt over byfjorden og områdene rundt! Kort vei til Kobjørnsvik med ferjeforbindelse til Arendal sentrum, dagligvarebutikk med søndagsåpent og bussforbindelse. Skolevei på sti til Hisøy barne- og ungdomsskole med idrettshall og kunstgressbane. Det er også flotte
turområder i umiddelbar nærhet! Flotte bademuligheter med Stølsviga badestrand med friskt saltvann og utsikt til Torungene og havet - eller EB-stranda ved Nidelvas utløp.

Tomt

Areal: 706 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje. Det er også flere biloppstillingsplaser på eiendommen.

Barnehage / skole i området

Dalen barnehage (1-6 år): 0,8 km.
Hisøy barnehageenhet Kolbjørnsvik: 0,9 km.
Askeladden barnehage (2-6 år): 0,9 km.
Hisøy skole (1-10 kl.): 1 km.
Arendal International School: 2,4 km.

Forsikring

JBF Polisenummer: 1066735

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2012

Antall soverom

4

Byggeår

2012

Byggemåte

Enebolig over tre plan bygget i 2012. Grunnmur i betong. Yttervegger i trekonstruksjon med stående trekledning. Taket har saltaks form og tekket med
hollandsk tegelstein. Vinduer er type 2-lags glass. Etasjeskiller i trebjelkelag. Skorstein med vedovn i stue. Oppvarmingen er strøm og ved. Det er en
inntilbygget utestue i underetasje. Det er en syd/vest vendt balkong med utgang fra stue i 1.etg. Under balkong er det et overbygget inngangsparti
til underetasjen. Stor usjenert østvent terrasse. Vedbod og redskapsbod er oppført på eiendommen. Belegningsstein og terrassegårdsplass v/inngangspartiet. Gruset gårdsplass foran garasje. Beplantet hage med blomsterbed og prydbusker.
Frittstående garasje i murkonstruksjon og trekonstruksjon. Gulvet er i betong. Yttervegger i trekonstruksjon med stående trekledning. Taket har
saltaks form og tekket med tegelstein som boligen. Loftsrom over garasje med utvendig trapp. 2. stk isolerte leddporter med elektrisk portåpner.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.11.2013 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 173 kvm, Bruttoareal: 198 kvm
Underetasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, 2 soverom, bad.
1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, vaskerom, stue, kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2 soverom, bad.
Garasje:
Bruksareal: 42 m².
I tillegg er det en inntilbygget Utestue i underetasje på 12 m2. Det er loftsrom over garasje som ikke er målbart areal grunnet lav takhøyde (188 cm). Det er en frittstående vedbod på 5 m2 og en redskapsbod på 2 m2. Det er knekott i 2.etg som ikke er målbart areal grunnet lav takhøyde.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Oppvarming

Oppvarmingen er strøm og vedfyring.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 106 pr. år Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt på kr. 4700,- for året 2020

Løpende kostnader

Andre løpende kostnader vil være bla. strøm, villaforsikring, innboforsikring, TV og internett.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 809 001 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 912 403 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Adkomst fra His eller Kolbjørnsvik. Over toppen av Hisøy og vanntårnet mot Kolbjørnsvik ligger eiendommen i bebyggelsen på venstre side, en stikkvei fra Kirkeveien. Velkommen til visning!

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, formål i kommuneplanen: Boligbebyggelse nåværende, hensynssone Kp Infrastruktursone.
Planident: 09062013-k2023

Offentlige planer

Langs fv. 214 Kirkeveien skal veien bredde- og sikt utbedres, i forbindelse med disse arbeidene skal Arendal kommune skifte ut eksisterende vann og avløp (VA), fra kryss Granveien/Alf Dannevigs ned mot Kirkeveien/Vikaveien (Fase 1). I tillegg skal kommunen også skifte VA i tilstøtende kommunale veier Granveien og del av Alf Dannevigsvei (Fase 2 - 5). Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Statens vegvesen og Arendal kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Ingen boplikt

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1997/4342-3/36  Best. om vann/kloakkledn.  
13.06.1997 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 4203-306/219
Rettigheter i eiendomsrett
2010/847426-1/200  Bestemmelse om veg  
01.11.2010 
rettighetshaver:Knr:4203 Gnr:305 Bnr:400

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Det er installert vannmåler for eiendommen.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger. Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners eller Husbankens standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand. Meglers vederlag betales av selger. Avtalt vederlag er 1% av salgssum, minimumsprovisjon kr. 45.000,- inkl. mva. Tilretteleggingsgebyr kr. 7.900,- Markedsføringspakke kr. 13.900,- Oppgjørsgebyr kr. 3.975,-. Meglerfirmaet har ikke krav på provisjon dersom handel ikke er kommet i stand innen oppdragstidens utløp. Dersom eiendommen ikke skulle bli solgt i oppdragstiden, betales det for salgsforberedelser, markedsføringspakke og alle avtalte utlegg.

Diverse

Sentralstøvsuger montert i teknisk rom.
El.tavle med automatsikringer, montert i teknisk rom.
Vannrør av typen "rør i rørsystem". Vannsentralskapet er montert i teknisk rom med sluk. Avløpsrør i plast. 194 liters varmtvannsbereder fra 2011.
Det er montert Vannvakt på kjøkkenet og luke i vegger/utekraner. Balansert ventilasjon med aggregat montert i teknisk rom.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.