solgt

#SØRENGA , Sørengkaia 118

Type Leilighet
Primærrom 49m²
Bruksareal 49m²
Bruttoareal 53m²
Tomt 3 593m²
20/08/2019 09:57
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 2015
Gårdsnummer 234
Bruksnummer 108
Energimerking D
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 4 200 000,-
Totalpris 4 317 149,-
Ligningsverdi 628 571,-

Beregnet totalkostnad

4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift) 199,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 117 149,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 317 149,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finn.no: Lokalområde #SØRENGA

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

49 / 49 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2015

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger har ikke bebodd eiendommen, og kan derfor ikke opplyse om energiforbruk.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 3 593 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Felles tomt for sameiet beplantet med trær, prydbusker, blomster og plen. Internveier med betongdekke, samt sittegrupper og sykkelparkering. Sameiet har også en fantastisk takterrasse til bruk for beboerne, samt kajakkrom.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Beskrivelse

Fantastisk 2-roms med god standard fra 2015, rett ved sjøkanten på Sørenga. Her kan du flytte rett inn! Boligen har en smart planløsning som slipper inn rikelig med sollys, og en funksjonelle løsningen som sikrer deg en luftig atmosfære. Sørenga er en moderne bydel som ligger ytterst i vannkanten og har en sentrumsnær beliggenhet.
- Romslig stue med store vindusflater og utgang til markterrasse på 10m2
- Lekkert kjøkken med åpen løsning og spiseplass
- Stort soverom som har godt med lagringsplass
- Delikat baderom
- Trivelig entré med garderobeløsning
- Heis i bygget
- Rå takterrasse med fantastisk utsikt
- Romslig kjellerbod, felles sykkelbod og kajakkrom
- A-konto varmtvann og fyring inkludert
- Mulighet for kjøp/leie av p-plass
- Sentral beliggenhet med kort vei til sjøbadet og en rekke servicetilbud

Standard

Stue | Med utgang til trivelig markterrasse
Lys og luftig stue med lys farge på veggene og elegant enstavs parkett på gulv. Åpen, moderne løsning mot kjøkkenet. Her har du plass til både sofaseksjon, salongbord, spisebord og annet ønskelig møblement. Store vindusflater/dører slipper godt med naturlig lys og herlige inntrykk fra den grønne bakgården.
Gi gjestene dine et koselig førsteinntrykk, og inviter de inn i boligen via den grønne og idylliske bakgården, med et glimt av fjorden gjennom den åpne portalen, og bruk terrassen som inngang til boligen. Markterrassen er på ca. 10 kvm og er sydøstvendt med noe sol på formiddagen. Det omringende hekkområdet tilhører også leiligheten. Terrassen står i godt le fra vinden, og kan fint benyttes i alle døgnets tider. Med puter, pledd og varmelampe, forlenger du også sommersesongen på terrassen. Utebelysning og stikkontakter er montert på vegg og det er tillatt å bruke elektrisk grill og gassgrill.
Kjøkken | Fra Drømmekjøkkenet 
Stilig kjøkken med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken med glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Lys og stikkontakt under overskap. Kjøkkenet er utstyrt med ventilator tilkoblet felles mekanisk avtrekk og integrerte hvitevarer som nedfelt induksjonstopp, komfyr med komfyrvakt og oppvaskmaskin med høy kvalitet fra Siemens, samt frittstående kombiskap (2016) fra Grundig.
Bad | Delikat
Delikat bad med flislagte vegger og gulv, samt gulvvarme. Baderomsinnredningen er bestående av servant med servantskap, vegghengt speil med lys, toalett og dusjnisje med innfellbare glassdører og regn- og hånddusj. Badet har fått våtroms bevis som gjelder som garanti på tetthet i 4 år. Våtroms bevis og informasjon om dette ligger vedlagt som siste side i boligrapporten fra Anticimex.
Soverom | Sjøgløtt fra vindu
Rommet er lyst og pent med god plass til en stor dobbeltseng med nattbord på hver side. I tillegg til tilhørende garderobeløsning, er det plass til ytterligere oppbevaringsmøbler eller eventuelt en kontorpult. På veggen bak sengen er en fin og dus grønntone som kontrast til de ellers hvitmalte flatene. Vinduet vender mot den rolige bakgården, og sikrer en god natts søvn.
Entré | Velkommen inn
Inngangspartiet er gir et godt første inntrykk, når man møter vindusflatene fra stuen i andre enden. Med elegant enstavs parkett på gulv og lysmalte flater, får man raskt et inntrykk av boligens standard fra byggeår 2015. I entréen står det et garderobeskap med plass til yttertøy, men det er også plass til andre oppbevaringsløsninger. Det er montert callinganlegg med videooverføring.
Fellesarealer | Fantastiske fellesområder!
Sameiet har en av Oslos råeste takterrasser med en nærhet til fjorden man sjeldent har opplevd. Her har du en 360 graders utsikt og sol hele dagen! Ellers er det felles kajakkrom med lettvint tilgang til av- og påstigning.
Sameiet har også to avlåste sykkelboder med mange oppstillingsplasser. Den ene befinner seg i 1 etasje og den andre i garasjeområdet under bygget. Rommene er utstyrt med sykkelpumpe, vannslange og om vinteren finner du også smørebord for prepping av ski.
Sameiet har egen hjemmeside: www.sorenga6.no med nyttig informasjon. Her kan du blant annet legge inn reservasjoner for å leie båten til Sørenga 6 sameie.
Grunnpakke for Tv/bredbånd er inkludert i felleskostnadene. Canal Digital er leverandør av TV og bredbånd til sameiet.

Beliggenhet

Attraktivt og sjønært beliggende i den nye Fjordbyen, med sjø, parker og havnepromenade i umiddelbar nærhet.
Ellers har området kort vei til alt av servicetilbud, samt et pulserende kulturliv med blant annet det nye Munch-museet, Den Norske Opera og et godt utvalg av restauranter, puber og kafeer. Deichmanske hovedbibliotek vil også legges til Bjørvika. Deichmanske hovedbibliotek og Munch-museet er planlagt ferdigstilt i 2020.
På havnepromenaden på Sørenga finner du blant annet Sørenga Sjømat, Restaurant Cargo, Bun`s Burger, meksikanske Coyo, Seaport, Mirakel, Paradis, Wright Corner Pub, og Dock Espressobar. Helt ytterst på Sørenga, i umiddelbar nærhet til boligen, finner man Sjøbadet. Sjøbadet er et stort og åpent rekreasjonsområde med sitteplasser, stort basseng og eget barnebasseng. I midten av området finner man også sentralparken, områdets grønne lunge.
På Sørenga finner man to barnehager. Nærmeste matbutikker er en stor og innholdsrik Rema-1000 eller Coop Prix med søndagsåpent som begge ligger i nabobygget. Ellers kort vei til offentlig kommunikasjon, med buss nr. 85 som stopper på Sørenga. Ved Ladegården kan man ellers hoppe på buss nr. 32 og 74. St. Halvards plass med trikkelinje 18 og 19, samt buss nr. 34, 70 og 73 ligger også like ved. Det er også noen minutters gange til Oslo S med alle kollektivmuligheter.
Dersom man ønsker aktiviteter i vannet på sommerstid, kan man enkelt gå i badebukse ned til sjøbadet, eller gjøre som mange av naboene; skaffe en kajakk og ta seg en padletur! Med kajakken er du en kort padletur unna øyene i Oslofjorden.
Det er kort vei til Vannspeilet, Middelalderparken og ikke minst Ekeberg med skogen som rekreasjonsområde og skulpturparken for kulturelt påfyll.

Felleskostnader

2 126 pr. mnd. Fellesutgiftene inkluderer drift og vedlikehold, ákonto fjernvarme og varmtvann, grunnpakke kabel-tv/ bredbånd, renhold av fellesarealer, vaktmestertjenester, felles forsikringer, kommunale avgifter m.m.
Herav:
Fjernvarme Akonto kr. 480,-
Fellesutgifter kr. 1.646,-
Fjernvarme og varmtvann betales inn ved et a konto beløp som avregnes etter hvert år mot faktisk forbruk.

Garasje / Parkering

Det er mulighet for leie eller kjøp av garasjeplass ved behov. I sameiet er det 25 p-plasser (snr. 2), og det er regulert i vedtektene til seksjon 2 at eier ikke kan selge andeler til andre enn seksjonseiere i Sameie 6. Disse er privateid, slik at prisene kan varieres.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 628 571 pr. 31.12.16 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 011 426 pr. 31.12.16 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Bærende konstruksjoner av armert betong og etasjeskillere av hulldekkelementer. Fasader forblendet med murstein og kledt med fasadeplater. Taket er flatt. Leiligheten har Viljandi inngangsdør fra byggeår. Brann- og lydklasse B30 og dB40. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse datert 01.10.2015 for eiendommen.
Gjenstående arbeid:
- Næringslokalet er foreløpig ikke utleid og dermed ikke innredet.
- Nød/ledelys er 95 % ferdigmontert. Ferdig uke 38.
- O-planer blir montert ila uke 38.
RlBr:
- Merking av rømningsveier på svalgang.
- Automatisk slokkeanlegg i tavleskap.
- At alle branntettinger er utført etter godkjente løsninger.
- At alle dører er montert i samsvar med monteringsanvisningene.
- At brannalarmanlegg, ledesystem og sprinkleranlegg er satt i drift.
- Utførelse av oppstillingsplass for stigebil i gårdsrom må beskrives nærmere.
Det er i tillegg gitt en skriftlig redegjørelse for opparbeidelse av oppstillingsplass for brann- og redningsetatens stigebil iht stilte krav.
Eiendomsmegler har ingen kunnskap om hvorvidt dette er innsendt /gjenstående arbeid.
Dokumentet følger vedlagt salgsoppgaven.
På Plan- og bygningsetatens saksinnsyn ligger det en søknad om ferdigattest datert 03.09.2018.

Boligens areal

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 53 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med vannbåren varme til radiatorer og gulvvarme på bad. Sameiet er tilknyttet fjernvarmenettet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Sørenga sjøbad - Det er planlagt anlagt rampe ned til stranden på Sørenga som en alternativ løsning for HC-badet på flyteren.
Planstatus: Tillatelse gitt. Se saksnr.: 201809368 for mer informasjon.
Fjordbyplanen - Fjordbyen er et prosjekt som ønsker å frigjøre dagens arealer ut mot sjøen og benytte disse til fremtidsrettet byutvikling med bolig, rekreasjon og næring på en slik måte at byen åpnes mot fjorden.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 200504456 for mer informasjon
Lohavn felt D5 - D6 - D7, Loallmenningen og Rostockgata - Bestilling av oppstartsmøte. HAV Eiendom og Bjørvika Infrastruktur, er forslagsstiller for reguleringsplanen for felt D5, del av D1a samt del av D6 og D7, Loallmenningen og del av Rostockgata og Sørengkaia. Innenfor felt D5 vurderes
etablert avfallssentral i tillegg til evt. bolig, kontor, tjenesteyting og andre egnede formål. Det ønskes å justere Rostockgatas trasé for å gi større rom for skolebygget enn det dagens regulerings tillater.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201610264 for mer informasjon
For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal:
https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2012/263727-6/200  Best. om adkomstrett 02.04.2012 
gjelde gangvei - åpen for allmenheten. Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/108. Gjelder denne registerenheten med flere.
2012/263727-9/200  Erklæring/avtale 02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:103  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold.  Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/108. Gjelder denne registerenheten med flere
2012/263727-10/200  Erklæring/avtale 02.04.2012
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:104 Snr:1-117
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/108. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-11/200  Erklæring/avtale 02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:105. Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten. Overført fra: 0301-234/108. Gjelder denne registerenheten med flere
2012/263727-12/200  Erklæring/avtale 02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:106.
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/108. Gjelder denne registerenheten med flere
2012/263727-13/200  Erklæring/avtale 02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:107  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/108. Gjelder denne registerenheten med flere
2012/263727-15/200  Erklæring/avtale 02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:109  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/108. Gjelder denne registerenheten med flere
2012/263727-16/200  Erklæring/avtale 02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:110  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/108. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263727-17/200  Erklæring/avtale 02.04.2012 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:534 Bnr:7  
Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold. Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten.
Overført fra: 0301-234/108. Gjelder denne registerenheten med flere
2015/801689-2/200  Bestemmelse om veg 03.09.2015 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:105 og Bnr:7 Snr:3. Gjelder denne registerenheten med flere
2018/718279-3/200  Bruksrett 02.05.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:102 Snr:1-222
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:103 Snr:1-95
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:104 Snr:1-117
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:105 Snr:1-127
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:107 Snr:1-63
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:109 Snr:1-120
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:110 Snr:1-129
Gjelder regulert fellesområde. Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune.
Gjelder denne registerenheten med flere
2018/718279-7/200  Urådighet 02.05.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
Eiendommene kan ikke omsettes eller pantsettes hver for seg, med unntak av overskjøting mellom gnr. 534 bnr. 24 og gnr. 234 bnr. 108. Begrensningen gjelder ikke for de enkelte seksjonene på gnr. 234 bnr. 108. Bestemmelsen gjelder fram til eiendommen er sammenslått.
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune. Gjelder denne registerenheten med flere
2015/527206-1/200  Seksjonering 12.06.2015 
opprettet seksjoner:
snr: 10. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Grunn
sameiebrøk: 48/9226
2015/912286-2/200   ** Reseksjonering 05.10.2015 
Fellesareal, 3 boder, legges som tilleggsdel til snr. 88, 101 og 109. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
2015/759988-1/200  Best. om adkomstrett 21.08.2015 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:108 Snr:1-112
Adkomst til areal under bakken. Gjelder denne registerenheten med flere
2018/718279-2/200  Bruksrett 02.05.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:102 Snr:1-222
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:103 Snr:1-95
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:104 Snr:1-117
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:105 Snr:1-127
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:107 Snr:1-63
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:108 Snr:1-82
r:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:108 Snr:83  
rettighetshaver:Kn0301 Gnr:234 Bnr:108 Snr:84-112
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:110 Snr:1-129
Gjelder regulert fellesområde. Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/718279-1/200  Bruksrett 02.05.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:102 Snr:1-222
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:103 Snr:1-95
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:104 Snr:1-117
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:105 Snr:1-127
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:107 Snr:1-3
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:107 Snr:5-63
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:108 Snr:1-112
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:109 Snr:1-120
Gjelder regulert fellesområde. Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune. Gjelder denne registerenheten med flere
2015/759988-2/200  Bruksrett 21.08.2015 
Overført fra: 0301-534/7/0/1-3
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:108 Snr:1-112
Bestemmelse om vedlikehold. Overført fra: 0301-534/7/0/1-3. Gjelder denne registerenheten med flere
 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Selveierleilighet tilhørende Sameiet Sørengkaia 6 i bydel Gamle Oslo. Sameiet består av 110 boligseksjoner og 2 næringslokaler.
Sameiet har egen hjemmeside: www.sorenga6.no med nyttig informasjon.
Styreleder er Terje Johannes Edvardsen.
Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl.
Revisor er KPMG.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 2.949,- pr. 31.12.17.
Andel fellesformue kr. 16.080,- pr. 31.12.17.
Sameiet har ingen lån p.t.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP1619559

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på kr. 416.158,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr. 316.150,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Det skal være ro mellom kl. 23:00 og kl. 07.00 alle dager.
Det er ikke tillatt å utplassere planter, møbler eller andre gjenstander som er høyere enn balkongkanten til sjenanse for andre.
Det er tillatt å bruke elektrisk grill og gassgrill, men ikke kullgrill/engangsgrill.
Det tillates ikke grilling på takterrassen eller bruk av åpen ild.
Det er egne vedtekter for garasjeanlegget.
Kajakkrom har egne bestemmelser.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Normalt dyrehold er tillatt. Se sameiets husordensregler § 8 for mer informasjon.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Garderobeskap
Hvis ikke annet er spesifisert, følges NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, slik at løse garderobeskap medfølger handelen. Dette gjelder også fastmonterte garderobeskap evt. fastmonterte skjenker mm.
Lyskilder / brunevarer
Ved et ønske om at lyskilder/ lamper/ lysekroner skal medfølge i handelen må dette spesifiseres i et evt. bud. Det samme gjelder brunevarer. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt eiendomsmegler før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: rr@schalapartners.no eller SMS: 46 69 26 08 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Robin Rodahl
Avdelingsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Robin Rodahl

466 92 608

rr@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Henrik Jensen
Partner / Eiendomsmegler
Henrik Jensen

996 92 427

hj@schalapartners.no

VERDIVURDERING