solgt

#TORSHOV , Edvard Griegs allé 27

Type Leilighet
Primærrom 55m²
Bruksareal 55m²
Bruttoareal 61m²
Tomt 7 005m²
15/05/2019 08:52
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1932
Gårdsnummer 224
Bruksnummer 119
Energimerking E
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 500 000,-
Totalpris 3 893 209,-
Ligningsverdi 1 035 000,-

Beregnet totalkostnad

3 500 000,- (Prisantydning) 283 990,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 783 990,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 570,- (Dokumentavgift) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 109 219,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 893 209,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

55 / 55 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1932

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 11.700 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 11.700,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 7 005 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Pen opparbeidet tomt med gressplen, trær og diverse beplantning. Ellers er det asfalterte internveier, lekeapparater og hyggelige sittegrupper.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Beskrivelse

Meget innholdsrik leilighet beliggende øverst i bygget. Her får du en gjennomgående planløsning og store vindusflater, som sørger for gode lysforhold. Dette sammen med den funksjonelle planløsningen, sørger for en luftig atmosfære. Leiligheten fremstår som sjarmfull med en moderne stil og praktiske løsninger, og har en gjennomgående god standard. I stuen er det en hyggelig peis og soverommet har utgang til boligens solrike balkong.
Leiligheten har en populær beliggenhet på Torshov, omringet av grøntarealer og umiddelbar nærhet til alt du måtte trenge.
- Sjarmfull toppleilighet med moderne stil
- Luftig stue med hyggelig peis
- Solrik balkong
- Tidløst kjøkken fra 2013
- Romslig soverom med omkledningsrom
- Delikat baderom med opplegg for vaskemaskin
- Hyggelige sittegrupper på tomten.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder, stue med peis, kjøkken, soverom med utgang til balkong, bad/wc, omkledningsrom og gang/entré.
I tillegg disponerer leiligheten en bod og et skap i kjeller på tilsammen ca. 6 m2, samt en bod på loft på ca. 5,8 m2, så her er det godt med lagringsplass.
Stue | Hyggelig vedovn
Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Vinduskarmen er bred med plass til pynt og dekor. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Videre finner du en koselig vedovn, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager.
Kjøkken | Tidløst kjøkken fra 2013
Pent kjøkken med en lys og tidløs innredning som har profilerte fronter fra 2013. Det er laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum, og fliser over kjøkkenbenken. Over kjøkkenbenken er det benkeskapsbelysning og stikkontakter. Ved vinduet er det plass til et hyggelig spisebord med øvrig møblement for rolige frokoster. Videre finner du integrerte hvitevarer som komfyr, nedfelt keramisk platetopp, ventilator, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for matlaging og oppbevaring. Gulvet er belagt med parkett og veggene har malte flater.
Soverom | Med utgang til balkong
Lyst og romslig soverom med store vindusflater. Ettersom soverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng, nattbord på hver side og øvrig møblement. Rommet vender ut mot bakgården, så her er det rolig og stille. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Her er det en skyvedørsgarderobe som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. I tillegg er soverommet tilknyttet boligens omkledningsrom, så her er det rikelig med lagringsplass.
Videre er det utgang til boligens sydøstvendte balkong på ca. 1,5 m2. Her er det plass til et hyggelig cafésett, så du kan nyte solrike dager. Gulvet er belagt med stål, samt er rekkverket av stålprofiler med en høyde på ca. 9,3 meter.
Bad | Alt du trenger på badet
Delikat og flislagt baderom fra 2009 med varmekabler i gulvet. Baderommet inneholder dusjhjørne med glassdører, vegghengt toalett og vegghengt servant. Over servanten er det speil med overlys og stikkontakter. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på baderommet. I himlingen er det avtrekksventil og downlights.
Entré | Et godt førsteinntrykk!
Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Du har en naturlig plass til en kommode/skohylle og rikelig med plass til knagger til å henge av seg yttertøy. Det er adkomst via felles gårdsrom og oppgang, samt har oppgangen callinganlegg. Leiligheten har hovedytterdør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra Swedoor.
Overflater | Tidsriktig fargevalg
Gulv: Belagt med parkett, tregulv i stuen og på badet er det fliser.
Vegger: Malt strietapet og malte panelplater, samt teglstein i stuen. På badet er det fliser.
Tak: Malt mur. På badet er det downlights.

Beliggenhet

Populær beliggenhet på Torshov, omringet av grøntarealer og med umiddelbar nærhet til alt du måtte trenge.
Området kan vise til mange matvareforretninger som Kiwi, Coop Extra og Rema 1000 rett i nærheten, samt flere søndagsåpne butikker og kiosker som Joker, Deli DeLuca, 7/11 og Bunnpris. I tillegg ligger Strøm Larsen på Torshov - den siste gjenlevende slakterbutikken i byen.
Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Hva skjer Torshov i lokalene på Soria Moria med både restaurant, scene, takterrasse og utested. Den populære restauranten Cosmopolite finner man også her. Det andre teateret og Trikkestallen med oppsetninger, teater, bar og brasserie ligger også rett i nærheten. Området kan også friste med en rekke populære spisesteder og kaféer som Grisen, Caminito, Bruun Larsen, Trikkestallen, Sagene Lunsjbar, Åpent Bakeri og Kolonihagen på Lilleborg, alle med uteservering om sommeren.
Det er gangavstand til Grünerløkka, Sagene og Nydalen med hyggelige kaféer, restauranter og yrende uteliv. Sandaker senteret med tilbud som bokhandel, matbutikk med ferskvaredisk, vinmonopol og bibliotek ligger et lite steinkast unna. Det er også gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester.
Utdanningsinstitusjonen BI Nydalen er i gangavstand fra boligen, i tillegg er det kort vei til andre utdanningsinstitusjoner som bl.a. Universitetet i Oslo, Oslo Met, Tannlegehøyskolen og Veterinærhøgskolen.
Det er fine tur- og sykkelmuligheter langs Akerselva ned til byen eller opp til Maridalsvannet. I tillegg er det gode trenings- og rekreasjonstilbud i områdets mange parker som Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka. Dette er alle populære parker kun få minutter unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Torshovparken har fine volleyballbaner. Det er også kort vei til flere treningssentre.
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med både buss-, trikk-, t-bane og taxiholdeplasser. Flybussekspressen som går fra Ring 2 og Ring 3 er også innen gangavstand.

Felleskostnader

3 480 pr. mnd. A-konto varmtvann, grunnpakke kabel-tv (Canal Digital), vaktmestertjenester, trappevask, drift av sameiet, felles byggforsikring, kom.avg Herav: Renter IN kr. 2 751 Felleskostnader kr. 1 731 Avdrag IN kr. 2 709 Måler Enhet: 440/143 (40-143) kr. 289
Det foretas avregning en gang pr. år for varmtvann.

Etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 035 000 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 450 001 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune ligger vedlagt salgsoppgaven.

Byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer, samt kjeller og loft. Gulv på grunn av betong og grunnmur i bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og murkonstruksjoner. Fasader i teglstein og yttertak av saltaksform tekket utvendig med plateprofiler. Balkongdør og vindu på soverom med karmer av tre og to-lags glass fra 2010. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1987 i stue og på kjøkkenet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc.). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 61 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leietaker av bruksenhet må meldes til sameiets styre eller den styret anviser for registrering. Se sameiets vedtekter § 2 for mer informasjon.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler på badet, kombinert med en trivelig vedovn i stuen. Skorsteinen ble renovert i 2015.

Løpende kostnader

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/
Bredbånd fra ca. kr. 250,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Utstyr

- Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.
- Stoppekraner for vann er plassert over himling på badet.
- Felles varmtvann i bygget.
- Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré.
- Leiligheten har brannvarsler og brannslukker.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsbestemmelse S-2255. Området forøvrig er regulert til friområde, vei, sykkelvei, tomt for offentlig bygning, byggeområde for bolig, m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2008/418403-4/200  Seksjonering 23.05.2008 
opprettet seksjoner: snr: 143. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 56/10225

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet Søndre Åsen Kvartal VI, Orgnr.: 993 370 541 består av 188 boliger og 1 næringslokale.
Styreleder er Annette Isabelle Schlinghoff.
Forretningsfører er USBL.
Revisor er KPMG.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 283.990,- pr. 31.12.17.
Andel fellesformue kr. 23.956,- pr. 31.12.17.
Sameiet har 1 lån som utgjør totalt kr. 44 092 898,- pr. 23.01.2019, og er tatt opp i Handelsbanken.
Renten på lånet utgjør 3,35 % pr. 23.01.2019.
Siste termin 30.12.2040.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

W.R.Berkley Insurance Nordic Polisenummer: 201049

Regnskap

Regnskapet for 2017 viste et overskudd på kr. 1.733.865,-. I budsjett for 2018 var det lagt til grunn at selskapet skulle gå med kr. 1.470.745,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Det er ikke lov å koble kjøkkenvifte til ventilasjonsanlegget eller å ha vifte montert til ventilasjonsanlegget på badet.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet har gjennomført en rehabilitering av baderom, rørstammer til kjøkken, elektrisk anlegg på fellesareal, ny calling, oppussing trapperom. Kostnader på 60,6 millioner er lånefinansiert med en IN ordning. Rehabilitering av piper ble gjennomført i 2015. Det er installert ny utebelysning ved oppgangene.
Styret er i gang med koordinering av bytte av vannmålere. Planen for 4. etasje i Edvard Griegs Alle 27 er mandag uke 13.
Videre er det planer om å skifte ut vinduene. Styre ønsker å starte utskiftningen ila 2019, og ifølge styret vil finansiering for prosjektet bli tatt opp på årsmøtet 08.012019.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde hund, katt eller andre husdyr uten skriftlig tillatelse fra styret. Eier kan holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Se sameiets husordensregler § 12 for mer informasjon.

Tilbehør

Fastmonterte skap på veggen i stuen (2x i tre) og gardiner medfølger ikke handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: rr@schalapartners.no eller SMS: 46 69 26 08 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,35 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr ,- og markedspakke kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

BE OM SALGSSUM
Robin Rodahl
Avdelingsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Robin Rodahl

466 92 608

rr@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Mats Ergo
Partner / Eiendomsmegler
Mats Ergo

915 66 081

mats@schalapartners.no

VERDIVURDERING