solgt

Søndre Land - Fluberg , Flubergvegen 422A og B

Type Tomannsbolig
Primærrom 158m²
Bruksareal 158m²
Bruttoareal 185m²
Tomt 1 011m²
19/08/2019 09:01
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1953
Gårdsnummer 40
Bruksnummer 22
Energimerking G
Sist endret
Prisantydning 1 290 000,-
Totalpris 1 318 722,-
Ligningsverdi 608 796,-

Beregnet totalkostnad

1 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 27 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 28 722,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 318 722,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

158 / 158 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Tomannsbolig

Garasje / Parkering

Ja / Ja

Tomt

Areal: 1 011 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er opparbeidet med plen på baksiden av boligen, og gruset innkjøring og gårdsplass foran garasjen. Solrik og fin tomt, med fin utsikt til Randsfjorden.

Beskrivelse

- HOV/BJØRNERUD
- HEL TOMANNSBOLIG
- VELEGNET TIL UTLEIE
- LEILIGHET A: 1 SOVEROM
- LEILIGHET B: 2 SOVEROM
- BAD LEILIGHET B FRA 2015
- KJØKKENINNREDNING LEILIGHET B FRA 2006
- KJELLERDEL UNDER LEILIGHET B
- TERRASSE TIL BEGGE ENHETENE
- DOBBELGARASJE
- UTSIKT TIL RANDSFJORDEN

Velkommen til Flubergvegen 422 A og B, en tomannsbolig med mange muligheter!
Her kan du bo i den største delen selv, og leie ut den minste delen skattefritt, eller du kan leie ut hele boligen!

Innhold

Boligen inneholder to leiligheter, som begge går over to plan.
Leilighet A, 1.etg: gang, kjøkken og stue. 2.etg: gang, bad og soverom.
Leilighet B: 1.etg: gang, kjøkken, stue/spisestue og bad. 2.etg: gang og 2 soverom. Denne delen har kjeller under hele, med nedgang fra gangen.

Dobbelgarasje på tomten.

Standard

Boligens hoveddel, leilighet B, er opprinnelig bygget i 1954, og leilighet A er tilbygg fra 1977.

Leilighet A er den minste delen, på ca 60 kvm.
Her er det gang med trapp opp til 2.etg, kjøkkenet har belegg på gulv, malt tapet på veggene og takess i himling. Kjøkkeninnredning med malte profilerte overflater.
Stuen har parkett på gulvet, malt tapet på veggene og takess i himling. Utgang til terrasse, og fin utsikt til Randsfjorden.
2.etg har gang, soverom med kott på siden, og bad fra byggeår, med belegg på gulv og plater på veggene. Dusjkabinett, servant, wc og opplegg for vaskemaskin.

Leilighet B er på ca 98 kvm, og inneholder romslig gang med belegg på gulv, og malt panel på vegger og i himling. Kjellernedgang hvor varmtvannsbereder er plassert. Her er det også gammelt fyringsanlegg, dette er opplyst at er frakoblet, men radiatorene i boligene er ikke fjernet. Gammel oljetank er plassert i kjelleren. Ellers lagerrom i kjelleren.
Badet i 1.etg er fra 2016, med belegg på gulv, plater på vegger og takess i himling. Dusjkabinett, wc, servant og opplegg for vaskemaskin.
Kjøkkenet har belegg på gulv, fliser over benken, og ny kjøkkeninnredning fra ca 2006. Opllegg for oppvaskmaskin. Den som står der i dag er litt mindre enn vanlig standard-størrelse.
Stue/spisestue er romslig, og med utgang til terrasse med utsikt til Randsfjorden og gode solforhold. Her er det laminat på guvet, panel/tapet på veggene og takess i himling. Innstallert vedovn. Stort vindu har markise.

Garasje er bygget i 2006, og har parkering til 2 biler, samt lagringsplass på sidene.

Det er opplyst fra Søndre Land kommune at det må påregnes nytt avløpsanegg på boligen, da dagens anlegg ikke tilfredsstiller dagens krav.

Pr i dag er det leieinntekter på boligen på kr. 156.000,- årlig.

BeliggenhetBoligen ligger ca 4 km fra Hov, mot Dokka, ved Bjørnerud og Lyngstrand Camping.
Her er det kort veg ned til Randsfjorden, og på Lyngstrand er det badeplass og brygge.
I Hov finner man bensinstasjon, dagligvareforretninger, apotek, vinmonopol, legesenter etc. Det er også gode forbindelser med buss både til Gjøvik og Hadeland/Oslo.
I Hov er det 3 barnehager, samt barne- og ungdomsskole. Rett ved skolen ligger Søndre Land hallen, og det er idrettsplass rett ovenfor Hov sentrum. Båtbrygge og badeplass i Kråkvika.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 608 796 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.
Kommentar fra Søndre Land kommune: Korrekt registrert i eiendomsregisteret. Ingen registrerte byggesaker siden oppføring av garasje i 2005

Boligens areal

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Bruttoareal: 185 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 101 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: A: vindfang, entre, kjøkken og stue. B: gang, bad, kjøkken og stue.

2. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  A: gang, soverom og bad. B: gang og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Arealet som i boligen har vært eller er utleid er ikke søkt godkjent som egen utleieenhet hos Plan- og bygningsmyndighetene. Selger bærer ingen risiko/ansvar for at slik godkjennelse gis.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ved og elektrisitet. Pipeløp i den største leiligeheten.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm, forsikringer, brøyting,. tv/internett og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.

Adkomst

Fra Hov sentrum, kjør mot Dokka og boligen ligger på venstre side av vegen rett etter Lyngstrand Camping. Direkte adkomst fra hovedvegen.

Regulering

Eiendommen  er regulert til LNRF. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring, og har ikke selv bebodd boligen, egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt da de ikke innehar nok informasjon om eiendommen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Trine Grini

97 03 78 11

trine@partnerseiendomsmegling.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
78%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

54%

har bolig på over 120 kvm

26%

er barnefamilier

37%

er gift