Dokka

ØSTSINNI - ROMSLIG OG PEN ENEBOLIG MED 3/4 SOV - VERKSTED/LAGER - GARASJE - ANNEKS - PENT OPPARBEIDET TOMT!

Brurudsvea 6 , 2870 Dokka

BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

72%

eier sin egen bolig

100%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

31%

er barnefamilier

28%

er gift

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 152 m²
Bruksareal 169 m²
Bruttoareal 185 m²
Tomt 1 667 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2002
Gårdsnummer 137
Bruksnummer 33
Energimerking C
FINN.no 142012292
Sist endret 28.05.2020 12:41
Prisantydning 2 390 000
Totalpris 2 462 112
Ligningsverdi 370 964,-

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 58 120,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 72 112,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 462 112,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt kr. 3332,- pr år.

Beskrivelse

Innholdsrik eiendom, med landlig og rolig beliggenhet, ca 13 km kjøretur fra Dokka.
Her får du en romslig enebolig med god standard i alle rom. Her kan det nevnes romslig bad/vaskerom i 1.etg, 2 soverom, samt hovedsoverom med eget tilhørende bad hvor det er boblebadekar. I tillegg er det også et kontor/garderoberom på dette rommet- mange muligheter!
Det er verkstedbygg med lagerplass, boder og verkstedrom. I det største rommet kan det være muligheter for å få full takhøyde over hele rommet, og sette inn stor port- stort potensiale!
I tillegg er det garasje med plass til en bil, rett utenfor inngangsdøren!
Utvendig har eiendommen romslig overbygd terrasse, og i forbindelse med denne er det bygget anneks. Dette er ikke ferdigstilt, og overtas slik det står. Her er det perfekt å lage f.eks utestue med langbord, som kan brukes til festlige lag og sammenkomster. I tillegg er det jacuzzi på terrassen, denne medfølger ikke handelen, men kan medfølge mot et tillegg i prisen.
Ellers er det plen og pent opparbeidet tomt rundt hele boligen, det er inngjerdet med skigard på nedsiden, og gjerde på den andre siden. Her er det fint for både barn og dyr.
Rolig område med skogen rett utenfor døren. Kort veg til skiløyper etc.

Innhold

Boligen går over 1,5 etasje, og inneholder: hall, bad/vaskerom, kjøkken, stue og spisestue.
2.etg: gang, 3 soverom, kontor/garderoberom og bad.
I tillegg er det garasje med plass til en bil, og romslig verksted som inneholder bodrom med plass til f.eks fryser etc, et stort verksted-rom på ca 50 kvm, og ytterligere to romslige rom, samt en bod.
I tillegg er det et påbegynt anneks i forbindelse med verandaen.

Standard

Tidligere fritidsbolig renovert og ombygget til bolig i 2002.
1.ETG:
Hall med skifergulv med varmekabler, og malt villmarkspanel på vegger. Praktiske plassbygde skap.
Kjøkken har laminat på gulv, malt panel på vegger og himling. Kjøkkeninnredning fra 2006 i heltre, med heltre benkeplater og takhøye overskap. Det det er gass koketopp med grillelementer og vanlig platetopp. Stor kjøkkenøy med benkeplate i glass.
Fra kjøkken er det utgang til delvis takovebygd terrasse. Her er det også bygget et anneks, som ikke er ferdigstilt og overtas slik det står. På terrassen er det jacuzzi som kan medfølge handelen mot et tillegg i prisen.
Stue/spisestue har laminatgulv, malt panel på vegger og malt panel med downlights i himling. God spisestueplass og sofadel. Her er det varmepumpe og stor vedovn.
Bad/vaskerom i 1.etg har flislagt gulv med varmekabler og fliser på vegger. I himling er det panel med downlights. Badet er innredet med vegghengt toalett, veggmontert dusj med glassdører, hvit baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. I rommet er det plassert varmtvannsbereder, trykktank og renseanlegg for vann.
2.ETG:
Bad i 2.etg har fliser på gulv med varmekabler, og fliser på vegger. Badet har boblebadekar, veggmontert dus og baderomsinnredning i heltre, med nedfelt håndvask.
I tillegg er det eget totalettrom på gangen i 2.etg.
Soverommene har laminatgulv (ett rom har belegg), malt tapet/malt panel på vegger og malt panel i himling. Det ene soverommet har tidligere vært to soverom, og kan enkelt gjøres om til to igjen dersom du trenger flere soverom. Det ene rommet er noe mindre og kan f.eks brukes til garderoberom eller kontor.
Verkstedbygg med boder, lagerplass og stort snekkerverksted. På verkstedet er det varmepumpe. Her har du uendelig med muligheter i forhold til hva du selv ønsker å benytte plassen til.
Rett utenfor inngangsdøren er det garasjeplass til en bil.

Beliggenhet

Eiendommen har en fin beliggenhet på Østsinni i Nordre Land kommune, med solvendt utsikt. Herfra er det 13 km til landsbyen Dokka, der du finner skoler, barnehager, legesenter og et godt utvalg av butikker og kafeer.

Tomt

Areal: 1 667 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flat tomt, opparbeidet med plen og beplantning. I hagen er det parkbelysning. Gruset gårdsplass, der deler av den er belagt med belegningsstein. Tomten er inngjerdet med skigard og stående rekkverk oppå støttemur.

Garasje / Parkering

Ja / Ja

Barnehage / skole i området

Barnehager og skoler finner du på Dokka, som ligger ca 13 km fra boligen.
Her er det 3 barnehager, samt skoler i alle alderstrinn.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2002

Antall soverom

3

Byggeår

2002

Byggemåte

Fundamentert på plate på mark, antatt på faste masser. Yttervegger er oppført i bindingsverk, utvendig stående kledning, liggende kledning i møner. Anneksdelen er bygget i stavlaft konstruksjon, med laftetømmer i mønet, utsmykkede stolper i hjørner, liggende villmarkskledning på vegger. Ene gavlvegg ved inngang er skiferbelagt. Mønet takkonstruksjon hvor loftetasje har vinkel. Taket er tekket med takstein. Se ellers vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Ole-Jonny Kalstad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest fra Nordre Land kommune, datert 15/04/2019. Kontakt evt megler for kopi av denne.
Det forligger ferdigattest på alle bygninger.

Boligens areal

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 169 kvm, Bruttoareal: 185 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 104 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall/trapp, bad/vaskerom, kjøkken og stue.
Loftetasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, walk-in closet, WC og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen varmes opp med vedovner, varmekabler, panelovner, og 2 varmepumper luft i luft.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 515 pr. år Inkluderer renovasjon kr. 2788,-, brann/feiing kr 562,-, eiendomsskatt kr. 3332,- og kontrollgebyr + slamtømming kr. 2833,-

Løpende kostnader

Eksempler på løpende kostnader er strøm, forsikring, brøyting, TV, bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 370 964 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 335 469 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger der kommuneplanens arealdel er gjeldende og er avsatt til LNFR formål.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1937/1427-1/20  Bestemmelse om grustak  
12.07.1937 Overført fra: 0538-137/1
Tinglyst dokument fra 1937 vedrørende hovedeiendommen, som denne eiendommen er utskilt fra. Det er en avtale om ekspropiering av grustak til fordel for Valdresbanen. Denne avtalen har ingen innvirkning på dagens eiendom som skal selges.
2019/154737-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk , tinglyst 06.02.2019 rettighetshaver:Knr:0538 Gnr:137 Bnr:33

Vei/vann/avløp

Vann fra egen brønn, ligger på naboens tomt. Avtale på dette er tinglyst.
Det er kalkanlegg på vannet, dette anlegget er plassert på badet i 1.etg, her står også vannpumpa.
Privat kloakkanlegg med spredegrøfter, betales pr tømming.
Privat veg. Betales ca kr. 4000,- pr år i snøbrøyting. (nabo som brøyter.)

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkkenet.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.