Nord-Torpa

SYNNFJELL - KOSELIG FRITIDSBOLIG M/INNLAGT STRØM - 2 SOVEROM - FINE TURMULIGHETER I NÆROMRÅDET

Nord-Torpvegen 1544 , 2880 Nord-Torpa

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Hytte / Selveier
Primærrom 51 m²
Bruksareal 51 m²
Bruttoareal 56 m²
Tomt 913 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 1964
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 134
Energimerking G
FINN.no 151917965
Sist endret 25.05.2020 22:38
Prisantydning 490 000
Totalpris 516 242
Ligningsverdi 172 974,-

Beregnet totalkostnad

490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 490 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 26 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 516 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Nordre land kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten er kr. 1195,- pr år.

Beskrivelse

Velkommen til Nord-Torpvegen 1544! Dette er en koselig fritidseiendom som ligger nedenfor Hugulia i Synnfjellet, og består av uthus og hytte. Hytta er opprinnelig fra 1964, med tilbygg fra 1995. Boligen går over ett plan og inneholder vindfang, stue/kjøkken, enkelt baderom og 2 soverom.
Utenfor er det stor, fin terrasse og gode solforhold. Tomten er opparbeidet med plen og busker, og har en flott utsikt. På eiendommen er det to biloppstillingsplasser.
Ca 12 km fra eiendommen ligger Gamlestølen, der finner du kafeteria og en liten alpinbakke. I nærområde er det turmuligheter både sommer og vinter. Like utenfor eiendommen er det skiløyper som henger sammen med 330 km skiløyper rundt Synnfjell.
Her er det ring hytta varm, så hit kan du komme til en god og varm hytte. Veldig praktisk!
Velkommen til visning!

Innhold

Hytta går over ett plan og inneholder: Vindfang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.

Standard

Fritidsbolig fra byggeår 1964, med tilbygg fra 1995. Boligen er løpende vedlikeholdt med en del oppgraderinger i senere år:
-2016: Montert ytterdør på ene soverommet
-2014: Malte vegger og himling
-2009: Ny kjøkkeninnredning
-2007: Skiftet to vinduer og ny ytterkledning
Kjøkkenet har heltre innredning med under- og overskap. Her er det kjøleskap og komfyr. Plass til en liten spiseplass.
Stuen er romslig med mye plass til både spisestue og sofagruppe. Her er det plassert ovn. Rommet har tregulv, og malt panel på vegger og himling.
Bad med gulvbelegg, beiset panel på vegger og malt panel i himling. Badet er innredet med heltre baderomsinnredning og hyttedusj. Her er det vannpumpe som pumper vann fra kanne til dusj.
To lysmalte og koselige soverom. På disse er det tregulv, og malt panel på vegger og himling. Fra det ene soverommet er det dør ut.
Utenfor er det en fin og solrik terrasse, med mye plass til utemøbler. Flott utsikt!
På eiendommen er det oppført uthus i 1996, med tilbygg fra 2003. Uthuset inneholder utedo og redskapsbod.
Det er vann på utekran, og egen brønn på toppen av eiendommen.
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
-Veggkonstruksjon og utvendige fasader
-Vinduer og dører fra byggeår
-Innvendige dører
-Takkonstruksjon
-Taktekking
-Terrasse
-Trapp til hovedinngang
-Piper og ildsteder
-Bad
-Innvendige overflater
-Uthus
Tilstandsgrad 3:
-Grunn og fundamenter
-Etasjeskiller

Beliggenhet

Nord-Torpvegen 1544 ligger idyllisk til i kulturlandskapet i Nord-Torpa. Her befinner du deg midt i naturen i et område som er kjent for gode og godt tilrettelagte friluftstilbud. Det er stier og skiløyper i massevis i dette området. Det er kort vei til fjells og både Synnfjell og Gamlestølen er nærheten. Innkjøpene gjør du unna i nærbutikken litt lenger ned i bakken, det er ca 30 minutter til Dokka og en times kjørning til Gjøvik.

Tomt

Areal: 913 kvm, Eierform: Eiet tomt
Skrånet og flat tomt som er pent opparbeidet med plen og busker. Biloppstillingsplass til to biler.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass til to biler på eiendommen.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1964

Antall soverom

2

Byggeår

1964

Byggemåte

Fritidsbolig fundamentert på betong ringmur, bygget i bindingsverk  med liggende kledning utvendig. Mønet takkonstruksjon med sperretak. Tak er tekket med malt bølgeblikk.
Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Ole Jonny Kalstad.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 56 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 51 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytta varmes opp med ved og strøm.
Feiing utført i 2009.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 943,75 pr. år Renovasjon kr. 2943,75, Branntilsyn kr. 125,-, Eiendomsskatt kr. 1195,-

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikring, løpende vedlikehold og brøyting er eksempler på løpende kostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 172 974 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger innenfor kommunedelplan Synnfjell syd og er avsatt til LNF formål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1958/3745-1/20 - BESTEMMELSE OM VANNRETT 29.11.1958

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.
Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp.
I følge NLK sine opplysninger så er det ikke innlagt vann på eiendommen, og da heller ikke noe avløpsanlegg.
Dersom det er ønskelig med innlagt vann må det søkes om utslippstillatelse.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.