solgt

RAUFOSS , Tømmerlia 10C

Type Leilighet
Primærrom 36m²
Bruksareal 40m²
Bruttoareal 45m²
Tomt 5 077m²
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 2016
Gårdsnummer 37
Bruksnummer 349
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 1 850 000,-
Totalpris 1 901 222,-
Ligningsverdi 0,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 51 222,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 901 222,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Boligen er fritatt for eiendomsskatt etter eskl§ 7 c -i inntil 2 år jfr kommunestyrevedtak 117/18. Fra 2020 må det påregnes eiendomsskatt på boligen.

Beskrivelse

Tømmerlia 10C - Her finner du en moderne selveierleilighet med god standard fra 2016. Leiligheten ligger i underetasjen i et sameie som går over tre plan, og har beliggenhet i et nyere boligområde på Raufoss, med gangavstand til sentrum.

Leiligheten går over en etasje og inneholder gang med skyvedørsgarderobe, bad/vaskerom, åpen stue og kjøkkenløsning, med varmekabler i gulv. I tillegg er det soverom og teknisk rom, samt en utebod.

Boligen ligger i et attraktivt område, som er svært barnevennlig med lite gjennomgående trafikk. Felles tomt som er pent opparbeidet med plen, trær og prydbusker. Inntil leiligheten er det oppført carport, med biloppstillingsplass til en bil.

Ellers er dette en leilighet som passer perfekt for deg som ønsker noe enkelt, lettstelt og trivelig.

Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten går over en etasje og ligger i underetasjen. Den inneholder hall/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, soverom og teknisk rom. I tillegg er det utvendig bod ved inngangen.

Standard

Pen selveierleilighet fra 2016 med god standard og planløsning. Leiligheten ligger i et sameie som går over 3 plan, inklusiv underetasje.

Når du kommer inn i leiligheten blir du møtt av en romslig gang. Her er det skyvedørsgarderobe, med mye plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Gangen har flislagt gulv med varmekabler.

Åpen stue og kjøkkenløsning, med varme i gulv. Kjøkkenet har innredning fra Sigdal, med under- og overskap. Her er det integrert steketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.
Stuen er lys og innbydende, og har en stilig, mørkere vegg i kalkmaling.

Bad/vaskerom har flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og gipshimling med downlights. Rommet er innredet med veggmontert wc, servantskap, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Soverommet har lysmalte vegger, og det er her plass til dobbeltseng.

Innvendige overflater:
Gulv: Fliser og laminat
Vegger: Malt gips
Himling: Malt gips

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et nyere boligområde, ca 2 km sør for Raufoss sentrum. Fra boligen er det gangavstand til barnehage, skole og sentrum. Attraktivt og barnevennlig område med lite gjennomgående trafikk. Til Gjøvik er det ca 14 km.

Tomt

Areal: 5 077 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles tomt som er pent opparbeidet med prydbusker, plen og trær. Tomten er flat/svakt skrånet. Internveier er asfaltert , og på gårdsplass og carport er det belagt med brostein.

Garasje / Parkering

Carport/takoverbygd biloppstilling utenfor inngangen med plass til en bil.

Felleskostnader

1 000 pr. mnd. Forsikring utvendig bygg, internett, tv, snørydding

Sameie

Tømmerlia

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Sparebank1 Polisenummer: 17958167

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter ligger vedlagt.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Lovbestemt panterett
De andre sameierne har lovbestemt panterett i seksjonen for krav mot sameieren som
følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver
bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet da tvangsdekning
besluttes gjennomført.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2016

Antall soverom

1

Byggeår

2016

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på støpt gulv, og støpt grunnmur. Yttervegg i isolert bindingsverk. 3-lags glass, trevinduer. Taket er flatt og i trekonstruksjon.

Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Dag Magnus Berthinsen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 40 kvm, Bruttoareal: 45 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm. Gulvvarme i gang, bad og stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 302,50 pr. år

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, felleskostnader, innboforsikring, strøm og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.

Formuesverdi

Boligen er fritatt fra eiendomsskatt og ingen ligningsverdi er registert.
Dette må man påregne vil komme ila 2020.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til Boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: caroline@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 28 70 57 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Caroline Svensrud

95 28 70 57

caroline@partnerseiendomsmegling.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
95%

eier sin egen bolig

60%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

60%

har bolig på over 120 kvm

58%

av boligene er nyere enn 20 år

38%

er barnefamilier