Hov

HOV SENTRUM - Lekker selveierleilighet - 3 sov - Parkering - Flott utsikt - Gode solforhold - Kort kjøreveg til Gjøvik!

Grettegutua 8 , 2860 Hov

BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

13%

av boligene er nyere enn 20 år

27%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 87 m²
Bruksareal 87 m²
Bruttoareal 99 m²
Tomt 287 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1977
Gårdsnummer 61
Bruksnummer 75
Energimerking B
FINN.no 181016920
Sist endret 04.08.2020 09:59
Prisantydning 2 390 000
Totalpris 2 456 492

Beregnet totalkostnad

2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 66 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 456 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meget lekker leilighet i Hov sentrum - denne må sees!
Her får du en nyoppusset leilighet med 3 soverom, åpen kjøkken/stue-løsning med plass til spisestue, og utgang til terrasse. Fantastisk utsikt til Randsfjorden, og gode solforhold!
Leiligheten ligger i 3 mannsbolig, og dette er den øverste boenheten. Egen hageflekk på tomten tilhører denne leiligheten, og det er parkering på gårdsplassen.
Perfekt både for å bo selv, eller for å leie ut!
Kort veg til sentrum, skoler og barnehager, og ca 30 minutters kjøring til Gjøvik!

Innhold

Boligen ligger i 2.etasje og inneholder vindfang, åpen stue og kjøkkenløsning, bad/vaskerom og 3 soverom.

Standard

Leiligheten fremstår som ny, da den ble modernisert og renovert i 2018/2019 med blant annet:
Utvendig:
- Drenering
- Etterisolering
- Ny liggende kledning
- Nye vinduer og ytterdør
- Nytt undertak, lekter og powertekk yttertak
- Nye overflater
Innvendig:
- Etterisolering
- Nye overflater på alle rom
- Innerdører
- Kjøkken- og baderomsinnredninger
- Nytt rør og el-anlegg
- Nytt balansert flexit ventilasjonssystem
Åpen stue og kjøkkenløsning.
Kjøkkeninnredning fremstår som ny med høyglansede fronter, og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer medfølger handelen.
God plass til spisegruppe i åpen løsning med stue. Store vinduer ned mot sentrum og Randsfjorden, meget lyst og luftig! Her er det satt inn peisovn med glassdør, og det er varmepumpe fra 2019 som leies av Vokks.
Fra stuen er det utgang til delvis takoverbygd terrasse, her er det flott utsikt til Randsfjorden, og meget solrikt.
Bad/vaskerom med flislagt gulv med varmekabler, baderomsplater på vegger, og overflatebehandlet interiørpanel med downlights belysning. Rommet er innredet med baderomsinnredning med skuffer og nedfelt håndvask, skap over innredning, toalett og vegghengt dusj med glassdører. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, som er plassert inn bak skyvedører- smart løsning!
3 soverom, alle har god størrelse med god plass til både seng og skap. Skap som er på soverom under visning medfølger handelen.
Eiendommen har fibernett.
Tomten på bakside og på nordsiden av boligen tilhører denne leiligheten, mens gårdsplassen er felles for boligene.
Det er totalt 3 leiligheter i denne boligen, der beboerne har felles forsikring på bygningen. Utgifter til felles adkomstveg (feks brøyting, strøing osv), deles mellom beboerne.

Beliggenhet

Grettegutua 8 ligger meget sentralt, men likevel rolig til rett ovenfor Hov sentrum. Her er det gangavstand til butikker, apotek, legesenter, vinmonopol etc. Det er 3 barnehager i området, og det er gangavstand bort til Fryal barneskole og Søndre Land Ungdomsskole, hvor man også finner Søndre Land Hallen. Kort vei ned til Kråkvika med båthavn og badeplass om sommeren. På vinteren er det oppkjørte skiløyper på gamle jernbanen like oppi veien. Ellers er det et flott friluftsområde på Trevatn, både sommer og vinter, og her er det også laget klatrepark for barna.
Kort kjøreveg til både Gjøvik, Dokka og Hadeland, samt gode bussforbindelser.

Tomt

Areal: 287 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er pent opparbeidet med plen, og gruset biloppstillingplasser.

Garasje / Parkering

Gruset biloppstillingplass.

Barnehage / skole i området

Grettegutua barnehage (1-6 år, 0.5 km)
Minstemann familiebarnehage (0-3 år, 1.7 km)
Fryal skole (1-7 kl., 2.1 km)
Søndre Land ungdomsskole (8-10 kl., 2.1 km)
Dokka videregående skole (26.2 km)
Raufoss videregående skole (29 km)

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i ett sameie, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 1977

Antall soverom

3

Byggeår

1977

Byggemåte

Dette er en boenhet-leilighet i seksjon. Boligen er oppført på betongmur. Bindingsverk med liggende kledning. Tak tekket med taksteinsplater. Bygget er modernisert og renovert innvendig og utvendig 2018/2019.
For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av Ole-Jonny Kalstad, datert 22.01.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen, gitt av kommunen etter at rehabiliteringsarbeidet ble ferdigstilt, datert 26.04.2019.

Boligens areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 99 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue/kjøkken, bad/vaskerom og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen varmes opp med ved og elektrisitet. Det er vedovn og varmepumpe i stue. Ellers er det panelovner. På våtrommene og i deler av hall er det gulvvarme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 210 pr. år Vann kr 4062,5, Avløp kr 4550,-, Renovasjon kr 2596,25. I tillegg kommer forbruksgebyr på vann kr 37,08 pr kbm og forbruksgebyr avløp kr 34,26 pr. kbm.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm, brøyting, tv/internett og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Kjør opp Grettegutua i Hov sentrum, og ta avkjøring nr 3 inn til venstre, Grettegutua nr 8 ligger innerst i denne vegen.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2017/1056379-1/200 - Jordskifte 27.09.2017
2019/1527061-1/200 - Bestemmelse om vann/kloakk 19.12.2019
2019/1543593-1/200 - Erklæring/avtale 27.12.2019

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Siste del av vegen går over annen manns eiendom, med tinglyst avtale.
Eiendommen har vannmåler, og det betales etter forbruk.
Utgifter til brøyting/strøing/vegvedlikehold må deles med naboene i samme bolig.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Klesskap på soverom medfølger handelen.
Integrerte hvitevarer medfølger handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.250,-, markedsføringspakke kr. 20.900,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.000,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.