Nord-torpa

Koselig hytte med med flott utsikt og fin beliggenhet - 5 sov - 2 bad - Sol fra morgen til kveld - Ski in/out!

Synnfjellvegen 1922 , 2880 Nord-torpa

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Hytte / Selveier
Primærrom 103 m²
Bruksareal 106 m²
Bruttoareal 117 m²
Tomt 1 237 m² / Festet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 5
Byggeår 1978
Gårdsnummer 148
Bruksnummer 1
Energimerking G
FINN.no 182178248
Sist endret 18.06.2020 10:10
Prisantydning 2 900 000
Totalpris 2 986 492
Ligningsverdi 429 000,-

Beregnet totalkostnad

2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 86 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 986 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Synnfjellvegen 1922 er ei koselig hytte som ligger flott til i et attraktivt fjellområde. Hytta har navnet "skistallen" da hytta før ombygging ble benyttet til blant annet skiutleie og hybler. Hytta har alt på ett plan, og inneholder bl.a romslig stue, 2 bad med varmekabler i gulv og 5 gode soverom som gir rikelig med sengeplasser. Utenfor er det oppført romslig terrasse, med gode solforhold og flott utsikt over fjord og fjell. Fra hytta kan du spenne på skia og du har tilgang til et stort løypenett rett utenfor. Synnfjellet er kjent for sine fine skiløyper.  Til alpinbakken har du også ski/in- out  så med andre ord ligger hytta midt i smørøyet for flere fasiliteter.
I nærområdet er det en rekke turmuligheter sommer, og milevis med skiløyper på vinterstid. Spåtind  Fjellstue ligger like i nærheten, og her finner du bl.a  tennisbane, svømmebasseng, restaurant og bar.
Ellers er det ca 43 km til Landsbyen Dokka, som kan tilby en rekke servicefasiliteter, og 53 km til Lillehammer. Fra Oslo er det ca. 2,5 times kjøretur opp til Synnfjell og denne hytta.

Innhold

Hytta er romslig og inneholder hall, stue, kjøkken, vaskerom/teknisk rom, 2 bad og 5 soverom.

Standard

Hytta har en god standard, og det er gjort en rekke oppgraderinger/vedlikehold gjennom årene:
Hele hytta ble totaloppusset innvendig i perioden 2007-2010:
Det ble da utført følgende arbeider:
- Delvis ny rominndeling
- Nye gulv
- Alle vegger malt
- Ny peisovn og pipe
- Full gjennomgang av det elektriske
- Nye lyspunkter, lagt om fra 230 V til 440
- Ny inngangsdør
Kjøkken:
- Satt inn og malt brukt kjøkkeninnredning fra Norema
Bad x 2
- Ny membran,
- Nye fliser
- Nytt rørarbeid
- Ny varmtvannsbereder
- Nye blandebatterier
- Ny innredning
- Ny terasse med badestamp i 2010
- Nye vinduer og verandadør i stue (produsert i 2008)
- Nye vinduer i alle soverom (produsert i 2014)
- Ny kledning i perioden 2017-2019
- Hytta ble beiset i 2019/2020
Når du kommer inn blir du møtt av en lysmalt entré, med dører videre inn til stue, kjøkken og to bad.
Stuen er romslig, med plass til sofagruppe og spisestue. Her er det satt inn vedovn med glassdør. Fra stue er det utgang til stor terrasse, som har vedfyrt badestamp i ene hjørnet, og ellers godt med plass til utemøbler.
Kjøkkenet er innredning med malte, laserte fronter. Benkeplater i laminat. Her er det plass til spisebord.
Hytta har to bad, der begge badene har flislagt gulv med varmekabler, malt panel på vegger, og malt himling. Badene er innredet med dusj, wc og baderomsinnredening med nedfelt håndvask.
Det er klargjort for fiber her med rør til vegg, men det er ikke lagt inn.
Innvendige overflater:
- Gulv: Laminat og belegg
- Vegger: Malt panel
- Himling: Malt panel og beiset panel
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
- Drenering
- Fundamentering
- Takkonstruksjon
 
Tilstandsgrad 3:
- Vaskerom/teknisk rom er ikke godkjent som våtrom

Beliggenhet

Denne hytta ligger midt i det praktfulle Synnfjellområdet. Dette er et veletablert hytteområde med mange fasiliteter og aktiviteter i nærområdet, uten at det er mye støy og mas. Hit kan du reise, sette deg på terrassen og bare nyte sol og utsikt. Og er du ute etter aktiviteter finnes disse rett i nærheten. Fra hytta er det kun 30 minutters gange opp til Skjervungfjellet hvor du finner en fantastisk 360 graders utsikt! Området er et eldorado for deg som liker å gå langrenn da det finnes milevis med skiløyper her. Her oppe blir skiløypene kjørt opp tidlig og du trenger ikke sette deg i bilen for å finne løyper når den første snøen legger seg.  Alpinanlegg ligger rett i nærheten, så her er det ski in - ski out. . I tillegg har området har også mange fine fiskevann og elver, og på sommerstid er et hav av turstier i området. Rett nedenfor hytta finner du Spåtind Fjellstue med diverse fasiliteter. Her kan det nevnes basseng, treningsrom, tennisbane mm.
I nærheten finner du også Synnfjellporten, hvor det er muligheter for å få kjøpt noe dagligvarer, samt kafe. Ellers er det søndasåpen nærbutikk i Torpa, der hvor man svinger opp mot Synnfjellet.
Nærmeste sentrum er Dokka, ca 40 km. Her finner du et godt utvalg av butikker. blant annet sportsbutikk, flere dagligvareforretninger, bensinstasjoner, vinmonopol, apotek etc.
Fra Oslo er det ca. 2,5 times kjøring til hytta.

Tomt

Areal: 1 237 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 10291

Garasje / Parkering

Parkeringsplass på gruset gårdsplass.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1978

Antall soverom

5

Byggeår

1978

Byggemåte

Hytta er fundamentert på ringmur i betong. Oppført i bindingsverk, stående og liggende kledning mellom utsmykkede stolper. Mønet takkonstruksjon, tekket med plater. Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Ole-Jonny Kalstad, datert 10.06.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 117 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 106 m².
Primærrom: 103 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, kjøkken, stue, vaskerom/teknisk rom, 2 bad og 5 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytten varmes opp med strøm og ved.
Tilsyn og feiing av pipe er ikke utført.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Årlig strømforbruk har vært på ca 6000 kwH.

Kommunale avgifter

Kr. 13 630 pr. år Vann kr 3925,-, Avløp kr 4075,-, Renovasjon kr 1537,5, Branntilsyn, feiing kr 125,-, Eiendomsskatt kr 3964,-. I tillegg kommer forbruksgebyr vann kr 10 pr kbm,- og forbruksgebyr avløp kr 12,- pr kbm.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikringer, strøm, tv/internett og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.
Løypeavgift kr 1500,- (frivillig), Brøyting kr 2500,-, Forsikring hytte pluss og innbo kr 3127,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 429 000 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsbebyggelse. Eiendommen ligger innenfor henssynssone Krav vedrørende infrastruktur (H410) og Krav om felles planlegging (H810_1) hvor det er startet opp arbeid med ny reguleringsplan; Detaljregulering for Spåtindområdet.  Det er blant annet planlagt utbygging i området bak hytta. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2007/323401-2/200 - Festekontrakt - vilkår 13.04.2007

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Mulighet for å gjøre avtale om kjøp av møbler og innbo etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til caroline@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld, minimum kr. 45.000,-I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.250,-, tilrettelegging. kr. 4.900,-, markedspakke kr. 9.900,- For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.