Dokka

Rolig og usjenert beliggenhet i Thomlebygda - Innlagt strøm - 2 sov - Gode solforhold og flott utsikt - Bilveg helt fram

Øvre Nordsinni 390 , 2870 Dokka

BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 45 m²
Bruksareal 45 m²
Bruttoareal 49 m²
Tomt 827 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 1965
Gårdsnummer 30
Bruksnummer 12
Energimerking G
FINN.no 181925892
Sist endret 02.07.2020 11:02
Prisantydning 700 000
Totalpris 716 962
Ligningsverdi 151 685,-

Beregnet totalkostnad

700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 620,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 16 962,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 716 962,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Øvre Nordsinni 390 er en trivelig hytte som ligger fint til i Thomlebygda.
Koselig hytte med romslig stue, kjøkken, dorom, dusjrom og to soverom. I tillegg er det hems med muligheter for overnatting. Det er innlagt strøm på hytta, og den varmes opp med panelovner og vedovn på kjøkken, og peis i stue.
Utenfor er det to terrasser, der den ene er oppført på syd og vestside av hytta, med gode solforhold og flott utsikt! Denne er delvis takovebygget. Utenfor ene soverommmet er det en mindre terrasse mot øst, denne har fin morgensol, og trapp ut mot terreng. I nærområdet er det fine turmuligheter både sommer og vinter.
Til Landsbyen Dokka er det ca 8 km, og her finner du en rekke servicefasiliteter.

Innhold

Hytta går over en etasje med hems, og inneholder:
Gang, kjøkken, stue, 2 soverom, dorom og dusjrom.

Standard

Hytta er fra 1965, og ble i 2007 oppgradert med nytt gulv på opprinnelig del, tilbygg, taktekking og utvidet terrasse.
Stuen har tregulv som er ca 10 år gammel, og panel på vegger og himling. Koselig peis og sofakrok, og det er plass til spisestue.
Kjøkkenet har tregulv og panel på vegger og himling. Heltre innredning, og plass til kjøleskap og kokeplate. Her er det vedovn.
Dusjrom med pumpedusj. Her fylles tanken før du dusjer. Avløp til grunnen.
Toalettrom med cinderella forbrenningstoalett.
To soverom av god størrelse med flere møbleringsmuligheter.
En del møbler/inventar kan følge med, blant annet sofa, sofabord, senger med madrasser (ikke sengetøy), kjøleskap, kokeplate ol. Personlige eiendeler blir fjernet før overtagelse.
Utenfor er det oppført uthus fra 1965, med utedo og vedbod.
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
- Grunn og fundamenter
- Grunnmur
- Veggkonstruksjon
- Takkonstruksjon
- Vinduer og dører
- Terrasse
- Pipe og ildsteder
- Kjøkken
- Terrengforhold
- Uthus

Beliggenhet

Hytta ligger i Thomlebygda, i et område som er spredt bebygget av boliger, landbruk og fritidsboliger. I nærområdet er det fine tur- og rekrasjonsmuligheter både sommer og vinter.
TIl Landsbyen Dokka er det ca 8 km, og her finner du en rekke fasiliteter som matbutikker, kafeer, vinmonopol, bensinstasjon og frisørsalonger.

Tomt

Areal: 827 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen grunn.

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 1965

Antall soverom

2

Byggeår

1965

Byggemåte

Hytta er på grunnmur av betong. Vegger oppført i bindingsverk av tre med utvendig trepanel. Saltakkonstruksjon i tre. Tak tekket med metallplater.
Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av Tor Håkon Schjørlien, datert 25.05.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 49 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, stue, 2 soverom, dorom og dusjrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytta varmes opp med ved og strøm.
Tilsyn og feiing av pipe er ikke utført.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 495 pr. år Renovasjon kr 1537,5, Branntilsyn, feiing kr 125,-, Eiendomsskatt kr 828,-.

Løpende kostnader

Forsikringer, kommunale avgifter, strøm, brøyting og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 151 685 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til LNFR. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1965/1301-2/20 - Bestemmelse om veg 12.03.1965

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei, og det er adkomst til eiendommen via en annen manns eiendom. Her foreligger det en tinglyst bruksrett.
I følge NLK sine opplysninger så har eiendommen ikke innlagt vann, og da heller ikke noe avløpsanlegg. Dersom vann ønskes innlagt må det søkes om utslippstillatelse til godkjent avløpsanlegg. Det er borrevann på eiendommen, og det hentes vann ute.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
En del møbler/inventar kan følge med, blant annet sofa, sofabord, senger med madrasser (ikke sengetøy),  kjøleskap, kokeplate ol. Personlige eiendeler blir fjernet før overtagelse.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.250,-, tilrettelegging. kr. 4.000,-, markedspakke kr. 9.900,-,- For visninger er det avtalt kr. 1.000,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.