FALL

Lekker fritidsbolig med innlagt strøm og vann - Fantastisk utsikt - Umiddelbar nærhet til skiløyper og jaktmuligheter!

Bekkvegen 250 , 2864 Fall

BE OM SALGSSUM
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 60 m²
Bruksareal 67 m²
Bruttoareal 74 m²
Tomt 826 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 1
Byggeår 2015
Gårdsnummer 53
Bruksnummer 19
Energimerking C
FINN.no 187750080
Sist endret 29.09.2020 10:08
Prisantydning 2 750 000
Totalpris 2 831 492
Ligningsverdi 226 500,-

Beregnet totalkostnad

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 81 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 831 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere en lekker hytte i Fall, beliggende i et rolig område med storslått utsikt og naturskjønne omgivelser. Her er det turstier, skiløyper og muligheter for jakt i umiddelbar nærhet, og det er kort veg ned til Trevatn med både fiske- og bademuligheter. Hytta har en høy standard og er romslig, her er det plass til familie og venner!
Hytta går over en etasje med hems og inneholder blant annet romslig gang, åpen stue og kjøkkenløsning med god takhøyde, bad med tilknytning til badstue, bod/teknisk rom og bod med utvendig adkomst. I tillegg er det ett soverom i 1.etg, og to soverom, samt stue på hems.
Ellers kan hytten friste med en romslig veranda, med jacuzzi hvor du kan nyte utsikten over til Norefjell. Det er muligheter for å utvide terrasse, og sette opp anneks dersom det er ønskelig med mer plass. Dette er en hytte som bare må ses!

Innhold

Hytta innehar en høy standard, og inneholder gang, åpen stue-kjøkkenløsning, bad med badstue, soverom, samt hems med stue og to soverom.

Standard

Når du kommer inn i hytta blir du møtt av en romslig gang med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Her er det varmekabler i gulv, og downlights i himling. Fra gangen er det trapp opp til hems.
Lenger inn i hytten finner du en romslig stue med store vinduer, og god takhøyde. I stuen er det satt inn peisovn som er god å ha på kalde dager, og det er plass til sofagruppe og spisestue. Innenfor stue er det Huseby kjøkkeninnredning med mye skap- og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap/fryser i innredningen. I tillegg er det komfyrvakt, og vannstopper med føler/sensor her.
Badet har flislagt gulv med varmekabler, og trepanel på vegger og himling. I dusjsone er det fliser på vegger. Rommet er innredet med wc, baderomsinnredning fra Huseby, og plass til spesialtilpasset vaskemaskin, denne medfølger handelen. I tillegg er det praktisk håndkletørker. Innenfor bad er det badstue.
Romslig soverom med plass til dobbeltseng, og skap.
Oppe på hemsen er det to soverom, med koselige skråtak. Her er det plass til 120 cm store senger.
Utenfor er det oppført stor terrasse, med mye plass til utemøbler. I tillegg er det jacuzzi, denne medfølger handelen.
Hytten ble beiset to strøk utvendig i 2015, og ytterligere ett strøk i 2016. Terrassen er beiset i år.
I takstmannens tilstandsrapport er trapp opp til hems gitt tilstandsgrad 2, grunnet mangel av håndlist på vegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i Fall i Søndre Land kommune. Området er hovedsaklig spredt bebygget med hytter, boliger og noe landbruk. Eiendommen har en vestvendt beliggenhet, og ligger solrikt til. I nærheten av hytta finner du trevatn, her er det både bade- og fiskemuligheter. I umiddelbar nærhet er det oppkjørte skiløyper, og fine tur- og sykkelmuligheter. Ellers er dette et flott område om du er interessert i jakt, og det er muligheter for å kjøpe sesongkort for dette.
Til Hov sentrum tar det ca 15 minutter, og her finner du bl.a. frisørsalong, matbutikker, vinmonopol og bensinstasjon. Til Raufoss er det knappe 30 minutter, og kan tilby badeland for de som er glade i å bade. Eller Amfi kjøpesenter, for de som ønsker å ta seg en handletur. Kjører du 10 minutter til er du på Gjøvik, som har innlandets største kjøpesenter, nemlig CC martn.

Tomt

Areal: 826 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Godt med parkeringsplass på gruset gårdsplass.

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 2015

Antall soverom

1

Byggeår

2015

Byggemåte

Hytta er oppført på støpt plate med ringmur. Bindingsverksvegger med utvendig overflatebehandlet kledning. Saltakkonstruksjon med torvtak.
Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Egil Sjørengen, datert 07.08.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.
Ferdigattesten er vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 74 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken/stue, soverom, bad og badstue.
I tillegg er det hems med to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytta varmes opp med ved og strøm.
Siste tilsyn på pipe var i 2019. Det foreligger ingen merknader/avviksmelding fra feier/branntilsyn.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 550 pr. år Inkluderer renovasjon, branntilsyn, feiing og slamtømming.

Løpende kostnader

Det er månedlig avgift på kr 873,75 som dekker vedlikehold av veg, snøbrøyting av veg og gårdsplass, forbruk av vann, og oppkjøring av tilfartsløyper til eksisterende løypenett for langrenn.
Ellers er det muligheter for å kjøpe jakt- og fiskekort. I 2019 kostet det kr. 250,- for sesongkort på fiske. Prisen på jaktkort varierer. Ta kontakt med megler for fullstendig prisliste.
Det er snakk om at det skal dannes et vel sammen med Solliøygarden Vel, som skal stå for drift og vedlikehold av felles grillhytte for hyttenaboene. Det vil ikke være en plikt å melde seg inn, men det er snakk om en mindre årlig avgift om dette blir aktuelt.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 226 500.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2020/2031259-1/200 - Bestemmelse om veg 27.01.2020
Vegrett over annen manns eiendom.
2018/959627-1/200 - Bestemmelse om veg 29.06.2018
Vegrett over annen manns eiendom.
2018/874419-1/200 - Bestemmelse om veg 12.06.2018
Vegrett over annen manns eiendom.
2018/874387-1/200 - Bestemmelse om veg 12.06.2018
Vegrett over annen manns eiendom.
2014/809022-1/200 - Erklæring/avtale 23.09.2014
Gjelder biofilteranlegg med etterpolering i støtbelastet jordhaugfilter. Utslipps-/etterpoleringsfilteret etableres i nedre del av tomt på gnr 53, bnr 28, så høyt opp i terrenget som praktisk mulig. Dette for at infiltrert avløsvann skal få lengst mulig transportvei, og lengst mulig oppholdstid i stedlige jordmasser.
2014/722522-1/200 - Erklæring/avtale 28.08.2014
Eier av eiendommen er pliktig å betale serviceavgift på kr 873,75 pr måned. Avgiften omfatter vedlikehold av veg, snøbrøyting, forbruk av vann, renovasjon og tilfartsløyper til eksisterende løypenett for langrenn.
Malmlaft Eiendom har 1. prioritets pant i eiendommen på inntil kr 15.000,-, som sikkerhet for inndekning av serviceavgift.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei.
Det er månedlig avgift på kr 875,75 som dekker vedlikehold av veg, snøbrøyting av veg og gårdsplass, forbruk av vann, og oppkjøring av tilfartsløyper til eksisterende løypenett for langrenn. Malmlaft Eiendom har 1. prioritets pant i eiendommen på inntil kr 15.000,-, som sikkerhet for inndekning av serviceavgift.
Deler felles anlegg for gråvann for tre hytter -slamavskiller og biofilter og Jordhaugfilter. Kostnader for tømming av
gråvann deles da på 3 eiendommer. Tømming av svartvann er eget for den enkelte eiendom. Tømming av septik fra tett tank/svartvannsanlegg og gråvannsanlegg koster kr. 435,00 pr. kbm. Siste registrerte tømming av gråvann var okt. 2018, med et volum på 7 kbm. 2 års tømmefrekvens. Svartvann sist tømt nov. 19 med et volum på 5 kbm. Tømmefrekvens 1 gang pr. år.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Vaskemaskin og jacuzzi.
Dekoder til RiksTV medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.