Gjøvik

Gjøvik sentrum - Lekker, moderne leilighet med balkong. 2 soverom ,2 bad, heis, felles takterrasse og parkeringskjeller

Tordenskjolds gate 3 , 2821 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Ole Kristian F. Taralrud
Ole Kristian F. Taralrud Eiendomsmegler MNEF
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 79 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 2 011 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 1129
Energimerking D
FINN.no 122445549
Sist endret 05.06.2020 12:12
Prisantydning 4 190 000
Totalpris 4 303 742
Ligningsverdi 416 463,-

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 113 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 303 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

BRA/PROM

83 / 79 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Tordenskjolds Hage er en av de nyere bygårdene på Gjøvik. Her finner du både heis og garasje. Denne leiligheten ligger i høy første etasje. Innvendig er leiligheten praktisk i planløsningen med store rom. Stue med spiseplass og åpen kjøkkenløsning gir et luftig preg. Leiligheten har to soverom og to flislagte bad, det ene med opplegg for vaskemaskin. I tillegg finnes en romslig entre. I hjørnet i stua finner du en stor balkong som det er godt å åpne opp og kjenne litt på byen. Det er forøvrig en helt rå felles takterrasse på toppen med utsikt over store deler av Mjøsa og byen. Det er vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg i alle rom.
Alt i alt er dette en kompakt, lettbeboelig og eksklusiv leilighet med svært sentral beliggenhet.

Innhold

Leiligheten inneholder gang, bod, bad, bad/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken i åpen løsning med utgang til veranda.
Bod på gang.
Garasjeplass i felles parkeringskjeller.
Stor, felles takterrasse.

Standard

Dette er en ny og moderne leilighet i bygning oppført i 2017.
Her er stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til balkong.
Kjøkkenet har innredning med hvite, profilerte fronter og laminert benkeplate med nedsenket beslag. Her er takhøye overskap,  noen med glass, og praktisk kjøkkenøy med sitteplasser. Integrert koketopp, stekeovn, kjøleskap, fryseskap, vinskap og oppvaskmaskin. Fliser mellom benk og overskap og ventilator over komfyr.
Bad har flislagt gulv med vannbåren varme, flislagte vegger og malte, glatte flater med downlights i himling. Badet er utstyrt med innredning med hvite, glatte fronter og heldekkende servant, overskap, speil og belysning. Dusj med glassvegger og dusjgarnityr. Vegghengt toalett.
Bad/vaskerom har også flislagt gulv med vannbåren varme, fliser på vegger og malte, glatte flater med downlights i himling. adet har innrening med glatte fronter og laminert plate med nedsenket servant, overskap, speil og belysning. Opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel i benk. Vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegger og dusjgarnityr.
Øvrige overflater:
Gulv: Tregulv "Celenio by Haro"
Vegger: Malte, glatte flater og tapet
Himling: Malte, glatte flater med downlights i LED.
Utvendig vedlikehold skjer i regi av sameiet.

Beliggenhet

Midt I Gjøvik sentrum mellom kafeer og restauranter, kjøpesenter og Storgatas puls ligger Tordenskjolds Hage. Leiligheten vi har for salg ligger i høy første etasje, tilbaketrukket, men likevel midt i smørøyet på Gjøvik. Herfra er det kort vei til absolutt alt: på få minutter kan du spasere til Innlandets største kjøpesenter CC Martn, togstasjonen, restauranter av mange slag, Storgatas butikker, skoler og strandpromenade. Du befinner deg ikke mer sentralt plassert på Gjøvik enn akkurat her! Selv om Gjøvik er en by er det kort vei til naturen. Marka ovenfor byen er proppfull av turstier og skiløyper og ved friluftsbadet Fastland finnes alpinanlegg vinterstid.

Etasje 1 etasje

Tomt

Felles tomt for sameiet.
Tomten er for det meste bebygd.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 416 463 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 07.09.2017

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 83 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 83x m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, bad/vaskerom, 2 soverom og kjøkken/stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Fjernvarme - vannbåren varme i alle rom.

Løpende kostnader

Se felleskostnader

Adkomst

Adkomst fra offentlig vei.
Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Gjeldende reguleringsplan er Reguleringsplan for del av Kvartal 21 - Tordenskjoldsgte 3 - 5 med formål bolig/forretning/kontor/parkering. Vedtaksdato 27.11.2011.
Det er i følge Gjøvik kommune igangsatt revisjon av kommuneplanens arealdel.

Sameie

Sameiet Tordenskjolds Hage, org.nr 919 163 992, består av 40 boligseksjoner og en næringsseksjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er vedtatt at det skal etableres lademuligheter for el-biler i sameiet. Finansiering dekkes av sameiets felleskostnader. Anskaffelse av bakplae og ladeboks dekkes av den enkelte sameier som eier parkeringsplassen.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ok@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 90 57 70 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.