solgt

Vestre Toten - Raufoss , Plogvegen 31

Type Enebolig
Primærrom 100m²
Bruksareal 126m²
Bruttoareal 135m²
Tomt 1 079m²
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1971
Gårdsnummer 12
Bruksnummer 253
Seksjonsnummer 6
Ekstra toalett 1
Energimerking C
Sist endret 4 dager siden
Prisantydning 1 790 000,-
Totalpris 1 848 622,-
Ligningsverdi 415 826,-

Kommunale avgifter
6 700,- (I dette inngår avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing)

Beregnet totalkostnad

1 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 44 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 58 622,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 848 622,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Vestre Toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 330 000 og eiendomsskatten er kr 5 985,-

Beskrivelse

Plogvegen 31 er en enebolig fra 1971, som ble påbygd i 1975. Her får du en bolig som har alt på ett plan. Planløsningen er praktisk med stor stue i vinkel med spiseplass og utgang til den store vestvendte terrassen. Åpen løsning mot kjøkken som for øvrig er helt nytt i 2019.  Huset inneholder videre tre soverom, bad, vaskerom og et hav av bodplass i tillegg til garasje.
Boligen trenger noen få oppgraderinger, men da vil du kunne få deg et godt hjem i et av de beste boligområdene på Raufoss.

Innhold

Enebolig over ett plan som inneholder bad, gang, 3 soverom, vindfang, kjøkken, stue, vaskerom, gang v/vaskerom.

Standard

Boligen er fra 1971, tilbygget i 1975. Oppgradert kjøkken, vaskerom, vindfang og flere boder i 2019 etter vannskade, forsikringssak.

Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate med nedsenket beslag. Kitchenboard over benkeplate. Integrert stekeovn og koketopp. Her er det ny frittstående oppvaskmaskin. Ventilator er montert over komfyr. Åpen løsning mot stue.

Stuen er nettopp pusset opp. Den er romslig med spisestue og dør ut til stor terrasse. Stuen varmes opp med varmepumpe (fra 2017). Her er det store vinduer som gir rommet masse lys. Det er dør ifra terrassen og inn i garasjen.

3 soverom hvor alle har garderobeskap og panelovn.

På vaskerommet er det vegghengt utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og plassbygget garderobeskap. Nye malte plater på vegg.

Badet har dusjhjørne med dusjgarnityr, vegghengt servant, gulvmontert toalett og badekar.

Sikringsskap plassert i utvendig bod. 60A hovedbryter + 11 kurser - Skrusikringer. Rinetrafo. Hovedsikringer utafor skap. Digital strømmåler.

Øvrige innvendige overflater er nytt vinylbelegg i vindfang, vaskerom og boder, laminat i stue, kjøkken og gang. Malte glatte flater og tapet på vegger. Himlingsplater.
Flere rom har nye vegger etter vannskade.

Beliggenhet

Plogvegen ligger på solsiden av Raufoss. Dette er et veletablert og rolig nabolag med stort sett eneboliger. Noe mer barnevennlig enn dette blir det ikke. Eiendommen ligger solrikt og åpent på en relativt flat tomt. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg, badeland, hoppsenter og stort kjøpesenter med alt du måtte ønske deg av innhold. På Raufoss har du nesten uendelige turmuligheter sommer som vinter, det er godt fiske i oppover elva som renner gjennom Raufoss og det er kort vei til Toten Golf som ligger ved Sillongen noen kilometer østover. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 timer samme vei. Og siden vi er inne på avstander er det 10-15 minutters kjøring til Gjøvik.

Tomt

Areal: 1 079 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2066, Festeavgift: 7518, Mulighet for innløsing av tomten.
Flatere tomt opparbeidet med plen og beplanting. Gruset gårdsplass. Hage og tomt bærer preg av noe mangelfull vedlikehold. Gode sol- og greie utsiktsforhold.

Garasje / Parkering

Tilbygget garasje fra 1975. Garasjeport med elektrisk åpner fra ca.2005

Barnehage / skole i området

Korta skole (1-7 kl.) 1.7 km
Raufoss skole (1-7 kl.) 2.3 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Raufoss videregående skole 3.2 km
Gjøvik videregående skole 10.1 km
Vestrumenga miljøbarnehage 0.4 km
Polaris FUS barnehage (0-6 år) 1.5 km
Veltmanåa barnehage (1-5 år) 1.9 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1971

Antall soverom

3

Byggeår

1971

Byggemåte

Støpt/murt grunnmur antatt satt på komprimerte drenerende masser. Drenering og utvendig tettesjikt, antatt fra byggeår. Krype kjeller under det meste av bygningen. Ringmur på garasjedelen med gruset gulv. Yttervegger oppsatt i bindingsverkskonstruksjoner, antatt isolert med mineralull, utvendig kledd med malt panel. Vinduer med malte trekarmer og 2 lags energiglass. Vinduer fra byggeår. Utvendig solskjerming på noen vinduer. Ytterdører i malt og oljet treverk med glass fra byggeår. Verandadør i malt treverk med glass. Fra byggeår. Leddet garasjeport med elektrisk åpner fra byggeår. Mønet saltak konstruksjon bygget med plassbygde taksperrer. Kaldt loft isolert med mot etasje under. Tak tekket med shingel. Tilhørende beslag, takrenner og nedløp. Underkledde gesimser, standard vindskier med toppbordbeslag. Takstige. Veranda med utgang fra stue oppsatt i impregnerte materialer. Rekkverk i malt utførelse. Delvis overbygget. Verandadør er helt ny.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 12.08.1971.

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 135 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 126 m².
Primærrom: 100 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, 3 soverom, vindfang, kjøkken, stue, vaskerom, gang v/vaskerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealer er oppmålt av takstmann ikke kontrollmålt av megler.

Oppvarming

Boligen fyres i hovedsak med varmepumpe luft/luft. Åpen peis i stue, med kombinert olje.
Beskrivelse av avvik/anmerkning: Takbru/plattform mangler på taket. Det er ifølge rekvirent nedgravd oljetank. Det gjøres oppmerksom på at myndighetene fra 2020 vil forby fyring med olje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 347,50 pr. år Eiendomsskatt er inkl. i kommunale avgifter

Løpende kostnader

Årlige estimerte kostnader er kr. 73 000 dette inkluderer driftskostnader/strøm/fyring, forsikring, off. avgifter og ev. eiendomsskatt  og  vedlikeholdskostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 415 826 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 496 974 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse - Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Pengeheftelser i eiendomsrett
1965/5948-2/19  Festekontrakt - vilkår 
26.10.1965

Pengeheftelser i festerett
1965/5948-2/19  Festekontrakt - vilkår  
26.10.1965

Vei/vann/avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har vannmåler.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Helt ny oppvaskmaskin medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: silje@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 30 85 46 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Budgivere oppfordres til å skrive ønsket overtagelse i budskjema.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 2,2% beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6 250,-, tilrettelegging. kr. 9.900,-, markedspakke kr. 18 900,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Silje F. Aandalen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Silje F. Aandalen

99 30 85 46

silje@partnerseiendomsmegling.no

VERDIVURDERING
Runa Skumlien
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien

95 85 78 04

runa@partnerseiendomsmegling.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
90%

eier sin egen bolig

70%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

29%

er barnefamilier

34%

er gift