solgt

Vestre Toten - Raufoss , Plogvegen 35

Type Rekkehus
Primærrom 78m²
Bruksareal 78m²
Tomt 1 058m²
27/08/2019 15:25
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 2016
Gårdsnummer 66
Bruksnummer 41
Energimerking C
Sist endret
Prisantydning 2 490 000,-
Totalpris 2 560 122,-
Ligningsverdi 540 984,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 61 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 70 122,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 560 122,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Vestre toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 730 000,- og eiendomsskatten er kr 7 785,-

Beskrivelse

Plogvegen 35 er en kjedet bolig fra 2016, denne boligen ligger på enden av rekken. Boligen er holdt i lyse farger og de store vindusflatene i stua gir et svært godt lys. Planløsningen er praktisk med åpne løsninger. Boligen går over ett plan og har gang, to soverom, bad, bod, stue og kjøkken i åpen løsning. Utenfor stuen er det en skjermet romslig terrasse, med svært gode solforhold.
Ved inngangspartiet er det romslig carport og bod.

Innhold

Flott leilighet med god planløsning og mange kvaliteter! 
Boligen er over ett plan med entré, kjøkken/stue, bad og to soverom.
Det er flotte uteområder, med solrik terrasse utenfor stuen og kjøkkenet, i tillegg til carport og bod ved inngangspartiet.

Standard

Pen bolig, i nyere boligrekke med en god planløsning. Boligen var ny i 2016, og er tidsmessig innredet, både med tanke på interiør og tekniske løsninger.

Du ønskes velkommen inn i en stor og romslig gang, med god plass til garderobe og oppbevaring. Gangen er holdt i lyse farger på veggene, med fliser med varmekabler på gulvet.

Stuen og kjøkkenet har åpenløsning, med god plass til både sofagruppe og spisestuemøblement. Her er det godt med vindusflater, og det er utgang til solrik terrasse. Stuen har peisovn for nytte og hygge.

Kjøkkenet er pent innredet med romslig innredning med profilerte fronter, og benkeplate med nedfelt vask. Her er det nedfelt koketopp, og plass for oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap.  Over kokesonen er det montert komfyrvakt, og ventilator. Det er også montert watersafe (lekkasjestopper).

Badet er pent innredet med fliser på vegger og gulv. Badet er stort og har romslig innredning med mye skapplass, og heldekkende servant plate. Her er det også dusjhjørne med innsvingbare dører og gulvmontert toalett. 

Boligen har også et teknisk rom/vaskerom, med våtromsbelegg på gulvbelegg og malte panelplater på veggene. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

De to soverommene har begge god størrelse, med plass til både soveromsmøblement og garderobeskap.

Gulv:
Keramiske fliser, laminat og belegg.
Vegg:
Fliser på bad, øvrig malte panelplater.
Himling:
Malte/folierte plater. (tak-ess)

Beliggenhet

Plogvegen 35 ligger på solsiden, i et veletablert og rolig nabolag bestående av eneboliger, rekkehus og eneboliger i rekke. Eiendommen ligger solrikt  til, på en flat tomt. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg, badeland, hoppsenter og kjøpesenter med flere ulike butikker. På Raufoss har du nesten uendelige turmuligheter sommer som vinter, det er godt fiske i elva som renner gjennom Raufoss og det er kort vei til Toten Golf som ligge ved Sillongen noen kilometer østover. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 timer samme vei, og det er  10-15 minutters kjøring til Gjøvik.

Tomt

Areal: 1 058 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.
Tilnærmet flat tomt som er opparbeidet med plen og beplantning. Fint uterom foran inngangen ifm carporten. Gårdsplassen er gruset. Nivåforskjell mellom seksjonene/boligene. Gode solforhold.

Garasje / Parkering

Parkering på gårdsplassen og i carport på egen tomt.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Vestrumenga miljøbarnehage ca. 0.4 km
Polaris FUS barnehage (0-6 år) ca. 1.5 km
Veltmanåa barnehage (1-5 år) ca.1.9 km

Skoler
Korta skole (1-7 kl.) ca. 1.8 km
Raufoss skole (1-7 kl.) ca. 2.3 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.) ca. 2.9 km
Raufoss videregående skole ca. 3.2 km
Gjøvik videregående skole ca. 10,1 km

Sameie

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Det er ingen vedtekter eller husordensregler for sameiet som megler er kjent med.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Eierseksjon), byggeår: 2016

Antall soverom

2

Byggeår

2016

Byggemåte

Boligen fremstår i god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen med normale bruksslitasjer.

Rekkehus med carport mellom seksjonene/boligene.
Ringmur med gulv på grunn. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner kledd med malt panel utvendig. Vinduer med 2-lags glass i trekarmer fra 2015.(Byggeår) Terrassedør med 2-lags glass i trekarmer fra 2016.
Ytterdør i treverk med flere små vinduer. Trolig fra byggeår.
Saltakkonstruksjon tekket med takstein. Renner og nedløp i metall.
folierte/lakkerte vannbrettbeslag.
Loftsluke var skrudd fast slik at loftet og innvendig takkonstruksjon ikke kunne befares/kontrolleres Loftsluke uten trapp/stige. Ikke sikker/trygg adkomst.

Overbygget carport foran inngang med "loft".
Utvendig bod på 5 m2 i carport.
Betongplate på mark. Yttervegger oppført i uisolerte  trekonstruksjoner kledd med liggende panel utvendig.
Låsbar boddør. Det er i tillegg lagringsmuligheter på loftet over carporten om det etableres tilgang fra f.eks boden.

Terrassen er oppført i delvis malte trekonstruksjoner og er fundamentert direkte på terrenget.

Peisovn tilkoblet stålpipe.

Boligen har balansert luftbehandlingsaggregat. Dette er plassert på vaskerommet.
- Synlige vannrør: Rør i rør
- Synlige avløp: plast
- Varmtvannsbereder fra byggeår er plassert på vaskerommet.
- Skap med samlestokk for rør i rør er plassert på vaskerommet.
- Viwa Watersafe lekkasjestopper er montert i skapet under vasken på kjøkkenet.
God avrenning i vasker og servanter ved tapping på befaringsdagen.
Stabil vannstand i sluket ved tapping på befaringsdagen.

Takkonstruksjon:  TG 2 settes pga at takkonstruksjonen over loftet ikke har tilstrekkelig og sikker/trygg innvendig tilkomst for
kontroll.

For ytterligere informasjon henvises det til takstrapport utarbeidet av Vegard Lundhaug 06.05.2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen den 6.6.16. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, to soverom, vaskerom, bad, stue og kjøkken.

Det er bod i forbindelse med carport og inngangsparti, denne boden har bruksareal: 5 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Vestre Toten kommune følger vedlagt.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved bruk av ved og strøm.

Forrige varslet tilsyn: Dato:07.03.17
Forrige varslet feiing: Dato:14.05.18 :
Ingen registrerte avvik eller anmerkninger.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 483 pr. år Kommunale avgifter er inkludert eiendomsskatt. Boligen har vannmåler.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til energi, innbo- og villaforsikring, komm.avg., internettilknytning, bredbånd, kabel-TV, snømåking,
Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 540 984 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 947 219 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato)
Veg - Nåværende Kommuneplan (27.11.2014)
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (27.11.2014)

Eiendommen ligger i et område som er regulert. Reguleringsplan
529 0529093 Plogvegen 33 (18.11.2010) Frisikt
529 0529093 Plogvegen 33 (18.11.2010) Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Tinglyst 01.06.2016 
med dagboknr. 2016/485165-1/200  Seksjonering  
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/3

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Eiendommen har vannmåler.

Boligens Forbruksgebyr for Vann og/eller Avløp blir beregnet etter forbruk målt ved vannmåler. Vannmåleren leies av Vestre
Toten kommune. Avlesning ca. 20.12 hvert år med avregning 1. termin påfølgende år. NB: For å legge til rette for en reell
fordeling av de kommunale årsgebyrene ved salg, må vannmåler leses av og rapporteres inn til Vestre Toten kommune.
Fordeling av gebyrene, skal megler eller involverte parter selv ta hånd om.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Kjøleskap og oppvaskmaskinen følger ikke med i salget.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kristian@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 48 09 38 29 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 2,50 2,5 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.250,-, tilrettelegging. kr. 12.900,-, markedsføringspakke kr. 15.200,-. For visninger er det avtalt kr. 3.000,- pr. visning. Innhenting av opplysninger  kr. 4.500,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Kristian Løkken

48 09 38 29

kristian@partnerseiendomsmegling.no

VERDIVURDERING
Silje A. Enger
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Silje A. Enger

95 00 99 40

sa@partnerseiendomsmegling.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
87%

eier sin egen bolig

65%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

34%

er barnefamilier

35%

er gift