solgt

Vestre Toten - Raufoss , Sagvollvegen 11

Type Enebolig
Primærrom 80m²
Bruksareal 159m²
Bruttoareal 169m²
Tomt 1 092m²
17/10/2019 15:16
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 1961
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 362
Energimerking G
Sist endret
Prisantydning 2 100 000,-
Totalpris 2 163 872,-
Ligningsverdi 432 061,-

Beregnet totalkostnad

2 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 50 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 63 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 163 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Vestre Toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 382 000,-og eiendomsskatten er kr 6 219,00,-.

Beskrivelse

Sagvollvegen 11 er en lettbodd enebolig opprinnelig fra 1961. Her er alt på en flate, men hvis du har lyst og tid kan du utvikle kjelleren til å bli noe spennende. Den er ikke innredet i dag, men har godt med lagringsplass.
Boligen inneholder en stor stue, spisestue i tilknytning til kjøkken, bad og to soverom.
Utvendig vil du se at boligen ligger på en flat tomt, det finnes noe beplantning og tomten er inngjerdet. I tilknytning til huset finnes både en garasje og en carport.

Innhold

Eneboligen inneholder entrè, gang, kjøkken/stue med utgang til veranda, bad og 2 soverom. I kjelleren er det godt med lagringsplass.

Standard

Boligen er fra 1961 og det er utført følgende de seinere åra:

År: 2018 Malt boligen. Egeninnsats.
År: 2017 Service varmepumpe. Utført av firma.
År: 2015 Laget carport og utvidet gårdsplass. Egeninnsats.
År: 2015 Støping av vegg i kjeller. Egeninnsats og hjelp av fagkyndig.
År: 2015 Nytt kjøkken. Egeninnsats.
År: 2014 Etterisolert tak med ca. 40cm isolasjon. Etterisolert etasjeskille med ca. 20cm isolasjon. Egeninnsats.
År: 2014 Nye overflater i stort sett hele 1.etasje. Revet vegg mellom stue og kjøkken. Egeninnsats.
År: 2011 Nytt vanninntak og avløp. Opplyst i tidligere takst.
År: 2010 Nytt sikringsskap. Opplyst i tidligere takst.
År: 1995 Nye innerrør i pipa. Opplyst i tidligere takst.
År: 1990 Taktekking/takrenner og ytterdør. Opplyst i tidligere takst.

Her kommer du inn i entreen med garderobeplass. Romslig gang.

Lysmalt, koselig stue som har åpen løsning mot spisestue og kjøkken. Varmepumpe. Dør ut til veranda.

Kjøkkeninnredning i tre med glatte fronter. Belysning over benkeplate. Laminert benkeplate. Integrert oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med fryser. Integrert komfyr og induksjonstopp.

Badet har gulvbelegg, belegg på vegg og malte plater i himling. Det er innredet med servant med underskap. Opplegg for vaskemaskin. Speil med tilhørende belysning. Gulvmontert wc og dusjkabinett. Stråleovn. Ventil i himling.

2 romslige soverom.

Øvrige innvendige overflater er i hovedsak preget av: 1.etasje: Laminat. Belegg. Kjeller: Betong. Jord. På vegger: 1.etasje: Malte plater. Panelplater. Panel. Kjeller: Puss. Upussede blokker. I himling er det i 1.etasje: Malte plater. Malt panel. Malt duk. Kjeller: Trebord.

El-anlegg med automatsikringer.

Beliggenhet

Sagvollvegen 11 ligger sentralt på Raufoss, rett sør for sentrum. Raufoss har grunnskoler for alle nivåer, og alt sammen like i nærheten. Det samme gjelder barnehager. Raufoss byr på et stort utvalg av fritidssysler, det er badeland, hoppbakke og fotballbaner noen minutter unna.
Det er industrien som sysselsetter flest på Raufoss, og stedet har eget kjøpesenter og alle nødvendige servicefasiliteter.

Tomt

Areal: 1 092 kvm, Eierform: Eiet tomt

Den er flat og opparbeidet med plen og diverse beplantninger. Gruset gårdsplass. Grenser mot veg mot nord-vest.

Garasje / Parkering

Garasje og carport. Ellers parkering på gruset gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Raufoss skole (1-7 kl.) 0.6 km
Korta skole (1-7 kl.)  1.7 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.)  0.8 km
Raufoss videregående skole 1 km
Gjøvik videregående skole 11.8 km

Veltmanåa barnehage (1-5 år)  0.4 km
Trollskogen barnehage (0-6 år)  0.7 km
Polaris FUS barnehage (0-6 år)  2.1 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1961

Antall soverom

2

Byggeår

1961

Byggemåte

Støpt gulv på grunn. Jordgulv. Grunnmur med murte vegger av blokker. Yttervegg i trekonstruksjon. Grunnmur slammet over terreng. Stående og liggende utvendig trekledning. Trevinduer med 2-lagsisolerglass. Trevinduer med 1+1 lags glass. Ytterdør i tre med blyglass. Balkongdør i tre med 2-lagsisolerglass. Mønet skråtak i tre. Taktekking av metallplater. Takrenner i metall. Utvendige beslag i metall. Vindski og toppbord i tre. Teglpipe. Etasjeskiller med trebjelkelag.

Garasje: Fundamentert direkte på grunn med lettklinkersjikt direkte på grunn og betongfundament. Yttervegg i trekonstruksjon. Skråtak i trekonstruksjon. Undertak av trebord. Stående utvendig trekledning. Liggende utvendig trekledning. Taktekking med metallplater. Takrenner og
utvendige beslag i metall. Trevinduer med 1+1 lags glass. Leddport med garasjeportåpner. Gruset gulv. Tredør.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 159 kvm, Bruttoareal: 169 kvm

Kjeller:
Bruksareal: 76 m².

1. etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, gang, 2 soverom, kjøkken/stue, bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealer er oppmålt av takstmann ikke kontrollmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm. I hovedsak ved hjelp av varmepumpe og panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 18 717 pr. år Eiendomsskatt er inkl. i kommunale avgifter

Løpende kostnader

Det er estimert kr. 61 000,- årlig, dette inkl. Forsikring, off. avgifter og ev. eiendomsskatt, vedlikeholdskostnader, estimert.(Omfatter utskiftinger av hele bygningsdeler (f.eks. våtrom, fuktsikring, tak osv.) og oppgaver som omfatter f.eks. maling, overflatebehandling og utbedringer i hele byggets
levetid fordelt over flere år)
Utover det som er nevnt over påløper kostnader til bla. strøm, fyring/brensel, nett, innbo forsikring, drift m.m. Sum årlige kostnader er kun ett estimat og vil variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 432 061 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 555 421 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse - Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1984/149-2/19  Forbud mot næringsvirks.  
06.01.1984 
BESTEMMELSER OM GJERDEPLIKT
MED FLERE BESTEMMELSER

Vei/vann/avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har vannmåler.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Skap på soverom taes med.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: runa@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 85 78 04 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Budgivere oppfordres til å skrive ønsket overtagelse i budskjema.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 2% i provisjon beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6 250,-, tilrettelegging
kr. 12 900, internettannonsering kr. 19 900,.- For visninger er det avtalt kr. 3000,- totalt. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Runa Skumlien
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien

95 85 78 04

runa@partnerseiendomsmegling.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
86%

eier sin egen bolig

74%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

40%

har bolig på over 120 kvm

32%

av boligene er nyere enn 20 år

26%

er barnefamilier