Raufoss

Raufoss - Innholdsrik enebolig med 3 soverom - 2 bad - garasje - usjenert - flott hage - barnevennlig - turmuligheter.

Kvartsvegen 5 , 2833 Raufoss

BE OM SALGSSUM
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien
Runa Skumlien Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

94%

eier sin egen bolig

77%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

70%

har bolig på over 120 kvm

22%

er barnefamilier

41%

er gift

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 180 m²
Bruksareal 197 m²
Bruttoareal 218 m²
Tomt 990 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1982
Gårdsnummer 142
Bruksnummer 201
Energimerking E
FINN.no 182468426
Sist endret 01.07.2020 12:38
Prisantydning 3 300 000
Totalpris 3 393 992
Ligningsverdi 649 283,-

Beregnet totalkostnad

3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 93 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 393 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Kvartsvegen 5 er en spennende enebolig fra 1982. Her er det som å komme inn i en oase når du smyger deg inn i hagen mellom hekker og blomsterbed, og uteplasser er det rikelig med. Eiendommen har en usjenert beliggenhet med svært lite innsyn.
Boligen går over fire halvplan, noe som bidrar til den luftige følelsen. Du finner to store stuer med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, 2 bad, badstue og kjellerstue i tillegg til vaskerom og kjølerom. Utvendig suppleres det med garasje og eget laftet gjestehus i hagen. Perfekt for svigermødre eller gode venner på besøk.

Innhold

Eneboligen er innholdsrik og i 1.etasje finner du entré, kjøkken, bad, kontor, 2 stuer, bod, soverom. I underetasjen er det bad , kjellerstue, vaskerom,
vindfang, badstue, gang, boder, kjølerom, 2 soverom.

Standard

Boligen er fra 1982 og tilbygd i 1988. I tillegg til eneboligen er det en koselig stue i annekset.
1.etasje
Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og profilerte fronter. Belysning over benkeplate. Glassfelt i enkelte overskap. Kjøkkenvifte med avtrekk ut.  Her er det plass til frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.
Stue og spisestue i åpen løsning mot kjøkken, dør ut til veranda. Veranden er stor og delvis overbygd. I tillegg er det en stue til noen trappetrinn opp. Her er det god plass til sofagruppe. Vedovn og peis med innsats.
Soverom
Badet har fliser på gulv og på deler av vegg samt panel på vegg. Panel i himling. Badet er innredet med underskap, speil med tilhørende belysning,  dusjkabinett og gulvmontert wc. Naturlig avtrekk. Ventil i himling. Tilluft i dør. Varme i gulv.
Underetasje
Koselig kjellerstue.
2 soverom
Badet har fliser på gulv og vegg. Panel på 2 vegger. Panel i himling. Servant, speil og dusjkabinett. Ventil på vegg. Varme i gulv
Vaskerommet har fliser på gulv, malt mur/betong på vegg. Panel på vegg. Panel i himling. Utslagsvask. Naturlig avtrekk. Ventil på vegg. Varme i gulv. Tilluft i dør. Opplegg for vaskemaskin.
Badstue
Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 2015. Utekran. Innvendig hoved stoppekran og vannmåler er plassert i vaskerom. .
År: 2018 Ny ytterdør. Utført av firma.
År: 2018 Nytt pipebeslag/pipehatt. Utført av firma.
År: 2016 Beiset hus, garasje og uthus Beiset med 3-5 års intervaller, sist gang 2016. Egeninnsats.
År: 2011 Ny varmepumpe luft-luft. Utført av firma.
År: 2005 Lagt ny shingel på tak. Egeninnsats.
År: 2004 Nytt el-skap og oppgradering i fbm. bad. Utført av firma.
År: 2004 Ny baderomsinnredning/servant. Utført av firma.
År: 1998 Nye benkeplater og oppvaskkom og et nytt skap på kjøkken. Utført av firma.
År: 1988 Tilbygg mot nord. Utført av firma.
El-anlegg med automatsikringer.
Innvendige overflater bestå i hovedsak av: Laminat. Tregulv. Fliser. På vegger: Panel. I himling: Panel.

Beliggenhet

Kvartsvegen ligger rett sør for Raufoss sentrum. Eiendommen ligger i et etablert boligområde stort sett bestående av eneboliger. Det er kort vei til Raufoss sentrum med kjøpesenter og ellers alle servicefunksjoner. Området er svært barnevennlig, og har egen leke- og ballplass rett i nærheten. Skoler og barnehager finnes også i nærheten.
Det er svært gode friluftsmuligheter i dette området. Det kryr av turstier og skiløyper i landskapet og i skogene rundt. Raufoss Badeland ligger noen minutter unna, det samme gjør Lønnberget hoppsenter.
Raufoss ligger 11 km sør for Gjøvik. Det er ca. 1,5 timers kjøretur til Oslo og ca. 1 time til Gardermoen. Raufoss er stasjon på Gjøvikbanen og en togtur til hovedstaden tar i underkant av to timer.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Tomten er på  990,7 m² , den er skrånende og opparbeidet med plen og flott beplantning. Gruset gårdsplass.

Garasje / Parkering

Garasje med 1 oppstillingsplass. Byggeår 1984.

Barnehage / skole i området

Raufoss skole (1-7 kl.)
241 elever, 12 klasser 1.5 km
Vestre Toten ungdomsskole (8-10 kl.)
294 elever, 13 klasser 1.1 km
Raufoss videregående skole
450 elever 1.1 km
Trollskogen barnehage (0-6 år) 12 min
54 barn, 3 avdelinger 0.9 km
Veltmanåa barnehage (1-5 år) 16 min
54 barn, 3 avdelinger 1.4 km
Lunde gårdsbarnehage 5 min

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1982

Antall soverom

3

Byggeår

1982

Byggemåte

Gulv støpt på grunn. Grunnmur i murte blokker. Yttervegg i bindingsverk. Yttervegg i murte blokker. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Taktekking med asfaltshingel. Vindski i tre. Takrenner og utvendige beslag i metall. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Ytterdør/balkongdør i tre med 2-lagsisolerglass. Pipe. Trapp.
Garasje: Gulv støpt på grunn. Grunnmur i murte blokker. Yttervegg i bindingsverk. Yttervegg i murte blokker. Pulttak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Liggende utvendig trekledning. Pusset/slammet grunnmur. Taktekking med torv. Trevinduer med 1-lag glass. Vindski i tre. Leddport.
Garasjeportåpner. Ytterdør i tre. Innlagt strøm. Tydelige merker etter tidligere taklekkasje i garasje.
Anneks: Fundamentert direkte på grunn med blokker. Oppforet gulv. Yttervegg i tømmer. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Taktekking med torv. Vindski i tre. Trevinduer med 2-lagsisolerglass. Innlagt strøm.
Fundamentert direkte på grunn. Sementheller. Tregulv. Yttervegg i trekonstruksjon. Pulttak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Liggende utvendig trekledning. Taktekking med asfaltpapp. Vindski i tre. Ytterdør i tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendom datert 15.02.1982

Boligens areal

Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 218 kvm
U . etasje:
Bruksareal:  90 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, kjellerstue, vaskerom, vindfang, badstue, gang, 2 soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 107 m².
Primærrom: 105 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken, bad, kontor, stuer, soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealer er oppmålt av takstmann ikke kontrollmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av varmepumpe, panelovner og ildsted. Selgers opplysning, varme i gulv på 2 bad og vaskerom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 22 882 pr. år Eiendomsskatt er inkl. i kom.avg.

Løpende kostnader

Forsikring, estimert. (pr. mnd. kr 417) kr 5 000 Off. avgifter og ev. eiendomsskatt, estimert. (pr. mnd. kr 1 667) kr 20 000
Vedlikeholdskostnader, estimert.(Omfatter utskiftinger av hele bygningsdeler (f.eks. våtrom, fuktsikring, tak osv.) og oppgaver som omfatter f.eks. maling, overflatebehandling og utbedringer i hele byggetslevetid fordelt over flere år) (pr. mnd. kr 1 667) kr 20 000
Utover det som er nevnt over påløper kostnader til bla. strøm, fyring/brensel, nett, innbo forsikring, drift m.m. Sum årlige kostnader er kun ett estimat og vil variere. Sum årlige kostnader kr 45 000

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 649 283 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 337 420 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse - Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har vannmåler.
Avløp :Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til silje@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 30 85 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt provisjon beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.250,-, tilrettelegging. kr. 12.900,-, markedsføringspakke kr. 20 900,- For visninger er det avtalt kr. 3 000,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.