Gjøvik

Gjøvik - Pen rekkehusleilighet i hyggelig borettslag. Kort veg til sentrum, skoler og barnehager.

Kirkebyskogen 14 , 2816 Gjøvik

VISNINGER

10. august mandag kl. 18:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

91%

eier sin egen bolig

14%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

32%

er barnefamilier

29%

er gift

Type Rekkehus / Borettslag
Primærrom 83 m²
Bruksareal 124 m²
Tomt 11 820 m² / Festet fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1965
Gårdsnummer 62
Bruksnummer 139
Energimerking G
FINN.no 186361903
Sist endret 30.07.2020 09:22
Prisantydning 2 350 000
Totalpris 2 497 188
Ligningsverdi 560 860,-

Beregnet totalkostnad

2 350 000,- (NB: prisen er fast) 139 206,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 489 206,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 497 188,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Beskrivelse

Boligen er en pen og godt vedlikeholdt borettslagsleilighet. Boligen går over tre plan og er ført i lyse farger. Leiligheten har gjennomgående lys og store vindusflater, som gir et romslig inntrykk. Første etasje inneholder stue, spisestue, kjøkken og entre. Det er peis i stua som varmer godt på kalde vinterdager. Fra stua er det utgang til en stor terrasse som er et fint sted å benytte til grilling og godt drikke. Andre etasje inneholder to
romslige soverom samt bad. Her var opprinnelig tre soverom, og dette kan enkelt tilbakeføres ved å sette opp en vegg.  I kjelleren finner du godt med boder og lagringsplass, i tillegg til et stort og pent vaskerom!
Med boligen følger garasje i fellesanlegg, og gjestene kan parkere på felles gjesteparkering.

Innhold

Boligen inneholder i 1. etasje entre, gang, kjøkken og spisestue/stue med utgang til terrasse.
I 2. etasje finner du gang, to kott, bad og to soverom og i kjeller gang, bod, teknisk rom og vaskekjeller.

Standard

Boligen er opprinnelig fra 1965, og er oppgradert og modernisert i senere tid. Den fremstår med normal standard og god planløsning.
Selger har opplyst om følgende moderiseringer i senere år:
2001 Fornyet de fleste overflater. Oppgradert gulv i kjeller.
2010 Slått sammen to soverom.
2016 Ca årstall: Fornyet taktekking, i regi borettslaget.
2017 Oppgradert vaskerom i kjeller.
2019 Fornyet drenering og skiftet verandadør i regi borettslaget. Oppsatt ny veranda.
Kjøkkenet har innredning med laminerte skrog og hvite, profilerte fronter. Takhøye overskap, noen med glass. Benkeplate i heltre og med fliser mellom benk og overskap. Integrert koketopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Mekanisk avtrekk. Kjøkkenet har også plass til en liten spisegruppe.
Badet har belegg på gulv, baderomsplater på vegger og malte plater i himling. Badet er utstyrt med servant i underskap, overskap med speil og belysning, dusjkabinett og gulvmontert wc. Ventil på vegg med tilluft i dør. Stråleovn.
Vaskerom i kjeller med innredning og plass for vaskemaskin/tørketrommel.
Overflater er i hovedsak preget av:
Gulv: Parkett, belegg og fliser
Vegger: Malte plater, malt strie og panel
Himling: Panel og himlingsplater
I taktmannens tilstandsrapport har følgende bygningsdeler fått tilstandsgrad 2:
Tilstandsgrad gitt i hovedsak som følge av alder på: Grunn/fundamentering, utvendig kledning, vinduer, balkongdør, pipe og sanitær.
Våtrom: Bad har utlevd normal levetid og har oppgraderingsbehov.
Det gjøres  oppmerksom på at dagens krav til isolering, tetthet og andre bygningsdeler er/kan være strengere enn da bygget ble oppført.
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av denne.

Beliggenhet

Kirkebyskogen 14 ligger rett sør for Gjøvik sentrum, og er godt skjermet fra alle store hovedveier. Området er svært barnevennlig og rolig. Vindingstad skole ligger i gangavstand fra boligen, det samme gjelder barnehage. Gjøvik sentrum ligger noen minutter unna. Der finner du innlandets største kjøpesenter CC og en mengde små butikker i de hyggelige sentrumsgatene. På Hovdetoppen nesten midt i byen,  er det også alpinbakke, og i bunnen av bakken ligger Fastland;  et friluftsbad som er alle gjøvikenseres felles badedam i sommerhalvåret. Ski- og turløyper finner du i stort monn
ved Vind skiarena. Her kan du boltre deg i milevis med ski- og turløyper. Langs Mjøsa ligger Rambekkvika med båtthavn og badestrand. Gjøvik befinner seg  snaue to timers kjøring unna Oslo og ca 1,5 timer unna Gardermoen.

Tomt

Areal: 11 820 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Pent opparbeidet tomt med plen og noe beplantning. Hekk og gjerde mot naboer.
Tomten er fellesareal, men hver leilighet disponerer naturlig andel av felles tomt rundt boligen.

Garasje / Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg, samt gjesteparkering.

Barnehage / skole i området

Kopperud barnehage (1-5 år)1.2 km
Vindingstad barnehage (1-5 år) 1.3 km
TOPRO Bondelia barnehage (0-6 år) 1.3 km
Vindingstad skole (1-7 kl.) 1.1 km
Steinerskolen i Gjøvik/Toten 1.5 km
Gjøvikregionen International School
Kopperud skole (1-10 kl.) 1.7 km
Gjøvik videregående skole 4.9 km
Raufoss videregående skole  11.9 km

Felleskostnader

4 048 pr. mnd. Inkl i felleskostnader er renter og avdrag fellesgjeld, kommunale avgifter, forskring bygg, utvendig vedlikehold, festeavgifter, kabel-tv/bredbånd, forretningsførsel mv

Borettslag

Kirkebyskogen 2 Borettslag, org.nr. 952230689

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styreleder i borettslaget er forespurt om eventuelle planer for vedlikehold mv fremover, men svar er foreløpig ikke mottatt.

Forkjøpsrett

Leiligheter i borettslag tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, skal lyses ut på forkjøpsrett for borettslagenes og boligbyggelagets medlemmer.
Annonse vedr. forkjøpsrett legges ut på GOBBs hjemmeside, www.gobb.no hver onsdag.
Frist for å melde bruk av forkjøpsrett er onsdag i etterfølgende uke kl 12.00. Melding om bruk av forkjøpsrett leveres boligbyggelaget på eget skjema. Finansieringsbevis må vedlegges. Kjøper, selger og meglere tilskrives når forkjøpsretten er avklart.
Medlemskap i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag skal være tegnet før kontraktskriving. Husk at dersom det er flere eiere til boligen, må begge (alle) eiere ha hvert sitt medlemskap i boligbyggelaget. Medlemskapet er gyldig først når det er betalt.
Styret i borettslagets skal godkjenne nye andelseiere. Styret tilskrives umiddelbart etter at forkjøpsretten er avklart, og har da en frist på 20 dager på å eventuelt nekte godkjenning.
Ved bruk av forkjøpsrett påløper det et gebyr pt stort kr 7 325,- for kjøper.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 
Borettslaget er ikke et IN-lag.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 61778177799, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.07.2020: 1.68% pa.
Antall terminer til innfrielse: 116
Saldo per 13.07.2020: 3 340 961
Andel av saldo: 139 207
Første termin/første avdrag: 30.09.2019 ( siste termin 30.06.2049 )
Flytende rente

Andel fellesgjeld

139 206

Rentekostnader fellesgjeld

207

Avdrag fellesgjeld

306

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 86182253

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et underskudd på 1 252 755. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 76 708 i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Borettlagets vedtekter, husordensregler og retningslinjer for utvendige monteringer er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Det er tillatt å ha hund og innekatt. Hunder skal føres i bånd innenfor borettslagets område. Dyrehold skal godkjennes skriftlig av styret på forhånd.
(Standard søknadsskjema få utevert av styret på forespørsel)

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Borettslag), byggeår: 1965

Antall soverom

2

Byggeår

1965

Byggemåte

Boligen er en rekkehusleilighet i to etasjer + kjeller, og er oppført med støpt gulv på grunn med grunnmur i sparesteinsbetong. Pusset tresonitt på øvre del av vegger mot terreng. Drenering er fra byggeår mot øst, utførelse og materiale er ikke kjent, men fornyet i 2019 mot vest. Takvann er ført både ned i grunnen og ut på terreng. Yttervegger i isolert bindingsverk med stående utvendig trekledning. Mønet tak i tre, pulttak i trekonstruksjon over inngang, tekket med asfaltpapp. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. Vindski i tre med beslag. Murt pipe fra byggeår. Ildsted er montert i stue. Etasjeskiller med trebjelkelag.
Trevinduer med 2-lags isolerglass. Isolerglass i hovedsak fra 1994. Ytterdør i tre med 2-lags isolerglass fra 2016. Balkongdører i tre med 2-lags isolerglass fra fra 1993 og 2018. Innvendig profilerte tredører.
Tretrapper mellom etasjene.
Terrasseplatting utenfor stue er fundamentert direkte på grunn med konstruksjoner og overflater i treverk.
Støpt trapp foran inngang med rekkverk i metall. Hellelagt.
Fransk balkong i 2. etasje.
Åpent og skjult elektrisk anlegg med automatsikringer.
Varmtvannsbereder på ca. på ca. 150 liter fra 1995.  Synlige avløpsrør i plast og støpejern, synlige vannrør i kobber.
Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut gjennom ventilasjonskanaler som går over tak uten bruk av vifter.
Brannslukningsapparat og røykvarsler.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger i følge kommunen ingen ferdigattest eller brukstillatelse på eiendommen.
Eiendommen er bebygd før kravet om ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 124 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 39 m².
1. etasje:
Bruksareal: 44 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, kjøkken og stue.
2. etasje:
Bruksareal: 41 m².
Primærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, bad og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
Rom i kjeller er ikke godkjent for varig opphold og tilfredsstiller ikke krav til rømning og lysforhold.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved, i hovedsak ved hjelp av ildsted, panelovner og varme i gulv i entre.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl i felleskostnader

Løpende kostnader

Se felleskostnader.
I tillegg kommer kostnader til strøm, innboforsikring mv

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 560 860 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 019 094 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Gardena robotklipper er insttallet og i drift i hagen. Denne medfølger.
Leiligheten har installert brann - og innbruddsalarm av typen Visonic. Denne medfølger. 

Adkomst

Adkomst via borettslagets interne veger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På borettslagets felles eiendom er tinglyst følgende:
Pengeheftelser i eiendomsrett
1964/3415-4/19  Festekontrakt - vilkår   26.06.1964 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 1,666
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
MED FLERE BESTEMMELSER
LEIEN KAN REGULERES
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
BESTEMMELSE OM VILKÅR FOR SLETTELSE AV LEIEKONTRAKT
 
1966/4628-1/19  Bestemmelse om bebyggelse   06.09.1966 
Bestemmelse om garasje/parkering
Gjelder denne registerenheten med flere
Pengeheftelser i festerett
1964/3415-3/19  Best. om adkomstrett   26.06.1964 
 Gjelder feste
 
1964/3415-4/19  Festekontrakt - vilkår   26.06.1964 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 1,666
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
MED FLERE BESTEMMELSER
LEIEN KAN REGULERES
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
BESTEMMELSE OM VILKÅR FOR SLETTELSE AV LEIEKONTRAKT
Gjelder feste
2015/43055-1/200  Jordskifte   16.01.2015 
Saksnummer 0500-2014-0021 Kirkebyskogen
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning fra tomtegrense.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst fra tomtegrense.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning fra tomtegrens

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Vaskemaskin og tørketrommel i vaskjekjeller medfølger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til runi@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 55 26 26 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt2 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.250, tilrettelegging. kr. 12.900, innhenting av opplysninger kr 8 900, garantiforsikrigspremie kr 3 000, gebyr for utsatt betaling kr 2 500 og  markedsføringspakke kr. 20 900. For visninger er det avtalt kr. 3 000. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.