solgt

#ADAMSTUEN , Sognsveien 2 (vender inn mot bakgård)

Type Leilighet
Primærrom 51m²
Bruksareal 51m²
Bruttoareal 57m²
Tomt 1 183m²
16/01/2020 10:43
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 1962
Gårdsnummer 220
Bruksnummer 85
Energimerking G
FINN.no 158458091
Sist endret
Prisantydning 4 150 000,-
Totalpris 4 297 121,-
Ligningsverdi 1 072 137,-

Beregnet totalkostnad

4 150 000,- (Prisantydning) 25 801,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 175 801,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 870,- (Dokumentavgift) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 121 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 297 121,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

66-19-0168

Adresse og matrikkel

Sognsveien 2 (vender inn mot bakgård), 0451, Oslo, Gnr. 220 bnr. 85 snr. 34 orgnr. 875806092 i Oslo kommune

Eier

Caroline Sørbekk Stensrød

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

51 / 51 m²

Antall soverom

2

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1962

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers strømforbruk har vært ca. 4.000,- kWH  i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Beskrivelse

Velkommen til hyggelige Adamstuen og Sognsveien 2!

Dette er en svært koselig og moderne 3-roms toppleilighet beliggende i gårdens 5.etasje vendt inn mot bakgård med adkomst via heis. Leiligheten fremstår som svært velholdt med flere oppgraderinger utført i 2018. Standarden kan beskrives som gjennomført med tidsriktige farger og blant annet en flott 1-stavs eikeparkett på gulv fra 2018. Leiligheten oppleves i tillegg meget romslig og har en svært arealeffektiv planløsning med funksjonell størrelse på alle rommene. Store vindusflater, høytliggende plassering og den gode takhøyden er med på å skape rikelig med naturlig lys til leiligheten, samt en luftig atmosfære. Her ligger alt til rette for en behagelig hverdag!

Leiligheten har en romslig stue med plass til sofaseksjon, tv-møblement og øvrig møblement. Det er åpen løsning til et moderne og svært hyggelig kjøkken nytt i 2018 med mye skap- og benkeplass, samt tilhørende integrerte hvitevarer. I fin nærhet til kjøkkenet er det også god plass til spisebordsmøblement med plass til å invitere vennegjengen til hyggelige sammenkomster! Leiligheten har et pent flislagt bad med romslig størrelse og opplegg til vaskemaskin. I tillegg finner vi to lyse og trivelige soverom hvorav begge har plass til seng og garderobeskap. Leiligheten har en meget romslig og innbydende entré med plass til å sette fra seg yttertøy og sko.

Leiligheten tilhører et hyggelig og veldrevet sameie. I Sognsveien 2 bor du midt på popuære Adamstuen i et hyggelig og rolig nabolag. Samtidig har du alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet, med blant annet kort vei til Ullevål, Bislet, Majorstuen, St.Hanshaugen, sentrum m.m.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og inneholder: entré, stue/kjøkken, 2 soverom og baderom.

Leiligheten disponerer i tillegg én loftsbod (kun én trapp opp) på ca. 3,5 kvm gulvareal merket med nr. 53 og én kjellerbod på ca. 2 kvm merket med nr. 53.

Beliggenhet

Adamstuen er et særdeles populært boligområde som ligger i bydel St.Hanshaugen og består i hovedsak av klassisk bygårdsbebyggelse. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter med kaffebar, butikker, trikkestopp osv. rett rundt hjørnet. Plassen på Adamstuen er oppgradert i senere og istandsatt som et nytt og meget hyggelig torg med resirkuleringsstasjon, bussholdeplass, bysykkelstativ, samt beplantning og sittegrupper.

Området rundt er kjent for sine frodige, grønne omgivelser. Få minutters gange til parkanlegg på "Idioten", populære St. Hanshaugen park, og Stensparken. Det er også kort vei til Bislett Stadion med utendørs og innendørs løpebane samt flere aktivitetstilbud. For den som setter pris på mye aktivitet har du også fotballbane og skøytebane i nærheten og Bislett bad med treningstilbud og svømmehall, samt SATS/Elixia, FitnessXpress pg Fresh Fitness i nærheten.

Flere lokale butikker og restauranter i umiddelbar nærhet som Baker Hansen, populære Oslo Raw, Sushi restaurant, grønnsaksbutikk, kiosker og flere matbutikker. St.Lars og Laundromat er to hyggelige spisesteder i nærheten som absolutt er verdt et besøk. Apotek og vinmonopol i Thereses Gate. Kort vei til alle fasiliteter som post, bank, forretninger, skoler, barnehager med mer. Gangavstand til Ullevål Sykehus, Universitetet på Blindern, Veterinærhøyskolen, Høyskolen i Oslo og Tannlegehøyskolen. Det er også gangavstand til Bogstadveien hvor du finner et meget godt shoppingtilbud, hyggelige restauranter og populære utesteder. Dette er helt perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, men samtidig ha nærhet til flotte grøntarealer.

God offentlig kommunikasjon rett utenfor døren. Trikk nr. 17 og 18 på Adamstuen, samt 20-, 21-, 25-, 28- og 37-bussen og flybussen kort vei unna (ved Ullevål Sykehus). Disse tar deg enkelt og raskt tar til sentrum, Oslo S, Solli plass, Aker Brygge, Nydalen, Sagene, Majorstua og Carl Berner m.m.

Entré

Svært koselig og innbydende entré hvor du har god plass til oppbevaring av yttertøy og sko i en funksjonell garderobeløsning. Velholdte og delikate overflater med fliser på gulv og malte vegger/himling i en behagelig fargetone gir et godt førsteinntrykk. Fra entréen kommer du videre inn til leilighetens øvrige rom. Dørcalling-anlegg med videofunksjon.

Stue

Stuen er av god størrelse og oppleves svært lys og trivelig. I stuen har du god plass til sofagruppe, tv-seksjon og en hyggelig spisegruppe i perfekt tilknytning til både stue- og kjøkkendel. Fra rommets store vindusflate får du inn rikelig med naturlig lys som sikrer en god og luftig romfølelse. Gulvet ble nylig pusset opp med en ny flott 1-stavs eikeparkett og vegger/himling ble malt i en tidsriktig fargetone. Her får du umiddelbart en delikat og god følelse. Stuen og leiligheten i sin helhet ligger høyt oppe i byggets 5. etasje og er derfor godt skjermet for innsyn.

Kjøkken

Flott kjøkken fra 2018 i åpen løsning mot stue. Her har du godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer samt gode arbeidsforhold på benk. Kjøkkeninnredningen fremstår moderne og velholdt og inneholder profilerte fronter, laminat benkeplater med sort komposittkum og ett-greps blandebatteri samt to nedfelte stikkontakter montert i innredningen. Videre inneholder kjøkkenet integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Det er i tillegg montert aquastop for å sikre eventuell lekkasje. Kjøkkenet oppleves meget funksjonelt og har flere praktiske løsninger. De store vindusflatene sikrer at rommet får inn godt med lys. Fra kjøkkenvinduet kan du nyte det flotte utsynet ut mot bakgården. Leilighetens spiseplass finner du i perfekt tilknytning til både stue- og kjøkkendel.

Bad

Pent, flislagt baderom. Badet inneholder flislagte gulv med varmekabler samt delvis flislagte/malte vegger. Videre inneholder badet servantskap med glatte fronter og heldekkende servant, gulvstående toalett, dusjkabinett og godt med oppbevaringsplass i to vegghengte skap. Ventilasjonsavtrekk koblet på byggets ventilasjonssjakt. Opplegg og plass til vaskemaskin.

Soverom

Lyst og svært koselig soverom med god plass til dobbeltseng, godt med oppbevaringsplass i stort innebygget garderobeskap med spesialtilpassede dører samt god plass til en stor kommode. Soverommet vender ut mot sameiets rolige bakgård. Her er du derfor godt skjermet for trafikk og støy. De store vindusflatene går igjen på soverommet og sikrer godt med naturlig lys. Flott 1-stavs parkett ble også lagt her i 2018 og rommets vegger ble malt i en nydelig fargetone. Rommet oppleves svært innbydende og behagelig.

Soverom 2

Utrolig hyggelig soverom nr. 2 med flere bruksmuligheter. Det er god plass til dobbeltseng og nattbord. Godt med oppbevaringsplass i to romslige garderobeskap. Rommet er ypperlig som gjesterom, kontor, garderoberom mm. Det er lagt stikkkontakt skjult i «kassen» slik at denne kan brukes som nattbord (lampe, lade mobil etc.) Også dette rommet vender ut mot sameiets rolige bakgård. Ny radiator fra 2018.

Felleskostnader

kr. 3.227,- pr. mnd. Herav: varmtvann, fyring, kabel-TV og bredbånd, forretningsførsel, kommunale avgifter, vaktmestertjenester og øvrige fellesutgifter.

Tomt

Felles tomt på 1 183 m². Tomten er pent opparbeidet med gressplen og prydbusker/hekk. Bakgård er asfaltert og opparbeidet med parkeringsplasser.

Garasje / Parkering

Selskapet har 19 parkeringsplasser som leies ut (halvårlig leie kr. 3000-). Styret tildeler plasser.

Det er per tidspunkt 2 ledige p-plasser og selgers nåværende plass vil bli ledig. P-plass vil derfor være mulig å leie. Leie av p-plass forutsetter at kjøper selv skal bo i leiligheten.

Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører i forbindelse med tildeling av parkeringsplass. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 072 137 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 859 693 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Leiligheten ligger i 5. etasje i et bygg på 5 etasjer pluss kjeller og loft.
- Bygningen er oppført i betong og mur
- Antatt fundamentert på komprimerte/faste masser
- Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Det var ingen synlig dreneringsplater mot grunnmur på befaringsdagen.
- Yttervegger i murverk og betong - forblendet med teglstein
- Etasjeskiller i armert betong
- Saltakskonstruksjon tekket med plater
- Trapper og repo i oppgang i betong med terrazzo overflate
- Det er heis i bygget
- Vinduer fra 1995 utført med 2-lags isolerglass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 1961 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 57 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller disse vedtektene. Ved utleie plikter seksjonseier å melde dette skriftlig til sameiets styret. Ved utleie plikter også seksjonseier å gjøre leietaker oppmerksom på sameiets vedtekter, husordensregler og øvrige bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer. Varmekabler på baderom.

Adkomst

Adkomst fra Sognsveien. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Fellesgjeld

Sameiets fellesgjeld:
Lånenr.: * 3OB982-98207363316
Restsaldo: 944.358,-
Restløpetid: 6 år 9 md.
Type: Flyt
Rente: 4,70%
Andel gjeld: kr. 25.801,-
Andel kapitalkostnad: kr. 373,-

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Sognsveien 2 beliggende på Adamstuen i Oslo kommune. Sameiet er registrert med 39 seksjoner, hvorav seksjon 1 er næringsseksjon, og resten boligseksjoner.

OBOS Eiendomsforvaltning er forretningsdører og revisor er BDO AS.

Diverse:
- Sikringskap med automatsikringer.
- Kabel-tv fra Get med muligheter for bredbånd, telefoni og digital-tv.
- Det er heis i bygget.
- Fellesvaskeri i kjeller.
- Sameiet har avtale med Vaktmester Andersen AS.
- Oslo Renholdskompani har kontrakt på rengjøring en gang i uken.

Utførte oppgraderinger/vedlikehold:
2019: Installert fjernvarme (ferdigstilles høsten 2019).
2018: Ny vaskemaskin, lås/nøkkelbytte og brannkontroll. Omfattende utbedring og vedlikehold av heis.
2016: Ny grunnvannspumpe er kjøpt inn og montert. Markert opp parkeringsplassene på nytt.
2014: Gjennomført omfattende arbeid med lys, og brannvarslingsanlegg:
- Utskifting av alle lysarmaturer i fellesomradene. Nye armaturer med økonomisk og bevegelsestyrt LED-lys.
- Utskifting av ledningsnettet til lysarmaturene i fellesområdene.
- Installering av nødlys og lede-lys i alle fellesområdene.
- Installering av brannvarslingsanlegg for fellesområdene.
2012: Installasjon av snøfanger på utside av leiligheter
2011: Vedlikehold tak, funn av feilkonstruksjon og råte. Varmekabler ble lagt i takrennene.
2009 Rehab. av El-anlegg og nye postkasser

Planlagte oppgraderinger:
Inngangsdører: Skifte inngangsdører til leilighetene.
Soilrør og bad: Rørene må oppgraderes innen 2-5 år. Ulike løsninger har blitt vurdert (strømpeløsning). Dersom soilrørene må byttes i sin helhet vil badene i den forbindelse bli pusset opp. Tas opp igjen på årsmøtet i 2020.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1146073

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: taklampe på soverom.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 30.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 0,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Ansvarlig megler:
Lene Brekken

BE OM SALGSSUM
Lene Brekken
Partner/Eiendomsmegler
Lene Brekken

98 02 97 44

lb@schalapartners.no

VERDIVURDERING