solgt

#VEITVET , Veitvetveien 6B

Type Leilighet
Primærrom 71m²
Bruksareal 84m²
Bruttoareal 94m²
Tomt 18 309m²
10/05/2019 17:50
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1958
Gårdsnummer 89
Bruksnummer 22
Energimerking G
FINN.no
Sist endret
Prisantydning 3 200 000,-
Totalpris 3 233 921,-
Ligningsverdi 996 196,-

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) 26 012,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 226 012,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 199,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 7 909,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 233 921,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Forkjøpsrett

Nei

BRA/PROM

84 / 71 m²

Antall soverom

2

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1958

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 6.940 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 6.940,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 18 309 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Felles festet tomteareal på 18309kvm. Fellesområder er opparbeidet med blant annet asfalterte adkomst-/stikkveier, plenarealer, busker, trær, lekeapparater og sittebenker. Gjesteparkering som benyttes etter gjeldende regler. Det er fellesvaskeri og felles sykkelrom i kjeller.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Veitvet i Oslo kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I forbindelse med Veitvet skole finner du en stor kunstgressbane med belysning, samt Veitvethallen med håndballbane. Ny flerbrukshall stod ferdig i 2015.

Det er ca. 5 min gange til Veitvetparken som framstår som en idyllisk møteplass tilrettelagt for grilling, sandvolleyball, tennisbane, flott lekeareal og en scene mot Veitvet kulturhus. Om vinteren er det skøytebane med gratis utlån av skøyter. Turveier innover i Lillomarka ligger også i gangavstand fra boligen. Her er det flere vann med bade- og fiskemuligheter. Vesletjern ligger en kort biltur unna, her er det et flott badevann for både barn og voksne

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 og Kiwi som ligger på Veitvet senter. Her finnes også bl.a. lege, åpen barnehage, helsesenter med jordmødre, tannlege, apotek og frisør, samt Norges største bowlinghall. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud senter ca. 60 butikker og et stort utvalg innen helse og velvære. Senteret fremstår som moderne og attraktivt, det tar ca 10 min å gå til senteret fra leiligheten.

Kollektivtilbud:
Buss:
Nærmeste bussholdeplass er Veitvet som ligger ca. 2 minutters gange fra boligen. Herfra går buss nr: 25, 31, 33, 190, 380, 390 og F1. F1 tar deg til Gardermoen på snaue halvtimen. Buss 31 går hele døgnet og denne tar deg til sentrum på ca. 25 min.

T-bane:
Nærmeste T-bane stasjon er Veitvet stasjon som ligger ca. 2 minutters gange fra boligen. Linje 4 og 5 har hyppige avganger og tar deg til sentrum på kun 15 min.

Bil:
Ved å benytte bil tar det kun ca. 5 min til Alna senter, 11 min til Storo senter, 16 min til Strømmen storsenter, 15 min til Oslo S, samt 30 min til Gardermoen.

Barnehager og skoler:
Eiendommen har gangavstand til Veitvet barne- og ungdomsskole. Nye Veitvet skole åpnet høsten 2015. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bad

Pent flislagt bad fra 2009 med varme i gulv, Elektrisk håndkletørker og opplegg til vaskemaskin.  Badet består av; Flislagte vegger, Nedsenket himling med malt flate og downlights, Vegghengt servantskap fra Svedbergs med skuffer og dører, dusjkabinett med dusjbatteri, veggmontert toalett, avtrekksventil i himling, speilskap med innfelt belysning og stikkontakter på vegg over servant.

Kjøkken

Flott HTH-kjøkken av god størrelse fra 2010. Kjøkkenet har mye skap-, skuffe- og benkeplass. pen innredning
med profilerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer og god plass til spisebord.

Entré:

Innbydende og romslig entré med gode oppbevaringsmuligheter for både sko- og yttertøy. Fargene er lyse og moderne, noe som kjennetegner leiligheten som en helhet.

Stue/balkong

Boligen har en lys og luftig stue med god plass til langbord, stor sofagruppe, stuebord og TV-seksjon.  Peisovn gir god varme på kalde høst- og vinterdager. 12 downlights skaper godt med lys, disse er fordelt på 2 rader med 6 spotter hver. Hver rad kan dimmes og slås av og på uavhengig av hverandre. Leiligheten har varmekabler i alle rom, her vil man aldri være kald på føttene! Rommet ble nymalt i 2018. Fra stuen er det direkte utgang til solrik sydvestvendt innglasset balkong på 13 m2. Her er det god plass til utemøblement og grill, solen kan nytes fra 13 til 22 på sommerstid.

Soverom

Flott soverom i delikate farger med gode oppbevaringsmuligheter. Det er plass til seng, nattbord og klesskap. Også her er det downlights som kan dimmes etter eget ønske, soverommet vender mot rolig bakgård. Rommet gjør seg også godt som gjesterom, barneværelse og/eller hjemmekontor.

Hovedsoverom

Boligen har et stort hovedsoverom. Soverommet har god plass til dobbeltseng, skyvedørsgarderobe og oppbevaringsplass. Rommet fremstår svært delikat og hyggelig. Vegger og himling er malt i en moderne fargetone og gulvet er belagt med laminat. Spotlights kan dimmes.

Felleskostnader

2700,- pr. mnd. Fellesutgifter inkluderer: Kabel-TV grunnleie, fibertilknytning, drift og vedlikehold, trappevask, vaktmester, kommunale avgifter, forsikring av bygget og betjening av andel fellesgjeld.

Etasje


Garasje / Parkering

Det mødfølger ingen parkeringsplass, men det er mulig å leie garasje-/ parkeringsplass tilknyttet borettslaget. Lagets garasje- og parkeringsplasser fordeles etter ansiennitet, regnet fra søknadens ankomst til vaktmester. Det er ca 85 parkeringsplasser og 50 garasjeplasser i tilknytning til borettslaget.

Totalt 7/8 elbilladere forespeiles at skal stå klare på borettslagets tomt innen sommeren.

Det er gjesteparkeringsplasser i tilknytning til borettslaget, fire gjesteparkeringskort følger leiligheten ved salg.

For øvrig er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 996 196 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 586 305 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over fire etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn, grunnmur, bærende vegger og skillende dekker i hovedsak av betong-/murkonstruksjoner. Yttervegger er i hovedsak forblendet med plater. Tilnærmet flat takkonstruksjon.

Bad
TG 2:
Membran, tettesjikt og sluk:
Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan følgelig derfor ikke verifiseres ved visuell kontroll at løsningen er fullgod og vannsikker mot lekkasjer.

Ildsteder / skorsteiner inne i huset
TG 2:
Alder på pipeløp og ildsted tilsier at anbefalt brukstid er
passert. Derfor usikker restlevetid.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 06.02.1961 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad, stue, kjøkken og to soverom.

Leiligheten disponerer i tillegg to boder i kjeller, en på 3.9kvm og en på 1.5 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, samt ildsted i stue. Gulvvarme på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som hovedsakelig er uregulert, men avsatt til bebyggelse og anlegg ifølge kommuneplan Oslo mot 2030, datert 23.09.2015.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

-Festekontrakt med vilkår
Festekontrakten ble inngått. 1 januar 1952
Festekontraktens varighet: 99 år
Festeavgiften var pålydende 196.376,- for 2016 og 2017
Festeavgiften reguleres neste gang: 2032
Festeavgiften ble sist regulert: 2012

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 184 andelsleiligheter. Hubroveiens Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 848 739 812 .

Forretningsførselen er utført av Nordberg Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Borettslagets revisor er Unic Revision AS.

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 13.006,- pr. 31.12.2017
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 2.312,- pr. 31.12.2017

Spesifikasjon av lån.
Lånenummer: 8398.71.56751
Type: Annuitet
Restsaldo borettslag: 3.593.440,- pr. 19.11.2018
Restløpetid:  2år 5mnd
Rente: 2,59%

Andel fellesgjeld

26 012

Andel formue

4 624

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 60282412

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Utført vedlikehold:
2016-2018:
- Oppgradering av skråning mellom Trondheimsveien og ned mot borettslaget.
- Installering av fibemett i borettslaget.

Fremtidig vedlikehold:
2019:
- Utrede vinduer og dører i borettslaget, se på behovet for å få byttet ut disse.
- Totalt 7/8 elbilladere forespeiles at skal stå klare innen sommeren.
- Bamehageleien i Hubroveien 6 er sagt opp fra kommunens side, her skal det bygges 6 hybler som skal drifte borettslaget.

2020:
-Oppussing av vaskerier, dette vil tidligst bli gjort i 2020.

I følge vaktmester så vil ikke utbedringene føre til en økning av felleskostnadene.

Husdyrhold

Beboere må søke styret om lov til å holde hund eller katt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: tw@schalapartners.no eller SMS: 48 36 57 57 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.