solgt

#HANEBORGLIA/FJELLHAMAR , Roald Amundsens vei 37

Type Enebolig
Bruttoareal 340m²
Tomt 497m²
20/03/2020 08:36
Oppholdsrom 4
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 107
Bruksnummer 2202
Energimerking B
FINN.no 157473320
Sist endret
Prisantydning 12 600 000,-
Totalpris 12 653 320,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

12 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 37 500,- (Dokumentavgift av tomteverdi 1 500 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 53 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 653 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

70-19-0122

Adresse og matrikkel

Roald Amundsens vei 37, 1472, Fjellhamar, Gnr. 107 bnr. 2202 i Lørenskog kommune

Eier

Moderne Eiendom Oslo AS

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

/ m²

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

2019

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Tomt

Areal: 497 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er skrående med gode sol- og utsiktsforhold. Den ligger fredelig til, nesten helt øverst på Haneborglia med lite forbipasserende biltrafikk.

Innhold

Nyoppført enebolig over fire plan:
1. etasje: Entré/gang, bad, stue/kjøkken, garasje, sportsbod og teknisk rom.
2. etasje: Tre soverom, to bad, gang og walk-in closet.
3. etasje: Stue, kjøkken og balkong.
4. etasje: Loftstue, wc, terrasse og bod.

Beliggenhet

Tomten ligger nesten helt øverst i Haneborglia/Fjellhamar i Lørenskog kommune. Her er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og rekreasjonsområder.

En av verdens største innendørsarenaer for skisport "SNØ", skal bygges ved Lørenskog stasjon, med planlagt ferdigstillelse ila. 2019/20. Her vil det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I forbindelse med utbyggingen er det også planlagt konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turstier og lysløyper.

Fra Lørenskog stasjon er det hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 9 min til Strømmen Storsenter, 6 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn. Det er også kort vei til Rema 1000, Kiwi og Joker. Ytterligere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker. Triaden og Metro ligger også i nærområdet.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med denne lekre boligen. Her er det god plass til stor garderobeløsning.

Inngangen på fremsiden er tilknyttet både garasje, hoveddel og hybel.

Stue

Boligen har to stuer, en i 3.- og en i 4. etasje med 1-stavs hvitpigmentert parkett på gulv. Begge rommene er meget lyse og luftige. I stuene har du panoramavinduer som ivaretar utsikten og slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Her møter du store rom med gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Hovedstuen har i tillegg en moderne peisovn fra Jøtul som bidrar med god varme og en lun, hyggelig atmosfæren.

Kjøkken

Boligen har et stilrent og lekkert kjøkken fra Norema. Innredningen har profilerte fronter og benkeplate i heltre, lys eik behandlet med hvitpigmentert olje med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har store benkeoverflater, samt kjøkkenøy som gjør matlagningen enkel. Det er også godt med skapplass og benkebenlysning. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator tilkoblet avtrekkskanal og integrerte hvitevarer.

Det er åpen løsning mot stuen og perfekt plass for stort spisebord mellom. Fra spisestuen har du også en flott utsikt.

Bad

Boligen har to bad i 2. etasje. Det ene badet er tilknyttet hovedsoverommet og har badekar for ekstra nytelse og velvære. Badet er ellers innredet med dobbeltservant med skuffeseksjon under, speil med belysning, toalett og dusjsone med bl.a. regnfallsdusj. Gulvflatene har store, delikate fliser med gulvvarme.

Det andre badet har også flislagt bad med gulvvarme. Baderomsinnredningen består av ovenpåliggende servant med hylle under, dusj med innfellbare glassdører, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel med benkeplate over.

Boligen har også et praktisk toalettrom i 4. etasje med toalett og servant.

Balkong

Fra stuene i 2. - og 3. etasje er det utgang til to deilige uteplasser. Her har du supre solforhold og en nydelig utsikt. På takterrassen kan du nyte solfylte dager, og det er god plass til både lounge, grill og planter. Her finnes også en utvendig bod for oppbevaring av f.eks. utemøbler. Balkongen i 2. etasje er overbygget og kan også enkelt innredes med utemøbler.

Soverom

Boligen har totalt tre soverom, hvorav alle er av meget god størrelse med malte flater i lyse farger. Gulvet er belagt med parkett. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig lys i rommene. Ettersom soverommene er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. På alle soverommene er det god plass til stor oppbevaringsløsning. Hovedsoverommet er tilknyttet walk-in closet og eget bad.

Utleiedel

Det er dør fra hovedinngangen og inn til utleiedelen. Utleieenheten har en romslig stue med store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Overflatene er generelt holdt lyse mot kontrastvegg i tidsriktig farge. Langs den ene veggen er det lagt opp til installasjon av kjøkken. Det er mulig å etterbestille kjøkken etter avtale med selger.

Badet har store, lyse fliser som gir et meget godt inntrykk. Innredningen består av servant med skuffeseksjon under, speil på vegg, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Garasje / Parkering

Dobbelgarasje med direkte inngang til hoveddel og utleieenhet. Garasjen har port med lys. I tillegg er den tilknyttet sportsbod/teknisk rom.

Formuesverdi

Ligningsverdi foreligger ikke pr. d.d. i forbindelse med nybygg.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygget er fundamentert på fjell. Såler under bærende vegger og isolert gulv på grunn. Radonsperre. Ytterveggene er oppført med i isolerte elementer med armert og støpt betongkjerne. Veggene er pusset utvendig, foret og gipset innvendig. Bærende innervegger er oppført leca og innvendige lettvegger er oppført i tre og gipset. Dekke over 1.etg. er utført i plasstøpt betong. Dekke over 2. og 3. etg. er utført i lecaplank. Takkonstruksjon er utført med stålplater. Innertrapp er støpt i betong og bekledd med parkett. Støttemurene og utvendig trapp er utført i plasstøpt betong. Skråninger rundt boligen er klargjort for beplanting. Det er dekkbark på toppen og hagejord under.Tekniskt:
- Bygget er oppført etter TEK 10
- Vinduer og dører fra NorDan
- Innvendige dører er kompakt utførelse
- Garasjeport isolert leddport fra Grandal
- Balansert ventilasjon fra Flexit
- Røranlegg av rype rør i rør
- El anlegg skjult med trekkerør

Garanti
Ved eventuelle feil og mangler kan dette tas opp med utbygger jf. garantien i bustadoppføringsloven §12. Garantien gjelder i fem år, dvs. frem til midten av 2024. Det er vanlig rutine for utbygger å gjennomføre ettårsbefaring, og det vil på dette tidspunktet være mulighet for kjøper å få samlet utbedringer av eventuelle mindre feil og mangler som måtte bli avdekket i løpet av det første året.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det kreves ferdigattest/midlertidig brukstillatelse før overtagelse. Det er selgers plikt å få denne på plass før overtagelse.

Boligens areal

Primærrom: 231 kvm, Bruksareal: 275 kvm, Bruttoareal: 340 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, bad og trimrom.
Sekundærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje, sportsbod og teknisk rom.

2. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: To bad, tre soverom, gang og walk-in closet.

3. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/spisestue og kjøkken.

4. etasje:
Bruksareal: 39 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue og toalettrom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Oppvarming

Det er EL gulvvarme i alle bad/vaskerom/WC, gangene der det er fliser, stue og kjøkken. I tillegg er det installert en vedovn med stålpipe i den ene stuen.

Regulering

Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel, vedtatt 11.02.2015. Sist revidert 31. mai 2017. I kommunens arealdel er området regulert til boligformål.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert fire servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om å fjerne/rive godkjent garasje på eiendommen når Roald Amundsens vei måtte bli utvidet/ omlagt (utgått, 1985). Eier kan ikke kreve erstatning dersom ulemper måtte oppstå på grunn av snøbrøyting eller annet vedlikehold av veien (utgått, 1985). Videre er det tinglyst en utgått forkjøpsrett til kommunen, samt at bygget ikke kan overstige 14,5 meter fra gateplan, dersom det bygges på tomten (1988). Det foreligger også en tinglyst avtale på vedlikehold av tidligere garasje (utgått,1990).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Boligen er koblet til offentlig V/A anlegg og det foreligger sanitærabonnement.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring iht. vilkår. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jh@schalapartners.no eller SMS: 91 65 19 02 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale. Vennligst angi ønsket overtagelse ved budgivning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra utbygger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,40 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 19.900,-, markedspakke kr. 14.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

Ansvarlig megler:
Terje Rindal

BE OM SALGSSUM
Jannik Holm
Eiendomsmeglerfullmektig
Jannik Holm

916 51 902

jh@schalapartners.no

VERDIVURDERING