HEIMDAL

Hel tomannsbolig oppdelt i 2 seksjoner - 4 sov - 3 bad - Dobbelgarasje - Stor flat tomt - Nærhet til skoler og marka

Skyttervegen 1 , 7088 Heimdal

VISNINGER

29. september tirsdag kl. 18:30-18:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Torben Olden
Torben Olden Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

44%

har bolig på over 120 kvm

86%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 156 m²
Bruksareal 283 m²
Tomt 1 014 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1965
Gårdsnummer 197
Bruksnummer 341
Energimerking F
FINN.no 184344614
Sist endret 25.09.2020 17:51
Prisantydning 4 950 000
Totalpris 5 082 570

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 132 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 082 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finn.no: Visningstekst

Dersom du planlegger å delta på annonsert visning bes du som kunde om å gi beskjed i forkant til eiendomsmegler, trykk på påmeldingsknappen i annonsen.
Vi tilbyr også privatvisninger for de som ønsker det. Velkommen til en trygg visning!

Eiendomsskatt

Det er i Trondheim kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Trondheim kommunes hjemmeside: https://www.trondheim.kommune.no/eskatt/
For mer informasjon, ta kontakt med Eiendomsskatt-telefonen: 72 54 28 20.

Beskrivelse

Olden & Partners v/Torben Olden ønsker velkommen til en lys og innholdsrik seksjonert hel tomannsbolig beliggende på Heimdal. Boligen ligger i et veletablert boligområde som oppleves rolig og barnevennlig. Herfra er det kort vei til skoler, barnehage, dagligvarebutikker og offentlig kommunikasjon. Eiendommen er opparbeidet med plenareal, gruset gårdsplass, busker og trær.
Boligen går over 1 plan + kjeller og har en god planløsning. Seksjon 1 inneholder stue, kjøkken, bad, 3 soverom i hovedetasjen, og vaskerom, bad, teknisk rom og mye bodareal i kjeller. Entré/gang har plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Stue ligger i åpen løsning med kjøkken og er romslig med flere møbleringsmuligheter samt utgang til vestvendt solrik terrasse. Her er det også vedovn og varmepumpe. Kjøkken er fra 2006 og har innredning med glatte fronter, nedfelt oppvaskkum, nedfelt koketopp, frittstående kjøleskap og integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Stue/kjøkken har godt med vindusflater som gir rikelig med naturlig dagslys.
Seksjon 1 har to bad. Bad i 1. etasje er fra 1990-tallet og er flislagt. Her er det innredning med glatte fronter og servant, dusjkabinett og frittstående toalett. Bad i kjeller etasjen er fra 2000. Det er flislagt og har innredning med glatte fronter, servantskap og servant. Her er det også dusjkabinett og frittstående toalett. Vaskerom i kjeller har flislagt gulv og her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Seksjonens tre soverom ligger i tilknytning til bad i 1. etasje.
Seksjon 2 er på ca. 50 kvm og går over 1 plan. Den inneholder kjøkken, stue ,bod, bad og soverom. Kjøkken er fra 2008 og har innredning med profilerte fronter og laminert benkeplate med flis og stikkontakter over innredning. Her er det nedfelt oppvaskkum, nedfelt koketopp, oppvaskmaskin samt integrert stekeovn og frittstående kjøleskap. Fra kjøkken kommer du videre inn til romslig stue. Her er det plass til både spisebord og sofamøblement samt utgang til en sørvendt terrasse på ca 12 kvm. Stue har store vindusflater som gir rikelig med naturlig dagslys.
Bad er fra 2002 og er flislagt med varme i gulv. Her er det innredning med glatte fronter, servantskap og servant. Det er speil med lys og stikkontakt over innredning. Bad har også dusjkabinett og frittstående toalett. I tilknytting til bad ligger en bod med skyvedørsgarderobe på 1,70m. Seksjonens soverom ligger i tilknytning til stue og bod. Her er det garderobeskap og plass til dobbeltseng.
Det er godt med oppbevaringsplass i form av flere boder i kjeller og på råloft. Parkering i egen garasje samt oppstilling på gårdsplass. På eiendommen er det gode solforhold.
KORT OM EIENDOMMEN:
- Hel tomannsbolig over 1 plan + kjeller.
- Innholdsrik bolig med til sammen 4 soverom og 3 bad
- Varmepumpe og vedovn på stue
- Separat vaskerom
- Mye bodareal i kjeller
- Egen garasje, samt parkering på gårdsplass
- Gode solforhold på eiendommen
- Nærhet til mye grøntareal
- Kort vei til skoler, barnehage, dagligvare og off. kommunikasjon.

Innhold

Seksjon 1:
1.etasje: Gang, kjøkken, bad, stue og 3 soverom
Kjeller: Vaskerom og bad, samt teknisk rom, gang og 7 boder.
Seksjon 2:
Entré, kjøkken, stue, bad og soverom, samt bod.
Eiendommen disponerer også en garasje oppført på 1980-1990 tallet.

Standard

Seksjon 1:
Bad - 1.et
Bad fra 1990 tallet. Flislagt gulv og flislagt vegger. Himlingsplater i himling. Innredning med glatte fronter, servantskap og servant med ett-greps armatur. Speil og overskap over innredning. Dusjkabinett fra Haga med dusjarmatur. Frittstående toalett fra Gustavberg. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal i himling. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.
Bad - kjeller:
Bad fra 2000. Flislagt gulv og flislagt vegger. Himlingsplater i himling. Innredning med glatte fronter, servantskap og servant med ett-greps armatur. Speil og lys over innredning. Dusjkabinett med dusjarmatur. Frittstående toalett. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Vannrør av kobber og avløpsrør av plast.
Vaskerom - Kjeller:
Vaskerom med flislagt gulv og malte overflater på vegger. Trepanel i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ventil på vegg. Vannrør av kobber og avløpsrør av støpejern.
Kjøkken - 1.et.:
Kjøkken fra 2006. Flislagt gulv. Malte overflater på vegger og himlingsplater i himling. Innredning med glatte fronter. Nedfelt oppvaskkum med ett- greps armatur. Nedfelt koketopp. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.
Øvrige rom:
Gulvflater med parkett og fliser. Veggflater med malt tapet og malt panel. Himlingsplater i himling.
Seksjon 2:
Bad:
Bad fra 2002. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt glatt himling. Innredning med glatte fronter, servantskap og servant med ett- greps armatur fra Gustavberg. Speil med lys og stikkontakt over innredning. Dusjkabinettet med dusjarmatur fra Grohe. Frittstående toalett fra Gustavberg. Ventil tilkoblet avtrekkskanal i himling. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.
Kjøkken:
Kjøkken fra 2008. Laminat på gulv. Malte overflater på vegger og trepanel i himling. Innredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Flis og stikkontakter over innredning. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Nedfelt koketopp fra Elektrolux, integrert stekeovn og frittstående kjøleskap fra Wirlpool. Oppvaskmaskin fra Bosch. Ventilator fra Major tilkoblet avtrekkskanal i himling. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast.
Øvrige rom:
Gulvflater med laminat og gulvbelegg. Malte overflater på vegger og trepanel i himling. Skyvedørsgarderobe på 1. 70m i bod.
For mer informasjon se boligtakstrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet i et rolig og barnevennlig område på Heimdal. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, dagligvarebutikker samt mye grøntarealer med flotte turområder for å nevne noe.
Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 med søndagsåpent på Saupstad og Coop Extra Kolstad med post i butikk hvor begge ligger ca 0,9 km unna boligen. I Heimdal sentrum finner du flere butikker som blant annet apotek, blomsterbutikk, vinmonopol, bakeri, sportsbutikk m.m. For et bredere utvalg servicefasiliteter ligger kjøpesentrene City Syd, Tiller Torget og StorM ca 6 minutters kjøretur fra boligen.
Det er flotte turmuligheter/friområder i området med variert turterreng og lysløype. I nærheten er det også flere fotballbaner samt treningssentre som Actic husebybadet (bad og gym) og 3T Saupstad. Heimdal IF har lag for fotball, håndball, ski og allidrett. Heimdalshallen ligger ca. 1 km fra boligen, med kunstgress- og gress fotballbane utenfor.
Barn i området sokner til Stabbursmoen barne- og ungdomsskole (1,3 km). Det er flere barnehager i nærheten, blant annet Møller barnehage (0,2 km), Heimdal barnehage (0,2 km) og Bambi familiebarnehage (0,3 km). Tiller videregående skole og KVT ligger begge ca. 2,2 km og 3,1 km unna boligen.
Nærmeste bussholdeplass er Skyttervegen, og ligger ca 1 minutt gange fra boligen. Herfra går det flere linjer samt metrobussen med hurtige avganger som tar deg med til blant annet Trondheim sentrum. I Heimdal sentrum ligger også togstasjon.

Tomt

Areal: 1 014 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal og er opparbeidet med plenarealer og oppgruset gårdsplass.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Parkering i egen garasje, samt oppstilling på gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Barnehager i området:
Møller barnehage (0,2 km)
Heimdal barnehage - skyttervegen (0,2 km)
Bambi familiebarnehage (0,3 km)
Skoler i området:
Saupstad skole (0,4 km)
Kosltad skole (1,1 km)
Stabbursmoen skole (1,2 km)
Huseby skole (0,6 km)
Åsheim ungdomsskole (1,7 km)
Heimdal videregående skole (0,8 km)
Kristen videregående skole - Trøndelag (3,7 km)

Sameie

Tomannsboligen er seksjonert i 2 seksjoner, men fungerer som selvstendige boenheter. Pr. i dag har begge seksjoner samme eier, og det er derfor ingen felleskostnader og det foreligger ingen husordensregler/vedtekter. Seksjonene har hver sine kommunale avgifter.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

DnB

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 1965

Antall soverom

4

Byggeår

1965

Byggemåte

Tomannsbolig over to etasjer oppført i 1965. Grunnmur av betong, yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trepanel og fasadeplater. Støpt betonggulv i kjeller og etasjeskiller av betongelement. Profilert ytterdør, balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre og to- lags glass fra byggeår. Saltak tekket med metallplater. Utgang til vestvendt terrasse fra stue.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det ble ikke stilt krav til dette før 01.01.1998.
Det ble 02.02.2012 gitt rammetillatelse på riving av garasje og oppføring av to boenheter ved tilbygg og påbygg til eksisterende tomannsbolig. Det fremkommer av dokument at tiltaket må settes i gang senest 3 år etter at tillatelse er gitt, hvis ikke faller tillatelsen bort. Denne rammetillatelsen er derfor ikke lengre gjeldende.

Boligens areal

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 283 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 139 m².
Primærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskerom og bad.
1. etasje:
Bruksareal: 89 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Seksjon 1: Gang, kjøkken, bad, stue og 3 soverom.
Seksjon 2: Entré, Kjøkken, stue, bad og soverom.
Garasje:
Bruksareal: 51 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen er oppdelt i to seksjoner. Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.
Det er montert oljefyr og oljetank på teknisk rom i kjelleren. Det gjøres oppmerksom på at fra 2020 blir det forbudt med bruk av fossil fyringsolje eller parafin til oppvarming av bygninger. Enova kan tilby støtte for fjerning av oljefyr og oljetank fram til forbudet trer i kraft i 2020. For mer informasjon se Enova sine hjemmesider.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke oppgitt.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 144 pr. år Snr. 1: Kr. 1.766,- for termin nr. 1 av 4 i 2019. Snr. 2: Kr. 1.770,- for termin nr. 2 av 4 i 2019. Totalt ca. kr. 14.144,- per år. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til annen.

Formuesverdi

Formuesverdi snr. 1 pr. 31.12.2018:
Som primærbolig: kr 876 872
Som sekundærbolig: kr 3 156 740
Formuesverdi snr. 2 pr. 31.12.2018:
Som primærbolig: kr 521 201
Som sekundærbolig: kr 1 876 323
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Heimdal sentrum, kjør nordover på Bjørndalen og ta til venstre opp Søbstadvegen. Ta deretter første til høyre, fortsatt på Søbstadvegen. Følg veien i ca 1 km, før du svinger til venstre og inn på Skyttervegen. Etter ca. 60 meter vil boligen komme på din høyre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen ligger i et området regulert til boligbebyggelse. Situasjonskart og reguleringsplan ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er i følge info fra kommunen ikke regulering under arbeid som berører eller inkluderer eiendommen. Det foreligger derimot et planforslag som berører eiendommen med planID 5001 r20130003 og plannavn Søbstadvegen, fortau.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

ERKLÆRING/AVTALE
Dagboksnr.: 1965/11697-1/107
Tinglyst: 22.10.1965
Refusjonsplikt til kommunen.
OVERFØRT FRA: 5001-197/341
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING
Dagboksnr.: 2018/66000-1/200
Tinglyst: 01.01.2018
SEKSJONERING
Dagboksnr.: 2010/403269-1/200
Tinglyst: 04.06.2010
Opprettet seksjoner
SNR: 1
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 10/16

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er installert vannmåler, og vann betales etter målt forbruk.
Boligen er tilknyttet kommunal veg.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Vi gjør oppmerksom på at det er observert skjeggkre og museumsbiller på stue.
Seksjoneringen er godkjent av kommunen. Boligen er likevel ikke seksjonert etter dagens krav til brann og lydtetting.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.