STAVNE

2-roms fra 2017 - Høy 1. et. - Innglasset balkong - Fjernvarme og balansert ventilasjon - TG 0/1 - Sentralt - Heis

Stavnevegen 9 , 7019 Trondheim

VISNINGER

1. oktober torsdag kl. 17:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Torben Olden
Torben Olden Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder

NABOLAGSPROFIL

55%

eier sin egen bolig

79%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

36%

har bolig på over 120 kvm

68%

av boligene er eldre enn 20 år

25%

er barnefamilier

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 45 m²
Bruksareal 55 m²
Tomt 3 463 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Byggeår 2017
Gårdsnummer 95
Bruksnummer 52
Energimerking C
FINN.no 184337237
Sist endret 26.09.2020 10:56
Prisantydning 2 840 000
Totalpris 2 919 820
Ligningsverdi 727 559,-

Beregnet totalkostnad

2 840 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 71 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 840 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 79 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 919 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finn.no: Visningstekst

Dersom du planlegger å delta på annonsert visning, bes du som kunde om å gi beskjed i forkant til eiendomsmegler. Vi tilbyr også privatvisninger for de som ønsker det. Velkommen til en trygg visning!
Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Eiendomsskatt

Det er i Trondheim kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Trondheim kommunes hjemmeside: https://www.trondheim.kommune.no/eskatt/ eller ta kontakt med med Trondheim kommune v/ Eiendomsskatt-telefonen 72 54 28 20.

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til en pen og moderne 2-roms endeleilighet på Stavne. Bygget ble ferdigstilt i 2017, og leiligheten har følgelig en gjennomgående god standard, hvor det er gitt TG 0 og 1 på samtlige punkter fra takstmann. Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder gang, soverom, bad, kjøkken, stue, bod og innglasset balkong. I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 5 kvm. 
Kjøkken har innredning med glatte fronter, benkeplate av laminat. Her er det integrerte hvitevarer fra Whirlpool som kjøleskap (2019), oppvaskmaskin, stekeovn og nedfelt koketopp. Kjøkken har åpen løsning mot stue, hvor det er plass for både spisebord og sofamøblement. Fra stue er det også utgang til innglasset balkong på ca. 7 kvm.
Bad er flislagt med varme i gulv og har blant annet benkeskap, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og opplegg for vaskemaskin. Soverommet er av god størrelse og har plass for dobbelseng. Her er det også to garderobeskap. Leiligheten har store vindusflater som skaper en lys og luftig atmosfære. Boligen varmes opp via fjernvarme og har balansert ventilasjon, noe som gir et godt inneklima.
KORT OM EIENDOMMEN
- Selveierleilighet fra 2017 i 1. etasje
- Sentral beliggenhet med nærhet til sentrum og flere studiesteder
- Rolig og tilbaketrukket område
- Fjernvarme og balansert ventilasjon
- Innglasset balkong på ca. 7 kvm
- Flislagt bad med varme i gulv
- Våtromsbevis på bad
- Kjøkken med integrerte hvitevarer og Flexit ventilator
- Vannrør med rør-i-rør system
- TG0 og 1 på samtlige punkter fra takstmann
- Bod ved inngangsparti og en bod i kjeller

Innhold

2. etasje: Gang, soverom, bad, kjøkken/stue, bod og innglasset balkong.
Det medfølger også en bod med strømuttak i kjeller på ca. 5 kvm.

Standard

Bad:
Flislagt bad med gulvvarme. Malte plater i himlingen med downlights. Benkeskap med glatte overflater. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Gustavbergs. Speil og stikkontakt over. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innsvingbare glassdører, ett-greps armatur med dusjgarnityr over. Vegghengt toalett fra Geberit med toalettskål fra Duravit. Vannrør i rør-i-rør systemet. Synlige avløpsrør av plast. Ventil i himling tilkoblet balansert ventilasjon. Våtromsbevis på bad (ligger vedlagt i salgsoppgave).
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter i hvit utførelse. Benkeplater av laminat. Nedfelt dobbel rustfri oppvaskkum med ett-greps armatur fra Gustavbergs. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over benkeplate. Integrerte hvitevarer fra Whirlpool med Flexit ventilator i overskap. Trestavs parkett på gulv, og malte plater på vegg og himlingsoverflater.
Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett. Vegg- og himlingsoverflater med malte plater. Lampepunkt i alle rom. Glatte innerdører. 2 garderobeskap av 1 meters bredde på soverom.
Tekniske anlegg. VVS-anlegg:
Tekniske anlegg fra byggeår (2017). Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Oppvarming til radiatorer og varmtvann fra fjernvarmeanlegg. Fordelerskap for tappevann, varmeanlegg og stoppekran er plassert på bad. Det er installert automatisk vannslokkeanlegg i leiligheten og på balkong. Flexit balansert ventilasjonsaggregat plassert på bod med styringspanel på gang. Det er sjakt for ventilasjonsrør mellom bad og bod.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et rolig og tilbaketrukket område på Stavne. Herfra er det gang- og sykkelavstand til blant annet dagligvarebutikker, kjøpesenter, skoler, barnehager og til sentrum for øvrig. Fra Marienborg er det gangbru over til St. Olavs Hospital, Gløshaugen og videre innover til sentrum.
Det er flere turstier i nærheten med kort vei til blant annet Bymarka, hvor det er flotte turforhold sommer som vinter. Det er ca. 3 km til Theisendammen, som er et populært oppholdssted i sommerhalvåret. Ellers gangavstand til golfbane og Havsteinbanen kunstgressbane.
Fra leiligheten er det gode muligheter for kollektivtransport, med nærhet til holdeplass for både buss, trikk og tog. Fra holdeplassen Thaulowbakken som ligger ca. 200 meter unna, passerer nr. 20 med hyppige avganger og med direkterute ned til sentrum, Samfundet og Prinsen, som videre er knutepunkt for videre kollektivtransport i hele byen. Det er også både gang- og sykkelavstand til en rekke av byens studiesteder.
Avstander til noen skoler i Trondheim:
- NTNU Campus Øya: Ca. 1,1 km
- NTNU Handelshøyskolen i Trondheim: Ca. 1,7 km
- NTNU Gløshaugen: Ca. 1,8 km
- Handelshøyskolen BI: Ca. 3,7 km
- Dronning Mauds Minne høgskole: Ca. 5,2 km
- NTNU Dragvoll: Ca. 5,5 km

Tomt

Areal: 3 463 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke egen parkeringsplass med leiligheten. I følge selger hender det at øvrige sameiere leier ut sin parkeringsplass, om de selv ikke bruker denne.
Gjesteparkering på sameiets tomt.

Barnehage / skole i området

Barnehager i området:
- Stavne tospråklige barnehage: Ca. 400 m.
- Julius barnehage: Ca. 1,2 km.
- Barnas Hus barnehage: Ca. 1,2 km.
Skoler i området:
- Åsveien skole (1-7 kl.): Ca. 1,1 km.
- Sverresborg skole (8-10 kl.): Ca. 1,8 km.

Felleskostnader

1 938 pr. mnd. Fellesutgifter per mnd: Kommunikasjonspakke: Kr. 344,- Fellesutgifter seksjonsbrøk: Kr. 892,- Oppvarming vann: Kr. 264,- Fellesutgifter lik fordeling: Kr. 438,- Totalt kr. 1.938,- per mnd. + evt. papirfakturagebyr.

Sameie

Sameiet Cecilienborg (org.nr.: 919 258 896), ble stiftet 26.05.2017 og er etter tinglyst seksjonsbegjæring oppdelt i 51 seksjoner. Seksjonene 50 og 51 er seksjonert til næringsformål og seksjonene 1-49 er seksjonert til boligformål. Eier av hver seksjon har eksklusiv bruksrett til sin seksjon med tilhørende tilleggsarealer.
Forretningsfører er Bonitas Eiendomsforvaltning AS.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet har p.t. en pågående sak mot utbygger grunnet endring fra fjernvarmeanlegg til varmepumpe, som var en endring fra
kontrakt. Styret har på vegne av seksjonseierne reklamert på følgende:
- Varmepumpe som oppvarmingskilde i stedet for fjernvarme
- Støy fra varmepumpen hos noen seksjonseiere
- Anleggsbidrag/tilknytningsavgift til fjernvarme som ikke er levert
- Manglende avstillingsknapp for brannvarslingsanlegget
- Lekkasjer i konstruksjonen
Utbygger bestred reklamasjonen. Styret v/ Immer Advokat AS har på vegne av seksjonseierne, tatt ut forliksklage mot utbygger for å avbryte foreldelse- og reklamasjonsfrister. Dersom saken ikke løses i forliksrådet, vil neste skritt være å ta ut stevning for tingretten.
Om sameiet ikke vinner frem i saken mot utbygger, vil dette i følge styreledes måtte gjøres tiltak med varmepumpe på tak for egen bekostning. Hvor mye dette eventuelt vil utgjøre for hver enkelt er p.t. usikkert
Selger informerer forøvrig om at støy og lekkasjer ikke påvirker leiligheten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 86668390

Regnskap

Resultatregnskap for 2018:
Sum inntekter: 1.272.060,-
Sum kostnader: 1.338.576,-
Resultat: - 52.701,-

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter og husordensregler ligger vedlagt i salgsoppgave.

Husdyrhold

Det er ingen særskilte restriksjoner på dyrehold, med det forutsettes at dyrets eier har ansvar for at dyreholdet ikke er til unødig sjenanse eller bryderi for de øvrige sameiere eller andre som ferdes på sameiets område. Se også Husordensregler vedlagt i salgsoppgave.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

1

Byggeår

2017

Byggemåte

Boligblokk oppført over 4 etasjer + sokkeletasje. Hovedkonstruksjon og etasjeskillere i betong. Utvendige fasader er med trekledning. Flatt tak, tekket med takmembran (Ikke besiktiget). Entredør med glatt overflate. Heve-skyvedør og vinduer med tre-lags glass fra 2017. Parkett på gulvoverflaten og malte flater på vegg og himlinger. Balkong i betongkonstruksjon med bunntekking og impregnert trevirke på gulvoverflaten. Det er etablert lys og stikkontakt på balkong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ifølge Trondheim kommune ferdigattest for "Stavnevegen 9, ferdigattest for tiltak for bebyggelse i 4 etasjer over p-kjeller", datert 30.08.2017.

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 55 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Gang, soverom, bad og stue/kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt utleies. Utleie skal varsles styret og forretningsfører.

Oppvarming

Leiligheten er hovedsaklig oppvarmet med radiatorer tilkoblet fjernvarme.
Varmekabler i gulv på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 2 500 kwh på ett år. Nettleie i snitt ca. kr. 2.800,- per år.
Strømregning ca. 750,- i året gitt spotprisavtale (30 øre per kWh).
Dette etter opplysning fra nåværende eier.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 7 692 pr. år Termin nr. 2 av 4 i 2019: Kr. 1.923,- Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Løpende kostnader

Innboforsikring må tegnes av den enkelte seksjonseier.
Get er leverandør av TV og Internett. Grunnpakke for kr. 344,- per mnd for TV og 25/25 Mbps Internett er inkludert i de månedlige fellesutgiftene. Det er i følge selger mulighet for å oppgradere begge deler gjennom app eller på nettside.
Sameiet sender faktura på forbruk for elektrisk energi to ganger i året etter avregning blir foretatt. A-kontobeløp betales inn via fellesutgiftene per mnd.
Det er installert egne målere for hhv. varme, varmt og kaldt tappevann. For hver bruksenhet er det installert individuelle målere som måler faktisk forbruk. Kostnader til avlesing av individuelt forbruk av fjernvarme og varmt tappevann vil bli fakturert à konto via fellesutgiftene for bruksenhetene. Det er eget abonnement for strøm.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 727 559 pr. 31.12.18 12:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 619 213 pr. 31.12.18 12:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra sentrum, følg Sandgata og Kongens gate mot Ila. I rundkjøringen ved Ila, ta tredje avkjørsel, og deretter andre avkjørsel i rundkjøringen inne i Marienborgtunnelen. Etter tunnelen, ta første avkjørsel i kommende rundkjøring, og deretter til høyre inn på Stavnevegen. Bygget ligger på venstre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Stavnevegen 9 er følge Trondheim kommune ikke registrert som bevaringsverdig, men eiendommen ligger i naboskap med flere bevaringsverdige bygninger.

Regulering

Eiendommen er omfattet av kommuneplanens arealdel, vedtatt 21.03.2013. Eiendommen er også omfattet av reguleringsplan r20140040, Osloveien 132, med ikrafttredelsesdato 15.10.2015, og er regulert til bl.a. boligformål.
Bygget med adresse Osloveien 132.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen:
- PlanID 5001 r20170007, plannavn: Osloveien 129.
Planområdet er ca. 28 dekar og ligger på Cecilienborg, mellom Nordre Avlastningsveg og Osloveien. Hensikten med planarbeidet er å regulere deler av Cecilienborg til boligformål og kombinert formål tjenesteyting/næring/forretning. Deler av Nordre avlastningsveg, Cecilienborgvegen og Osloveien er tatt med i planavgrensingen for å sikre gang-/sykkelforbindelser og bilatkomst til tomten.
Det planlegges for ca 21.500 m2 BRA til boligformål og ca 5.000 m2 BRA til tjenesteyting/næring/forretning. Utbyggingen vil omfatte bebyggelse i 3-8 etasjer. I kommuneplanens arealdel 2012-2024 er planområdet angitt som sentrumsformål.
Dette er i følge PKA Arkitekter en plan som har vært gjennom flere runder med kommunen med påfølgende revisjoner. De planlegger et arbeidsmøte med dem i slutten av måneden og håper å få sendt inn til førstegangsbehandling etter hvert.
For mer informasjon og oppdatert status, ta kontakt med Trondheim kommune v/ Byggesakskontoret på telefon: 72 54 25 00.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser:
1915/900160-1/107 Erklæring/avtale
Tinglyst: 17.08.1915
Refusjonsplikt til kommunen.
Avståelse av grunn til Trondheim kommune.
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
1915/900162-1/107 Erklæring/avtale
Tinglyst: 17.08.1915
Refusjonsplikt til kommunen.
Avståelse av grunn til Trondheim kommune.
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
1916/900147-1/107 Erklæring/avtale
Tinglyst: 02.05.1916
Gjelder midl. till. til utfylling av en vegskråning.
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
1967/300125-1/107 Erklæring/avtale
Tinglyst: 04.01.1967
Refusjonsplikt til kommunen.
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
1983/4228-1/107 Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst: 07.03.1983
Rettighetshaver: Knr: 1601 Gnr: 95 Bnr: 401
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
- Gjelder tillatelse for gnr. 95, bnr. 401 til å føre opp bygning/tilbygg nærmere enn 4 m fra felles grense til gnr. 95, bnr. 54.
1983/4229-1/107 Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst: 07.03.1983
Rettighetshaver: Knr: 5001 Gnr: 95 Bnr: 52
Som dagboknr. 4228/83.
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
- Gjelder tillatelse for gnr. 95, bnr. 52 til å føre opp bygning/tilbygg nærmere enn 4 m fra grense til gnr. 95, bnr. 54.
1983/4230-1/107 Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst: 07.03.1983
Rettighetshaver: Knr: 1601 Gnr: 95 Bnr: 267
Som dagboknr. 4228/83
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
- Gjelder tillatelse for gnr. 95, bnr. 267 til å føre opp bygning/tilbygg nærmere enn 4 m fra grense til gnr. 95, bnr. 54.
1990/6878-1/107 Erklæring/avtale
Tinglyst: 21.03.1990
Tillatelse fra Trondheim kommune/Vegvesenet til å legge vannledning langs Rv 715. Inneholder div. best.
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
- Eier av gnr. 95, bnr. 52 i Trondheim kommune har fått tillatelse av vegvesenet til å legge vannledning langs RV 715 m.m.
1993/19879-1/107 Erklæring/avtale
Tinglyst: 29.10.1993
Rettighetshaver: Knr: 5001 Gnr: 95 Bnr: 500
Bestemmelse om adkomstrett fra felles avkjørsel over eiendommen.
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
- Eier(e) av gnr. 95, bnr. 500 Osloveien 132 E gis herved rett til adkomst fra felles avkjørsel over eiendommen gnr. 95, bnr. 52 Osloveien 132.
1994/7000-2/107 Best. om adkomstrett
Tinglyst: 14.04.1994
Rettighetshaver: Knr: 5001 Gnr: 95 Bnr: 382
Rettighetshaver: Knr: 5001 Gnr: 95 Bnr: 383
Rettighetshaver: Knr: 5001 Gnr: 95 Bnr: 499
Rett til transport over eiendommen.
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
- Gnr. 95, bnr. 499 kan benytte samme adkomstvei som gnr. 95, bnr. 382 og bnr. 383 fra Osloveien. Det tillates også transport over gnr. 95, bnr. 52 til eiendommen.
1998/17622-3/107 Erklæring/avtale
Tinglyst: 16.10.1998
Rettighetshaver: Knr: 5001 Gnr: 95 Bnr: 500
Bestemmelse om vannledning og vedlikehold.
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
- Importartikler AS skal ha rett til vederlagsfritt å benytte fyrrom med fyrkjel slik det i dag ligger. Retten tilligger eiendommen bnr. 52, og skal bestå så lenge bnr. 52 har behov for å nyttiggjøre seg fyrrom/fyrkjel.
-  Importartikler AS skal ha vederlagsfri rett til å benytte pipen fra fyrrommet som går gjennom bygningsmassen på bnr. 500. Importartikler AS skal ha rett og plikt til nødvendig vedlikehold, herunder feiing, av nevnte pipe. Retten tilligger bnr. 52 og skal bestå så lenge fyrkjel brukes.
- Importartikler AS skal ha rett til å liggende ledningsnett - etter nåværende trasé - for kloakk og avløp over eiendommen gnr. 95. bnr. 500. Det skal ikke betales vederlag for retten, men Importartikler AS har både rett og plikt til nødvendig vedlikehold av eget ledningsnett. De deler av ledningsnettet som er felles har partene et felles ansvar for. Retten tilligger bnr. 52, og er tidsubegrenset.
- Eier av gnr. 95, bnr. 500 skal ha rett til vederlagsfri tilknytning til vannledningen som ligger på gnr. 95, bnr. 52. Eier av bnr. 500 har rett og plikt til nødvendig vedlikehold av egen vannledning og skal selv betale for eget vannforbruk. Retten tilligger gnr. 95, bnr. 500. Retten er tidsubegrenset.
- Eiendommen gnr. 52, bnr. 500 har radiatortilførsel fra fyrrommet tilhørende Importartikler AS.
2014/293121-2/200 Best. om adkomstrett
Tinglyst: 09.04.2014
Rettighetshaver: Knr: 5001 Gnr: 95 Bnr: 382
Rettighetshaver: Knr: 5001 Gnr: 95 Bnr: 383
Rettighetshaver: Knr: 5001 Gnr: 95 Bnr: 499
Overført fra: 5001-95/52
Gjelder denne registerenheten med flere
- Eiere av eiendommene gnr. 95, bnr. 382, bnr. 383 og bnr. 499 i Trondheim kommune gis adkomstrett over eiendommen gnr. 95, bnr. 52, bnr. 267 og bnr. 401 i Trondheim kommune.
Grunndata:
2018/94517-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
Tinglyst: 01.01.2018
2017/554903-1/200 Seksjonering
Tinglyst: 26.05.2017
Opprettet seksjoner
Snr: 3
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 48/3146
2017/1174499-1/200 Reseksjonering
Tinglyst: 24.10.2017
Snr: 3
Formål: Bolig
Tileggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 48/3156
Endring av sameiebrøk
Endring av tilleggsdel
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
Det gjøres oppmerksom på at de tinglyste heftelsene/rettighetene fra før 1950 er innhentet fra digitalarkivet, men er vanskelig å tyde og megler kan derfor ikke opplyse om innholdet i disse. Kartverket kunne heller ikke finne erklæring/avtale tinglyst i 1967, men vi fikk tilsendt gammel grunnbok. Disse dokumentene er tilgjengelig på meglers kontor for de som eventuelt ønsker nærmere informasjon.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.
Kommunal vei, med private stikkveier.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.