Alta

TOLLEVIKA: Moderne og energivennlig 3-roms leilighet m/utsikt,2 p-plasser,heis og solrik balkong

Tollevikbergan 5 , 9511 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 82 m²
Bruksareal 82 m²
Soverom 2
Byggeår 2015
Gårdsnummer 27
Bruksnummer 1583
Energimerking D
FINN.no 179348045
Sist endret 13.08.2020 14:40
Prisantydning 3 000 000
Totalpris 4 427 955
Ligningsverdi 809 662,-

Beregnet totalkostnad

3 000 000,- (Prisantydning) 1 420 145,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 420 145,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 427 955,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Tollevikbergan 5 er en moderne og energivennlig 3-roms leilighet med en fantastisk beliggenhet. Her bor man i naturskjønne og barnevennlige omgivelser med sjøen og flotte turområder like utenfor. Balkongen er orientert mot syd og byr på gode solforhold, samt flott utsikt over Altafjorden og videre mot Kåfjord. Det er heis til etasjeplan og to parkeringsplasser i frostfritt garasjeanlegg.
 
Leiligheten fra 2015 ligger i femte etasje og ble påkostet 400 000,- kr utover standard levering. Det er selvfølgelig balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme i alle rom. Planløsningen er god med blant annet stue og kjøkken i åpen løsning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og en sosial barløsning. Videre er det et tidløst bad med dobbeldusj, et separat vaskerom og to romslige soverom med garderobe.
Kort fortalt
- Moderne, tiltalende 3-roms leilighet.
- Beliggende i 5. etasje i bygg fra 2015.
- Påkostet utover standardlevering.
- Det er heisadkomst til etasjeplan.
- 2 p-plasser i lukket parkeringskjeller.
- Overbygget balkong med sjøutsikt.
- Sol fra tidlig morgen til kveld.
- Entré med skyvedørsgarderobe.
- Stue og kjøkken - et sosialt allrom.
- Stor kjøkkenøy med sitteplasser.
- Samtlige hvitevarer er integrert.
- Pent, fliset bad og separat vaskerom.
- Badet har dobbel dusj og skapplass.
- To romslige soverom med garderobe.
- Vannbåren gulvvarme i alle rom.
- Qooker (kokende vann) i kran
- Trådløs betjening av downlights og øvrig belysning

Innhold

5. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad/wc, vaskerom og 2 soverom.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i femte etasje, med adkomst via felles trapper og heis til utvendig, overbygget svalgang. I entreen innenfor er det flislagt gulv med gulvvarme og downlights i himling. En romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter byr på god oppbevaringsplass og økt romfølelse.
Fra entreen er det åpent videre innover i en gang som er tilknyttet blant annet bad og vaskerom. Også her er det downlights i himling, mens det på gulvet er parkett. Veggene er malt hvite - et gjennomgående og harmonisk fargevalg som gjenspeiler seg i alle rom.
Stue
Stuen og kjøkkenet utgjør et luftig og sosialt allrom. Hele rommet har hvitmalte vegger og parkettgulv, mens himling er lyssatt med downlights i kant. Flere vinduer åpner for den flotte sjøutsikten og fra kjøkkenet er det skyvedører ut til den solrike balkongen.
Kjøkken
Kjøkkenet har et klassisk utseende, samt et funksjonelt design med god benke- og skapplass. Den har takhøye skap, hvite, profilerte fronter og fine vitrineskap med belysning. Benkeplaten er i solid kompositt og har nedfelt benkebeslag med avrenningsfelt. Over benken er det LED-belysning og glassplater på veggene i bakkant.
Hvitevarer som koketopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert. Kjøkkenet har ellers ventilator over kokeplass og en kjøkkenøy som blir en utrolig flott og sosial sone ved gjestebesøk.
Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et stort, tidløst bad og et separat vaskerom. Baderommet er smart innredet for en god utnyttelse av arealet. På den ene siden av rommet er det en baderomsinnredning i hvit, glatt utførelse med flere høyskap på den ene siden. På motsatt vegg er det speil med integrert belysning mellom to overskap og heldekkende servant på en bred skuffeseksjon.
På den andre siden av rommet er det en romslig dusjnisje med dobbel regnfallsdusj og skyvedører i sotet glass, og midt i mellom er det et vegghengt toalett. Selve rommet har hvite veggfliser og mørkegrå gulvfliser over gulvvarme, mens himling er pent lyssatt med downlights.
Vaskerom
Vaskerommet ligger vegg-i-vegg med badet og har hvitmalte vegger og grått gulvbelegg. Rommet har en hvit innredning med takhøye skap, underskap og en praktisk arbeidsbenk med nedfelt oppvaskkum. Under benken er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre.
Soverom og garderobe
Leiligheten har to romslige soverom. Begge rommene har parkettgulv og lysmalte vegger - et nøytralt fargevalg som enkelt kan krydres med farger på tekstiler og interiør. På hovedsoverommet er det skyvedørsgarderobe og på den andre rommet er det garderobeskap og en plassbygd skyvedørsgarderobe under vinduet. Leiligheten har også skyvedørsgarderobe i entreen.

Beliggenhet

Fra kjøkkenet er det utgang til en lun, overbygget balkong med sol fra tidlig morgen til kveld. Utsikten mot sjøen og videre inn mot Kåfjord er fantastisk. Balkongen, som er på 7,4 kvm, har dekke av terrassebord, stemningsfulle utelys og et glassrekkverk som gjør at utsikten også kan nytes innenfra. Fellesarealene har asfalterte adkomst- og internveier og består ellers av vakker naturtomt.
Leiligheten ligger naturskjønt og sjønært til i Tollevika, ca. 2 km utenfor Alta sentrum i Alta kommune. Her bor man som siste skanse mot naturen, og kan fråtse i nydelig sjøutsikt. Området har nærhet til barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I området finnes det også fotballbane og treningssenter.
Fra leiligheten er det kun noen få meter ned til badeplass i Tollevika, der det finnes gapahuk, grillplass og toalett. Badeplassen er det populært samlingssted gjennom sommerhalvåret. I umiddelbar nærhet lokker friluftsområdene ved Komsa til tur- og rekreasjon på helårsbasis. I kombinasjon med ytterligere friluftsområder er mulighetene gode for bl.a. jakt, fiske, båtliv, scooterkjøring og toppturer.
Altaelva er velkjent utenfor landets grenser for sin storvokste laks og sitt eksklusive fiske. For deg som liker langrenn går Byløypa sentralt gjennom Alta med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper. Ønskes alpine utfordringer kan du ta turen til Rafsbotn, ca. 2 mil fra Alta.
Alta har moderne badeland, bowlinghall, kunnskapspark, kino og bibliotek, samt flere treningssentre og idrettshaller. Nordlysbadet byr bl.a. på konkurransebasseng, grotte, klatrevegg, barnebasseng og velværeavdeling med badstuer, iskulp og stamp.
I tillegg har Alta konsertsaler og kunstgalleri. Alta Museum er en stor turistattraksjon, velkjent for bl.a. 7000 år gamle helleristninger. Nordlyskatedralen, Alta Kirke med sin unike arkitektur, har også beliggenhet på sentrum.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra Midtbakken. Alta sentrum har i de senere årene vært under stor utvikling og modernisering. Her finner man bl.a. Parksenteret og Amfi-Alta, hvor sistnevnte er et av Nord-Norges største kjøpesentre.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon i form av buss og hurtigbåt. Nærmeste holdeplass er Komsa skole som ligger ca. 800 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Alta sentrum, 5 min til Bossekop, 9 min til Alta lufthavn, og drøye to timer til Hammerfest.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er i hovedsak naturtomt med furutrær, mose og svaberg. Tomten er pent opparbeidet med lekeplass med sittegruppe, asfalterte gang og trafikkarealer, noe plen. Eiendommen er praktisk tilrettelagt med flotte ellesarealer og bla. moloksystem for søppel, sykkeparkering m.m, overbygget postkassestativ. Det er laget trapp opp til Tollevikveien, og det går en sti ned til sjøen. Tomten er fellesareal.

Etasje 5 etasje

Garasje / Parkering

Det følger med to parkeringsplasser ved siden av hverandre i frostfri parkeringskjeller. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Komsa barneskole. På sentrum ligger Alta ungdomsskole, Alta videregående skole og UiT - Norges arktiske universitet, med et rikt utvalg av studietilbud. Kommunen byr også på et godt utvalg av barnehager.

Felleskostnader

9 283 pr. mnd.
Månedlige felleskostnader består av avdrag kr. 2.787,-, renter kr. 3.969,- og felleskostnader kr. 2.527,-
Felleskostnadene dekker følgende :
- Renter og avdrag på borettslagets lån.
- Forsikring av bygninger (ikke innbo og løsøre) IF: SP1003393.3.1
- Premie til boligsamvirkes fond mot husleietap.
- Godtgjørelse til styret i borettslaget.
- Kommunale avgifter.
- Utvendig drift og vedlikehold.
- Strøm til fellesanlegg (utvendige gatelys, varmekabler på felles vannledninger, motorvarmekontakter)
- Snøbrøyting og sandstrøing.
- Forretningsførerhonorar til PBBL.
- Oppvarming
- Varmtvann

Felleskostnader etter avdragsfri periode

Borettslaget betjener allerede renter og avdrag

Borettslag

Tollevika Terrasse II

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Følgende er gjennomført i 2018:
- Gjennomført ryddedugnad på uteområder
- Styreleder har deltatt på temakveld/kurs i regi av PBBL
- Oppfølging av serviceavtaler på tekniske installasjoner - inngått noen nye
- Avholdt beboermøte, sendt ut referat og fulgt opp saker
- Etablert årshjul for styreaktiviteter og vedlikeholdsoppgaver i egen leilighet for beboerne
- Sendt ut infoskriv til beboere, samt velkomstbrev med ordensregler/internkontroll til nye beboere
- Fått utbygger til å etablere trapp rundt heishus
- Merket inngangsparti med skilt i nr. 5
- Bistått beboere til skifte av ventilasjonsfilter, batteri i termostater
- Holdt orden på plen og uteområder, samt lagd system for oppbevaring av lagets redskaper
- Arrangert bålpannefest i lag med "nabolaget" i september

Forkjøpsrett

Utprøving av forkjøpsrett tar inntil 20 dager etter at leiligheten er solgt. Se borettslagets vedtekter som er vedlegg i salgsoppgaven for mer informasjon.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har sikring mot tap av felleskostnader gjennom Skadeforikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Tollevika Terrasse II Borettslagets fellesgjeld fellesgjeld er pr. 31.12.2019 på kr. 48.296.290,- (andel av saldo er pr. 1.420.145,-) Det er 2 ulike lån, som er beregnet innfridd i 2045 og 2046. Effektiv rente for 2019 1,99% og 2,95%. Betaler avdrag.

Andel fellesgjeld

1 420 145

Rentekostnader fellesgjeld

3.969,-/mnd

Avdrag fellesgjeld

2.787,-/mnd

Andel formue

19 162

Forsikring

Borettslaget har tegnet bygningsforsikring. Andelseier må selv tegne innboforsikring.

Regnskap

Årsregnskapet viser et overskudd på 1.262.215,- pr. 31.12.2018. Disponible midler pr. 31.12.2018 er kr. 692.660,- Regnskapet for 2019 er ikke klart enda.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er vedtatt forbud mot dyrehold. Styret kan likevel gi tillatelse dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for andre beboere.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2015

Antall soverom

2

Byggeår

2015

Byggemåte

Bæresystem av prefabrikkerte betongelementer med bærende kompaktvegger i skillet mellom leiligheter og hulldekker som etasjeskiller/ tak. Stålbæring i gavvelvegger og hovedtak for opplegg av hulldekker. Yttervegger oppbygd av isolert bindingsverk. Utvendig fasade av sementbaserte plater.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har ferdigattest datert 21.06.2016

Boligens areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm
P-rom: Gang, 2 soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen. Jfr. lov om borettslag §§ 5-5 og 5-6 gjøres det oppmerksom på at det er begrenset mulighet for å leie ut leiligheter i borettslag. Eier av andel kan overlate bruken av boligen inntil 30 døgn i løpet av året, jfr § 5-4 i burettslagslova. Les borettslagets vedtekter som er vedlagt salgsoppgave for mer informasjon.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i alle rom. I hvert rom er det termostat slik at man kan justere temperatur individuelt. Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Denne gjør også at man får en god inneluft. Tollevika Terrasse er et lavenergiborettslag, og leiligheten er ekstra godt isolert. Varmtvann og oppvarming av leilighet er inkludert i de månedlige felleskostnadene. Sikringsskapet inneholder automatsikringer.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader. Dette inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 809 662 pr. 15.05.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 914 784 pr. 15.05.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan for Skaialuft/Tollevika, planid: 19990018, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 04.05.2020.

Offentlige planer

Naboeiendommen er nå under bygging, og det er videre planlagt bygging av 2 blokker i Tollevikbergan. Området er for øvrig i hovedsak regulert til bolig og friareal. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen rettigheter eller forpliktelser

Heftelser

Andel fellesgjeld overtas.
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
Vedlegg:
Selgers egenerklæring, datert 30.04.2020
Energiattest, datert 18.05.2020
Bygningstegninger, datert 07.05.2012 og 05.06.2015
Grunnkart, datert 04.05.2020
Planstatus, datert 04.05.2020
Brukstillatelse og ferdigattest, datert 21.06.2016
Eiendomsinformasjon, datert 04.05.2020
Kopi av vedtekter
Kopi av årsmøteprotokoll
Regnskap og budsjett 2019
Vilkår Skadeforsikringsselskapets Borettslagenes Sikringsordning AS