Kviby

KVIBY: hytte med storslått utsikt over fjord og natur. Nydelige uteplasser, anneks og innlagt strøm

Svartskog 21 , 9519 Kviby

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent
Type Hytte / Selveier
Primærrom 33 m²
Bruksareal 33 m²
Bruttoareal 36 m²
Soverom 1
Byggeår 1994
Gårdsnummer 44
Bruksnummer 1
Energimerking E
FINN.no 181687613
Sist endret 10.08.2020 09:53
Prisantydning 1 250 000
Totalpris 1 282 592

Beregnet totalkostnad

1 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 31 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 32 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 282 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt for 2019 utgjør kr. 1488,- pr. år. Årsprognose for 2020 er kr. 1302,- pr. år.

Beskrivelse

Svartskog 21 er en velholdt hytte på ett plan. Her får man naturen tett på, med panoramautsikt utover Altafjorden og fjellene rundt. Med tre herlige terrasser er hytta godt tilrettelagt for utendørs hygge, den ene er overbygget. Tomten ligger høyt og fritt og er i tillegg til hytta bebygget med utedo og et anneks, perfekt til gjestebesøk. Det er 100 meter til parkeringsplass sommerstid, og om vinteren er det rundt et kvarters gange fra offentlig parkering.
Hytta er fra 1994 og ble påbygget i 1995. Den ble oppgradert med innlagt strøm og nytt kjøkken i 2015, samt renovering av takkonstruksjon, vinduer og pipeløp i 2017. Gode vinduer ivaretar utsikten på mesterlig vis, mens mønet himling gir en luftig og god romfølelse. Her får man kjøkken med spiseplass, stue med peisovn og et stort soverom.
Kort fortalt
- Pen og velholdt hytte på ett plan.
- Oppført i 1994, påbygget i 1995.
- Innredet anneks.
- Utsikt over fjord og storslått natur.
- 100 meter til sommerparkering.
- Flotte turmuligheter rett utenfor.
- Fin beliggenhet på vakker naturtomt.
- Flotte uteplasser på tre sider.
- Entré og kjøkken i ett rom.
- Pen kjøkkeninnredning fra 2015.
- Samtlige hvitevarer er integrert.
- Stue med god takhøyde.
- Moderne peisovn i stuen fra 2017.
- Et soverom og to lagringsboder.
- Hytta ble tilkoblet strøm i 2015.
- Vinduer og ny taktekking fra 2017.

Innhold

Entré/kjøkken, stue og soverom.
Annet: Anneks og utedo.

Standard

Entré og kjøkken
Inngangspartiet er overbygget og fører inn til entré og kjøkken i ett. Den åpne løsningen og mønet himling gir en luftig følelse. Den luftige følelsen forsterkes ytterligere av gråmalte panelvegger, klassisk tregulv og et vindu som fyller rommet med lys. Ved inngangsdøren er det plass til entrémøblement, og under vinduet, som gir en vakker ramme rundt landskapet utenfor, er det plass til spisebord til felles måltider og brettspill.
 
Selve kjøkkeninnredningen er fra 2015 og har fått en plass innerst i rommet. Innredningen har grå, profilerte fronter i kombinasjon med en laminert benkeplate. Over benken er det kullfilterventilator og mørkegrå flisplater på veggene i bakkant. Hvitevarer som koketopp, stekeovn og kjøleskap er integrert.
 
Stue
Fra kjøkkenet er det to trinn ned til en lys og hyggelig stue med plass til sofa og tv-løsning. Stuen, har som kjøkkenet, mønet himling, malte panelvegger i lysegrått og tregulv. Vinduer på tre sider trekker den fantastiske sjøutsikten godt inn i rommet, mens en nyere peisovn gjør det varmt og koselig.
 
Soverom og garderobe
Inne i hytta er det et soverom med plass til både dobbeltseng, køyeseng og garderobeskap. Rommet har mønet himling, lysmalte panelvegger og tregulv. Et vindu tilfører naturlig lys. Det er i tillegg mulighet for sengeplass i annekset som også har to boder med god lagringsplass.

Beliggenhet

Fritidsboligen ligger omkranset av storslått natur, drøye 6 km sydvest for Kviby i Alta kommune. Flotte tur- og rekreasjonsområder ligger rett utenfor hyttedøren og det er få meter til sjøen. Området byr på rike naturopplevelser med mulighet for jakt, fiske og båtliv, og vinterstid er det enkel tilkomst til scooterløyper og skiløyper.
 
Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop i Kviby. Det er ca. 45 min kjøring til Alta sentrum med et bymessig utvalg av butikker og servicetilbud. På sentrum finnes også et moderne badeland, nyere kino og bibliotek, bowlinghall, kunnskapspark, flere treningssentre, idrettshaller, samt konsertsaler og kunstgalleri.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Utløpsår feste: 2066, Festeavgift: 1266, Neste regulering av festeavgift 2027.
Hytta ligger åpent til i høyden, omkranset av vakker naturtomt med lyng, busker og trær. Her får man storslått natur tett på, inkludert en eventyrlig panoramautsikt mot Altafjorden og fjellene rundt. I tillegg til hytta er tomten bebygget med et anneks og en utedo. Utedoen ligger som et tilbygg til hytta. Her er det gulvbelegg og panelkledde vegger som er malt i hvitt og moderne grønt. Rommet er også utstyrt med et Cinderella forbrenningstoalett.
 
Annekset har adkomst fra terrassen. Det har innlagt strøm og stikk, og består av et oppholdsrom, samt to, delvis isolerte boder. Oppholdsrommet har mønet himling med synlige bjelker, hvitmalte panelkledde vegger og tregulv. Et vindu på hver langvegg sørger for gjennomgående dagslys og det er ellers god plass til både familiekøye og et spisebord.
 
I 2017 ble takkonstruksjonen på hytta renovert. I tillegg ble det lagt ny taktekking og beslag. Samme år ble det satt inn ny pipe og vinduer. Hytta er ellers godt tilrettelagt for utendørs hygge på tre koselige terrasser mot henholdsvis nord, sør og vest.
 
Terrassen mot nord ligger i forbindelse med inngangspartiet og er på 8 kvm. Den har dekke av terrassebord, rekkverk med stående panel og trapp ned til terrassen mot vest. Utsikten er formidabel og et overbygg gjør det lunt og godt.
 
Terrassen mot vest er på ca. 28 kvm og var ny i 2017. Den ligger mellom hytta og annekset, og har trapp ned til terrenget. Den tredje terrassen ligger i hyttekroken mot syd og er godt skjermet mot vær og vind. Terrassen er på 8 kvm, og har som øvrige uteplasser, terrassebord av impregnerte materialer.

Garasje / Parkering

Fra fritidsboligen er det 100 meter til parkeringsplass sommerstid. Om vinteren er det rundt et kvarters gange fra offentlig parkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Forsikring

Årlig premie utgjør for selgers vedkommende kr. 4386,-.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1994

Antall soverom

1

Byggeår

1994
1995 (tilbygg)

Byggemåte

Hytte:
Grunn og fundamenter: Hytta er fundamentert på Leca pilarblokker.
Yttervegger: Vegger er oppført av 4" bindingsverk, med utvendig liggende panel. Isolasjonstykkelse 10 cm mineralull.
Utvendige overflater: Utvendig liggende trepanel.
Takkonstruksjoner: Yttertak som saltak av trekonstruksjoner, tekket med Decra. Overbygget inngangsparti.
Piper og ildsteder: Loddpipe i stål. Innvendig røykløp er ikke inspisert.
Gulvsystemer: Etasjeskille med trebjelkelag, antatt isolert med 15 cm mineralull.
Anneks:
Bygningen er fundamentert på Leca pilarblokker. Oppført i enkel laft i oppholdsrom, samt bindingsverk i boder (delvis isolert). Shingel på taket (ny 2017). Det er ikke montert takrenner. Oppholdsrommet har tregulv, samt panel på vegger og tak. Enkle vinduer og ytterdør. Innlagt strøm med lys og stikk.
Utedo:
Enkelt utedo bygget i bindingsverk. Innvendig er det belegg på gulv, samt panel på vegger og i tak. Enkel inngangsdør. Utstyrt med Cinderella forbrenningstoalett.
Anmerkinger:
- Eier har i egenerklæringen redegjort for tidligere forhold vedr. stokkmaur i hytta og at det ikke er observert stokkmaur etter at tiltak er iverksatt.
- Noen skjevheter registrert i enkeltfundamenter.
- Enkelte stikk-kontakter er ikke tilkoblet.
Oppgraderinger:
- Takkonstruksjonen er renovert, samt ny tekking med beslag i 2017.
- Vinduene er skiftet i 2017.
- Strøm tilkoblet i 2015.
- Kjøkkenet er skiftet i 2015.
- Pipa er ny fra 2017.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Alta kommunes arkiv.

Boligens areal

Primærrom: 33 kvm, Bruksareal: 33 kvm, Bruttoareal: 36 kvm
Hytte:
Bruksareal: 33 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken og soverom
Anneks:
Bruksareal: 14 m².
Primærrom: 9 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Oppholdsrom.
S-rom: 2 stk boder.
Utedo:
Bruksareal: 3 m².
Primærrom: 3 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet.

Oppvarming

Fritidsboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner. Dette suppleres med peisovn i stuen som var ny i 2017. Det er kullfilterventilator på kjøkkenet, øvrig ventilasjon er naturlig. Hytta ble tilkoblet strøm i 2015 og har sikringsskap med automatsikringer.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger

Kommunale avgifter

Kr. 1 488 pr. år Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. 09.06.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 243 645 pr. 09.06.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Hytte beliggende ved enden av veien fra Kviby mot Svartskog. 100 meter til parkeringsplass sommerstid. Om vinteren er det ca. 15 min gange fra offentlig parkering.

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for Skavikbukt Kviby, planid: 19980099, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 01.06.2020.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1987/1590-2/82  Urådighet  
08.05.1987 
Forbud mot salg
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
Gjelder feste
 
1987/1590-3/82  Festekontrakt - vilkår  
08.05.1987 
Festetid: 80 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 170
Kontr. gjelder fra 23.04.87
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er ikke tilknyttet noen form for vei, vann eller avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
Vedlegg:
Tilstandsrapport, datert 05.06.2020
Selgers egenerklæring, datert 29.05.2020
Energiattest, datert 09.06.2020
Bygningstegninger, datert 23.05.1991/20.06.1995
Grunnkart, datert 01.06.2020
Planstatus, datert 01.06.2020
Eiendomsinformasjon, datert 01.06.2020
Festkontrakt, datert 23.04.1987
Info fra bortfester