Alta

SENTRUM: 2-roms hjørneleilighet fra 2019 m/høy standard, Innglasset balkong, heis og garasjeplass.

Markveien 57 , 9510 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 68 m²
Bruksareal 72 m²
Bruttoareal 80 m²
Tomt 2 564 m² / Festet tomt
Soverom 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 28
Bruksnummer 170
Energimerking C
FINN.no 184210431
Sist endret 21.09.2020 09:23
Prisantydning 3 650 000
Totalpris 3 755 892
Ligningsverdi 709 124,-

Beregnet totalkostnad

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 5 650,- (Dokumentgebyr ved eierskifte) -------------------------------------------------------- 105 892,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 755 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Markveien 57 er en delikat 2-roms selveierleilighet i fjerde etasje, i et bygg oppført i 2019. Leiligheten har en fin hjørnebeliggenhet med heis fra garasje til etasjeplan og innglasset balkong med utsikt mot torget. Det er også en felles takterrasse med fantastisk utsikt. Den sentrumsnære beliggenheten gir umiddelbar nærhet til skiløype, idrettspark og servicetilbud.
Leiligheten har selvfølgelig vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og varmtvann inkl. i fellesutgiftene. Fargevalget er smakfullt og det er enstavs parkett i alle rom, foruten badet som er flislagt. Badet har for øvrig opplegg for vaskemaskin. Videre er det et tiltalende soverom med adkomst til bod, samt stue og kjøkken i en luftig, åpen løsning. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og det er spiseplass i stuen.
Kort fortalt
- Moderne 2-roms hjørneleilighet.
- Oppført i 2019, fjerde etasje.
- Gjennomgående høy standard.
- Parkering i felles garasjeanlegg.
- Heis fra garasje til alle etasjer.
- Flott utsikt fra innglasset balkong.
- Entré med skyvedørsgarderobe.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Samtlige hvitevarer er integrert.
- Stue med utgang til balkong.
- Moderne bad med dusjhjørne.
- Vaskemaskinopplegg på badet.
- Tiltalende og romslig soverom.
- Innvendig bod og sportsbod.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Vannbåren gulvvarme i alle rom.

Innhold

4. etasje: Entré, stue/kjøkken, soverom, bad/wc/vaskerom, bod og innglasset balkong.
Annet: Sportsbod på 5 kvm i felles anlegg.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i fjerde etasje med felles heis til etasjeplan fra garasjen i kjelleren. Entreen har mokkafargede vegger og tilsvarende fliser med gulvvarme - et smakfullt førsteinntrykk av hva som venter lengre inn. Entreen har også dørcalling med kamera og en skyvedørsgarderobe som gjør det enkelt å holde orden på yttertøy og sko.
Stue
For en lys, luftig og åpen romfølelse er stue og kjøkken samlet i ett rom. Hele det tiltalende rommet har enstavs eikeparkett, og hvitmalte vegger i fin kontrast til en sortmalt stuevegg. Hjørneløsningen gir gode vindusflater på to sider og utgang til innglasset balkong som blir en fin forlengelse av rommet store deler av året. Herfra har du utsikt mot torget på Alta sentrum. Det er god plass til møblement, deriblant et spisebord som passer utmerket i overgangen til kjøkkenet.
Kjøkken
Selve kjøkkeninnredningen er plassert inn i rommet, under det ene vinduet. Den har takoppforede skap med delikate, glatte fronter i lys eik og hvitt. Benkeplaten i matchende stil har nedfelt oppvaskkum. Hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert. Over koketoppen er det montert ventilator og komfyrvakt.
Bad/wc/vaskerom
Det moderne baderommet har en tidløs stil med hvite veggfliser og sorte gulvfliser over gulvvarme. Himling er pent lyssatt med downlights. Baderomsinnredningen har hvite, glatte skuffefronter, heldekkende servantplate og et stort speil med integrert belysning. Videre har badet vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og opplegg for vaskemaskin.
Soverom og garderobe
Soverommet er stilrent innredet med hvittet, enstavs parkett og hvitmalte vegger kombinert med en sort kontrastvegg. Fra soverommet er det adkomst til bod og store vinduer åpner for dagslys og fin utsikt. Leiligheten har for øvrig skyvedørsgarderobe i entreen og en sportsbod på 5 kvm i fellesanlegg i kjelleretasjen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt til på Alta sentrum med gågate, kino, dagligvarehandel og kjøpesenter i kort gangavstand. Sentrum har i de senere år vært under sterk utvikling og modernisering, og har en nyere kino og bibliotek. Det er også bowlinghall, kunnskapspark, flere treningssentre, fotballbaner og idrettshaller, samt konsertsaler og kunstgalleri.
Alta Museum er en stor turistattraksjon, velkjent for blant annet 7000 år gamle helleristninger. Nordlyskatedralen - Alta Kirke med sin unike arkitektur, har også beliggenhet i sentrum. I tillegg går Byløypa sentralt gjennom Alta med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper.
Altas vakre natur er lett tilgjengelig. Fra leiligheten er det kort vei til naturskjønne friluftsområder med mulighet for blant annet jakt, fiske, båt, scooterkjøring og toppturer, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Altaelva er velkjent utenfor landets grenser for sin storvokste laks og sitt eksklusive fiske. Nærmeste alpinanlegg ligger i Rafsbotn, ca. 2 mil fra Alta.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris & Gourmet. Innen kort gangavstand finner du de to kjøpesentrene Parksenteret og Amfi Alta, hvor sistnevnte er et av Nord-Norges største kjøpesentre.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Ved å benytte bil tar det ca. 6 timer til Tromsø, ca. 2 timer til Hammerfest, ca. 1 time og 45 min til Kautokeino og ca. 2 timer og 30 min til Karasjok.

Tomt

Areal: 2 564 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2069, Neste regulering av festeavgift 01.10.2028. Eiendommen mottar faktura for festeavgift pålydende kr 64 700,- for hele eiendommen som sendes til sameiet. Festeavgiften justeres ikke ved overdragelse av en enkelt seksjon.Feste betales gjennom fellesutgifter.
Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong med fin utsikt mot torget og omkringliggende landskap. Balkongen har dekke av terrassebord og den øvre delen av innglassingen kan skyves til siden på varme soldager. Med et areal på 10,8 kvm er det god plass til både sofagruppe og godstoler.
Beboere har også tilgang til en flott takterrasse med naturskjønn utsikt og sittegrupper for et sosialt utemiljø. I tillegg er det opparbeidet felles sykkelparkering og lekeplass til glede for de små.

Etasje 4 etasje

Garasje / Parkering

Det følger med en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Eiendommen har gangavstand til både Bossekop og Komsa barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Alta ungdomsskole. Kommunen har et godt utvalg av barnehager, og i sentrum ligger Alta videregående skole. UiT - Norges arktiske universitet har også sentral beliggenhet i sentrum.

Felleskostnader

1 642 pr. mnd.
Felleskostnadene dekker følgende:
- Forsikring av bygninger (ikke innbo og løsøre)
- IF-avtalenr. SP0002220840
- Godtgjørelse til styret i sameiet
- Tomteleie/festeavgift.
- Utvendig drift og vedlikehold.
- Renhold av fellesarealer
- Strøm til oppvarming og til fellesanlegg (utvendige gatelys, varmekabler på felles vannledninger, motorvarmekontakter)
- Vann - og avløpsavgift
- Snøbrøyting og sandstrøing.
- Forretningsførerhonorar til Polarlys Boligbyggelag.

Sameie

Sameiets navn er Eierseksjonssameiet Markveien Terrasse. Sameiet består av 33 boligseksjoner (leiligheter) og 4 næringsseksjoner.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har arbeidet med følgende i 2019:
- Husordensregler
- Branninstruks
- Service og vedlikeholdsavtaler
- Pålagte kontrollrutiner
- Løpende behandling av styresaker

Forsikring

IF Polisenummer: SP0002220840
Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Leilighetens renteinntekter er kr. 26-, renteutgiftene er kr. 38,- og annen formue er kr. 6.616,-. Alle tall hentet fra ligningen for 2019
Årsregnskapet for sameiet viser et overskudd på kr. 214.543,-. Disponible midler pr 31.12.2019 utgjør kr. 214.543,- Polarlys Boligbyggelag er forretningsfører for Sameiet. Finnmarksrevisjon AS er revisor. Regnskap/budsjett er vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Kopi av vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt om det ikke er til ulempe for øvrige beboere.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

1

Byggeår

2019

Byggemåte

Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Grunnen består av på silt/leire/grus. Bygget er fundamentert på peler på pelefundamenter, banketter i betong. Bæresystemet er i all hovedsak utført med prefabrikkerte betongelementer med bærende kompaktvegger i kjeller og som skille mellom leiligheter.
Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Bæresystem i prefabrikerte betongelementer. Bjelkelag med hulldekker i betong.
Utvendig fasade med en kombinasjon av betong, sementbaserte fasadeplater og trevirke. Skillevegger mellom leilighetene i kompakte betongvegger og der det ikke er betongvegger er skillveggen med doble vegger med stålbindingsverk.
Dører og vinduer: Vinduer i trekarmer med 3-lags isolerglass. Ytterdører til felles oppvarmet gang i isolerte tredør. Innerdører som kompakte speildører i tre.
Takkonstruksjon med yttertak: Tak er utført med prefabrikerte hulldekker med diffusjonssperre, skråskåret isolasjon med gjennomsnittlig tykkelse på 30 cm. Tekket med folie.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 24.06.2019.

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 80 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom,gang, og vinterhage
Parkering og bod (5 m2) i fellesareal i kjelleretasjen er ikke med i arealoversikten.,
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adgang til utleie

Den enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til salg og pantsettelse. Salg og utleie skal meddeles styret til registrering.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i alle gulv. For et sunt inneklima er det balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Videre er seksjonen tilknyttet kabel-tv og fibernett, samt callingsystem med talefunksjon og kamera.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 10 514 pr. år
Beløpet er årsprognose for 2020. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 709 124 pr. 06.07.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 552 846 pr. 06.07.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplan for Markveien 57-59, planid: 20050034, gjelder. Opplysninger fra Alta Kommune 24.06.2020.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1989/377-3/82  Festekontrakt - vilkår  
02.02.1989 
festetid: 80 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:17
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:22
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:1
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:3
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:10
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:30
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:4
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:9
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:19
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:11
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:21
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:7
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:34
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:15
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:12
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:33
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:8
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:14
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:28
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:25
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:26
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:36
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:37
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:6
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:24
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:32
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:27
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:29
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:35
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:18
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:31
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:13
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:5
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:16
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:2
Gjelder matrikkelenhet: Knr:5403 Gnr:28 Bnr:170 Snr:20
ÅRLIG AVGIFT NOK 8,800
BESTEMMELSE OM VILKÅR FOR SLETTELSE AV LEIEKONTRAKT
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
Overført fra: 5403-28/170
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere.

Vei/vann/avløp

Avkjørsel fra kommunal asfaltert gate, med gode parkering i fellesanlegg i kjelleretasjen. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
Vedlegg:
Verditakst, datert 22.06.2020
Selgers egenerklæring, datert 05.07.2020
Energiattest, datert 06.07.2020
Bygningstegninger, datert 10.03.2017
Grunnkart, datert 24.06.2020
Planstatus, datert 24.06.2020
Midlertidig brukstillatelse, datert 24.06.2019
Eiendomsinformasjon, datert 24.06.2020
Kopi av vedtekter
Kopi av årsmøtereferat, regnskap og budsjett