Fergemannveien 3 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Fergemannveien 3 B

  • 4818 FÆRVIK
Prisantydning
1 950 000,-
Totalpris
2 000 002,-
Beregnet totalkostnad
1 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
48 750,- (2,5% dokumentavgift)
525,- (Tinglysing av skjøte)
525,- (Tinglysing av pantobligasjon)
202,- (Pantattest til långivers bank)


50 002,- (Omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig frittliggende (selveier)
Primærrom
100m²
Bruksareal
105m²
Bruttoareal
118m²
Tomt
2 130m² (festet tomt)
Byggeår
1957
Gårdsnummer
206
Bruksnummer
255

Eiendomsmegler MNEF

Phong Thanh Tran

+47 942 77 766

Innhold

1. etg.: Gang, stue, kjøkken, bad/wc og 2 soverom. Kjeller: Matbod, trapperom, hobbyrom og bod. Hagestue, anneks og garasje.

Standard

Boligen er vesentrlig oppusset det siste året med blant annet nytt kjøkken og bad. Nye gulv i stue, kjøkken og soverom. Nyoppført hagstue med peis og terrasse. Isolert og innredet anneks mv.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann- og kloakknett.

Adkomst

Fra Arendal sentrum kjør opp Vestregate og ta første vei til høyre inn tunnell. Følg RV 410 mot Tromøy. Ta til høyre i rundkjøring mot Tromøybroa og følg denne veien 4,4 km. og ta til venstre mot Kjenna. Følge denne veien opp Smith-Sørensens vei og ta til venstre på toppen og første til venstre igjen. Ta til venstre ned innkjørselen etter 3. huset.

Beliggenhet

Eneboligen befinner seg på Brattekleiv, Tromøy Vest. Boligen ligger forholdsvis usjenert til, litt tilbaketrukket fra boligfeltet. Romslig og solrikt tomt opparbeidet med plen og diverse beplantninger. Det er og oppført et anneks og en garasje på tomten. Fra stuen er det utgang til pen hagestue, med store vindusflater med utsikt til Kjenna.

Tomtebeskrivelse

Festetomt på ca. 1.950 kvm. gjelder bnr. 255. I tillegg til denne tomten følger bnr. 501 med på salget. Tomten er p.t. registrert på grunneier, og utgjør ca. 250 kvm. Asfaltert nedkjørsel og gangvei til boligen. Plen med diverse beplantninger og forstøtningsmur.

Parkering

Parkering til flere biler på tomten og i enkel garasje.