• Konglevegen 5

  • 2849 Kapp
Prisantydning
2 490 000,-
Totalpris
2 566 122,-
Ligningsverdi
760 457,-
Kommunale avgifter
35 555,- (Kommunale avgifter for 2018 inkl. eiendomsskatt. Boligen har vannmåler.)
Festeavgift
9 948,-
Festeår
2071
Beregnet totalkostnad
2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


76 122,- (Omkostninger totalt)


2 566 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
180m²
Bruksareal
194m²
Tomt
722m² (festet tomt)
Byggeår
1977
Gårdsnummer
91
Bruksnummer
54
Energimerking
G
Finn-kode
131747787
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Eiendomsmegler MNEFPartner

Silje Furuseth Aandalen

+47 993 08 546

Eiendomsmegler MNEF

Runa Skumlien

+47 958 57 804
  • Nabolagsprofil

93%

eier sin egen bolig

90%

bor i enebolig

69%

har bolig på over 120 kvm

61%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

Dokumenter

Salgsoppgave Konglevegen 5

Kommunale avgifter

Kr. 35 555 pr. år

Kommunale avgifter for 2018 inkl. eiendomsskatt. Boligen har vannmåler.

Eiendomsskatt

Det er i Østre Toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

194 / 180 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1977

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 722 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2071, Festeavgift: 9948

Beskrivelse

Konglevegen 5 er en godbit når det kommer til utsikt og plass!

Dette er en enebolig fra 1977 som er oppgradert og modernisert helt frem til nylig. Boligen har hele tre soverom og to bad.

De fleste rommene er store, og de mange glassflatene gir godt lys. For øvrig inneholder boligen en stor stue, spisestue og kjøkken, kjellerstue, vaskerom og godt med lagringsplass.

Utvendig finner du en skikkelig lun terrasse og en hageflekk der du slipper å bruke hele fritiden. Det er også en balkong i hele husets lengde, som går ut fra master bedroom.

Mjøsutsikten er med deg stort sett fra alle rom på østsiden av huset.

Innhold

Enebolig over 2 plan som i 1.etasje inneholder: Kjøkken, bad, stue/spisestue, soverom. I underetasjen er det bad, entrè, stue, 3 boder, gang, vaskerom, kontor/soverom, soverom.

Standard

Boligen er fra 1977 og fremstår som godt ivaretatt.

1. etasje:

Stue og spisestue er et stort, koselig og lyst rom. Her er det peis med innsats i midten av stuen. Store vindusflater som gir masse lys. Dør ut til veranda.

Kjøkkeninnredning i heltre. Benkeplate i heltre med belysning over benkeplate. Kjøkkenkum. Integrert komfyr, steketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikro. Kjøkkenet er stort og godt med skap og skuffeplass.

Badet har gulvbelegg, tapet på vegg og himlingsplater. Dobbelservant med underskap, gulvmontert wc og bide. Panelovn. Speil med tilhørende belysning.

Soverommet er romslig med utgang til balkong.

Underetasje:

2 soverom hvorav det en er større enn det andre. Det minste kan eventuelt brukes til kontor.

Vaskerom med gulvbelegg, malt murpuss på vegg og himlingsplater. Utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv. Avfukter.

Bad i underetasjen har fliser på gulv og vegg. Panel i himling. Her er det servant med underskap, dusjhjørne og gulvmontert wc. Varme i gulv.

Innvendige overflater er i hovedsak preget av på gulv i 1.etasje: Laminat. Belegg. Underetasje: Laminat. Belegg. Teppe. Fliser

På vegger: 1.etasje: Malte plater. Malt panel. Murforblending. Underetasje: Malt strie. Panelplater. Malt panel. Tapet. Murpuss. Panel.

Himling i 1.etasje: Himlingsplater. 1.etasje: Himlingsplater. Malt panel.

El-anlegg med skrusikringer.

Det er påkostet følgende de seinere åra:

År: 1999 Ny kjøkkeninnredning. Utført av firma.

År: 2000 Nytt bad i underetasje(ikke byttet rør). Utført av firma.

År: 2013 Beslag på tilbygg mot øst samt beslag og utbedring på pipe. Utført av firma.

År: 2013 Tilbygg mot øst. Egeninnsats.

År: 2015 Malt boligen utvendig. Egeninnsats.

År: 2017 Pusset opp stue i underetasje. Egeninnsats.

Beliggenhet

Konglevegen 5 ligger på Enge Store på Kapp i Østre Toten. Boligfeltet ligger sentralt til på Kapp med gangavstand til det aller meste. Nærmest er barneskolen og barnehagen som ligger rett nedi bakken. For øvrig er det gangavstand til Kapp sentrum der det finnes innkjøpsmuligheter. Området er solrikt og svært barnevennlig med nærhet til skog og lekeplasser. Videre er det mange fine turmuligheter i området og sommerstid kan det friste med et bad i selveste Mjøsa fra Tallodden noen minutter å gå fra eiendommen.

Kapp ligger ca. 5 km fra kommunesenteret Lena og 20 km fra Gjøvik. Til Oslo og Gardermoen er det henholdsvis 1,5 og 1 time med bil.

Tomt

Festet tomt på 722,2m² som er skrånende og opparbeidet med plen, kantstein, forstøtningsmur, heller, trær og prydbusker. Gruset gårdsplass.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 760 457 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 433 462 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 21.2.1978 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 194 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 95 m².

Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, entré, stue, gang, vaskerom, kontor/soverom, soverom

1. etasje:

Bruksareal: 99 m².

Primærrom: 99 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, bad, stue/spisestue, soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vedfyring.

I hovedsak ved hjelp av ildsted, panelovner. Varme i gulv på bad og vaskerom. (Parafin er ikke lenger i bruk)

Løpende kostnader

Løpende estimerte kostnader er kr. 97 835,- dette inkluderer forsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, vedlikeholdskostnader, festeavgift, kostnader vei og gatelys. I tillegg kommer det strøm, fyring/brensel, innbo forsikring m.m.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. Boligen ligger i område med reguleringsplan Enge Store I, Kapp Østre A (30.6.1975).For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: silje@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 30 85 46 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.