Frydenberggata 8

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Frydenberggata 8

  • 3014 Drammen
Prisantydning
7 950 000,-
Totalpris
8 170 000,-
Ligningsverdi
1 304 915,-
Kommunale avgifter
10 751,- (per år)
Beregnet totalkostnad
7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
218 750,- (Dokumentavgift)


219 999,50 (Omkostninger totalt)


8 169 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
221m²
Bruksareal
233m²
Bruttoareal
262m²
Tomt
847m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1936
Gårdsnummer
114
Bruksnummer
373
Energimerking
G
Finn-kode
102023970
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Nina Widerøe

+47 916 16 035
  • Nabolagsprofil

76%

av boligene er eldre enn 20 år

75%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

57%

eier sin egen bolig

47%

bor i enebolig

Dokumenter

Energiattest
Salgsoppgave Frydenberggata 8

BRA/PROM

233 / 221 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Dobbelt garasje. Biloppstillingsplass utenfor garasjen samt gateparkering.

Tomt

Areal: 847 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Flott funkis enebolig med særdeles attraktiv beliggenhet og fantastisk utsikt mot fjorden og byen. Stor hage og dobbelt garasje. Direkte adkomst til Bragernesåsen med lysløype kun noen meter fra døren. Ca. 15 minutters gangavstand til sentrum og jernbanestasjonen!

Innhold

Boligen er over to plan og inneholder:

1.etg.:

Vindfang, garderobe, stor bod, stor hall, kontor, bad m/dusjkabinett, wc og servant, 2 soverom, stor stue m/peis (perfekt ungdomsrom).

2.etg.:

Gang, 2 soverom, bad m/badekar, dusj, wc og dobbeltservant, vaskerom m/tørkeskap, utslagsvask og utgang til hage, stor stue/spisestue, romslig kjøkken m/spiseplass og utgang til syd-/vestvendt terrasse med fantastisk utsikt og meget gode solforhold.

Dobbelt garasje.

Standard

Boligen har i senere tid blitt noe oppgradert og påkostet med 2 nyere bad, nye gulv i enkelte rom, nyere radiatorer, 2 stk luft til luft varmepumper mv.

Det er parkett i de fleste rom, fliser på badet i 1.etg., tepper på soverom i 1.etg. og belegg i vindfang, garderobe og bad i 2.etg.

Vegger er i hovedsak malte flater, fliser på badene.

Beliggenhet

Boligen har en særdeles god beliggenhet i et veletablert og attraktivt boligområde på Strøtvet. Eiendommen ligger i en rolig gate uten gjennomgangstrafikk, og her er det i hovedsak funkishus i et verneverdig boligmiljø. Her er det umiddelbar nærhet til marka med lysløype som starter kun få meter fra tomtegrensen og som strekker seg mot mange flotte turmål i Bragernesåsen - som Stronghytta, Spiralen, Kloptjern, Åspaviljongen, Landfallhytta, Tverken og Skimten.

Det er ca. 15 minutters gangavstand til sentrum av Drammen og tilsvarende til jernbanestasjonen (enten Brakerøya eller Drammen stasjon) som har hyppige avganger både i retning Oslo og Kongsberg. Flytoget går også fra Drammen stasjon.

Barneskolen (Bragernes) og barnehagen (Løkkebergene Vels barnehage) ligger ca. 8-10 minutter i gangavstand fra boligen, i tilknytning til Løkkebergparken ("Kjappen"), som er et meget populært område for store og små. Her er det en veldig populær kunstgressbane som benyttes store deler av året, sandvolleyballbane, lekeplass samt turområde.

Det er også kort avstand til nærbutikken (Kiwi) og også til CC Handlesenter som har et bredere utvalg av butikker, apotek, treningssenter (Sats) mm. Her er det også flotte turmuligheter langs elveparken.

Rett ved siden av boligen finner man Bragernes Kolonihave, som er et fredelig, idyllisk område med små hytter og tilharende hageparseller. Her er det stor aktivitet hele sommerhalvåret og det arrangeres også åpne dager hvor det er muligheter for å handle blomster, urter eller andre planter.

Tomt

Tomten er opparbeidet og beplantet med plen, busker, frukttrær og blomster. Gruset inngangsparti. Fine muligheter for flere oppholdssoner i hage.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 304 915 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 175 728 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen.

Boligens areal

Primærrom: 221 kvm, Bruksareal: 233 kvm, Bruttoareal: 262 kvm

Kjeller. etasje:

Bruksareal: 8 m².

Sekundærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod, fyrrom.

U. etasje:

Bruksareal: 108 m².

Primærrom: 106 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, hall, kontor, gang, bad, stue, 2 soverom.

Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott.

1. etasje:

Bruksareal: 117 m².

Primærrom: 115 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, bad, vaskerom, tv-stue, stue, gang 1, 2 soverom, gang 2.

Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmepumpe, vannbåren varme i hall og vindfang i 1. etg, plassbygget peis i stue i både 1. og 2.etg. Sentralfyr (denne går på strøm) med nyere radiatorer i boligrom. varmekabler i gulv på begge bad og vaskerom. Nedgravet tank for flytende brensel.

Adkomst

Fra Bragernes kirke: Ta til høyre bak kirken og følg Bergstien oppover til denne går over i Løkkebergveien. På toppen av bakken, ta Strøtvetveien inn til venstre og følg denne til den møter Hanna Winsnes gate. Ta til venstre, og så går Frydenberggaten opp til høyre. Boligen ligger rett ved siden av Bragernes Kolonihage.

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.