Pedros vei 29

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Pedros vei 29

  • 3038 Drammen
Prisantydning
5 190 000,-
Totalpris
5 321 000,-
Ligningsverdi
1 057 675,-
Kommunale avgifter
10 967,- (per år)
Beregnet totalkostnad
5 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
129 750,- (Dokumentavgift)


130 999,50 (Omkostninger totalt)


5 320 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
144m²
Bruksareal
237m²
Bruttoareal
255m²
Tomt
611m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1987
Gårdsnummer
26
Bruksnummer
267
Energimerking
E
Finn-kode
102023955
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Nina Widerøe

+47 916 16 035

Eiendomsmeglerfullmektig

Sarah Benedicte Wennes

+47 981 30 239
  • Nabolagsprofil

97%

bor i enebolig

84%

eier sin egen bolig

81%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

72%

av boligene er eldre enn 20 år

Dokumenter

2017 Energiattest A2017-797880
Salgsoppgave Pedros vei 29

BRA/PROM

237 / 144 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 611 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Flott og velholdt enebolig med dobbelt garasje og hyggelig hage i etablert og attraktivt område på Åskollen. Her er det ingen gjennomgangstrafikk, fin utsikt mot fjorden og kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg, nærbutikk og marka!

Innhold

Boligen er over to plan, og inneholder:

1.etg.:

Romslig, flislagt gang med varmekabler og skyvedørsgarderobe, flislagt bad m/varmekabler, servant, wc, dusjhjørne og boblekar samt nisje med plass til vaskemaskin og tørketrommel, separat wc m/varmekabler og servant, soverom med garderobeskap, stue/spisestue med peisovn og utgang til terrasse, Huseby-kjøkken m/integrert dampovn, stekeovn, koketopp (induksjon), kjølehjørne og fryseskap samt utgang til stor, sydvendt terrasse.

2.etg.:

Tv-stue, 2 soverom, stort kott.

Lagringsloft uten gulv. Stor råkjeller med utvendig adkomst.

Dobbelt garasje med automatisk portåpner. God plass til to biler.

Standard

Boligen fremstår som svært pen og velholdt, og er nymalt i 2016.

De fleste vinduer er skiftet de siste 10 årene.

Kjøkkenet og badet var nytt i 2007.

Nytt elektrisk anlegg fra 2007 med nytt sikringsskap.

Sentralstøvsuger

Gulv: parkett i alle rom i 1.etg., laminat i 2.etg., fliser på badet, separat wc og gang.

Vegger: malte flater, fliser på badet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og populært boligområde på Åskollen. Her er det ingen gjennomgangstrafikk og kort vei til både skole, barnehage, idrettsanlegg, nærbutikk, busstopp (gode forbindelser til sentrum) samt flotte turområder. Kort kjøreavstand til sentrum med alle servicetilbud samt jernbanestasjon med god forbindelse mot både Oslo og Kongsberg. Rask adkomst til E18. Flott utsikt mot fjorden.

Tomt

Velholdt og skjermet hage som er pent opparbeidet og beplantet med plen, busker, trær og blomster.

Innkjørsel, gårdsplass og parkeringsareal er asfaltert.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 100.092 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 384 559 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen. Det er utstedt Ferdigattest 01.04.2016 for oppføring av garasjebygget.

Eiendommen er byggeanmeldt.

Boligens areal

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 237 kvm, Bruttoareal: 255 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 86 m². Råkjeller.

1. etasje:

Bruksareal: 92 m².

Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad/dusjrom, toalett, entré/gang, kjøkken, soverom.

Loftsetasje:

Bruksareal: 59 m².

Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue, 2 soverom

Sekundærrom: 7 m²: Bod

Garasje fra 2016

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er i hovedsak med varmepumpe og vedovn. Varmekabler på gulv på bad og i gang. Det er i tillegg innstallert elektriske panelovner.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig etter regulerongsplan Solbakken, nordby felt F(27.8.1985). Eiendommen er beliggende i et område som i kommuneplanen er avsatt til . For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Det er pliktig medlemsskap i Solbakken Velforening som har ansvar for felles lekeplass, felles gjesteparkering og et par stikkveier. Årlig kontigent ligger normalt på kr 200,- til kr 400,- pr. år.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.