Bregneveien 14

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger
  • Bregneveien 14

  • 3302 Hokksund
Prisantydning
3 990 000,-
Totalpris
4 100 150,-
Ligningsverdi
1 026 379,-
Beregnet totalkostnad
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
96 250,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


110 149,50 (Omkostninger totalt)


4 100 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
213m²
Bruksareal
340m²
Bruttoareal
368m²
Tomt
748m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1978
Modernisert
2004
Gårdsnummer
77
Bruksnummer
914
Ekstra toalett
1
Energimerking
G
Finn-kode
106860091
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Anders Ødenes

+47 950 37 101
  • Nabolagsprofil

81%

bor i enebolig

78%

eier sin egen bolig

58%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

53%

har bolig på over 120 kvm

Tomt

Areal: 748 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Bregneveien 14 er en flott familiebolig over to plan med god planløsning og stort potensiale. Huset ble oppført i 1978 og tilbygget med større stue og dobbelgarasje i 2004. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer og en romslig deilig solrik terrasse. Videre er det enkel adkomst med bil til stenlagt gårdsplass samt parkering i integrert stor dobbel garasje med bla varme i nedkjørsel. Boligens beliggenhet er god, i barnevennlige omgivelser med gangavstand til skoler, idrettshall, samt kort vei til bussholdeplass. Innvendig har boligen god størrelse på rommene som gir en fin romfølelse og består av en trivelig stue med gode møbleringsmuligheter og flotte skyvedører ut til verandaen på hele 69 kvm. Videre har boligen en stor kjellerstue med bar, separat vaskerom, kjølerom og ett bad i hver etasje.

Innhold

Boligen ligger over to plan og inneholder:

1.etg.: Vindfang, entré, meget stor stue med utgang til meget stor terrasse, 3 soverom, bad, kjøkken, wc. Garasje

ved inngangspartiet.

Kjeller: Gang, vaskekjeller, bad, kjellerstue med bar, kontor/disp. rom, kjølerom, garasjerom

Standard

Kjøkken - 1.etasje.

Innredning fra 2007 med profilerte fronter. Heltre benkeplate. Keramiske fliser på vegg mellom benk og overskap. Nedfelt platetopp og oppvaskkum.

3-stavs parkett på gulv. Malt panel på vegg. Overflate himling med panel. Opplegg til oppvaskmaskin. Ventilator over komfyrsone.

Bad - I kjeller.

Flislagt bad. Dusjnisje med dusjvegger i glass. Innredning med profilerte fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt servant. Lys og stikkkontakt over

speil. Frittstående toalett. Gulvvarme. Mekanisk avtrekksvifte. Opplegg for badekar. Overflater himling med panel.

Bad - 1.etasje.

Flislagt bad . Innredning med profilerte fronter. Helservant med skap. Høyskap. Lys over speil. Overflate himling med panel. Downlights. Gulvvarme.

Opplegg for badekar/dusj.

Vaskerom I kjeller med enkel standard. Opplegg for vaskemaskin.

Øvrige rom

Overflate vegger med panel, tapetserte og malte flater. Overflate gulv med laminat og parkett. Overflate himling med panel og malte flater.

Garderobeskap på to soverom. Skyvedørsgarderobe på ett soverom. Downlights i deler av stue. Gulvvarme i kjøkken og stue.

Kjelleretasje er innredet med kjellerstue, gang, bad, vaskerom, kjølerom, kontor/disponibelt rom, bod og garasje. Overflater gulv med laminat og

vegg til vegg teppe. Overflate vegger med panel og malte flater. Overflate himling med panel. Gulvvarme i kontor/disponibelt rom og på bod. Garasje

har keramiske fliser på gulv. Vegg og himlingsoverflater betong. Gulvvarme.

Meget stor terrasse på totalt ca 69m2 med utgang fra stue. Deler av terrassen er utstyrt med terrassemarkise.

Heve-skyvedør til terrasse mot syd.

Deler av det elektriske anlegget er nytt omkring år 2007.

Frittstående bod med enkel standard.

Beliggenhet

Beliggende i villastrøk.

Tomt

Utvendig gårdsplass med stedvis betong belegningsstein. Oppvarmet nedkjørsel foran garasje i kjellerplan. Frittstående utebod. Stor terrasse. Beplantet tomt.

Garasje / Parkering

Parkering i gasasje og gårdsplass.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 026 379 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 284 411 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse 19.11.1979 for boligen.

Det er utsted ferdigattest for garasjebygget.

Boligens areal

Primærrom: 213 kvm, Bruksareal: 340 kvm, Bruttoareal: 368 kvm

Kjeller:

Bruksareal: 169 m².

Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue, gang, bad, vaskerom, arbeidsrom.

Sekundærrom: 95 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje, 1 bod, kjølerom.

1. etasje:

Bruksareal: 171 m².

Primærrom: 139 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 3 soverom, vindfang, toalett, bad, gang.

Sekundærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje.

I tillegg til oppmålt areal er det også følgende: Terrasse på ca. 69 m2 og Frittstående utebod på ca. 7 m2.

Garasje: byggeår: 2005

Bruksareal: 57 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er i hovedsak elektrisk. Skorstein med peis i stuen og i kjellerstue. Oppvarming via bergvarme i deler av kjellerplan.

Peis i 1. etasje er også koblet til parafin.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan for Bråtenfeltet, stf 22.09.77. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.