Ødegårdsvegen 30

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Ødegårdsvegen 30

  • 6200 Stranda
Prisantydning
2 490 000,-
Totalpris
2 562 122,-
Beregnet totalkostnad
2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
56 250,- (Dokumentavgift)


72 122,- (Omkostninger totalt)


2 562 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
296m²
Bruksareal
309m²
Bruttoareal
340m²
Tomt
1 560m² (eiet tomt)
Soverom
7
Byggeår
1953
Gårdsnummer
53
Bruksnummer
104
Ekstra toalett
2
Energimerking
G
Finn-kode
122594472
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Lars Hellevik

+47 90 18 63 94
  • Nabolagsprofil

78%

av boligene er eldre enn 20 år

73%

eier sin egen bolig

59%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

58%

bor i enebolig

Dokumenter

Salgsoppgave Ødegårdsvegen 30

BRA/PROM

309 / 296 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 1 560 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Velkommen til en svært innholdsrik og romslig enebolig på romslig utsiktstomt, i utkanten av Stranda sentrum. Eiendommen kan blant annet by på gode solforhold og en fantastisk utsikt utover Storfjorden, og en beliggenhet kun få steinkast unna Stranda sentrum og Fløten park. Boligen har sokkelleilighet med 2 soverom, er oppgradert i senere år, og har et flott hageareal - perfekt til lek og ballspill.

Innhold

U. etasje: Entrè, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, hobbyrom, trapperom, vaskerom, wc, kott

1. etasje: Entrè, gang, stue, kjøkken, bad/wc, soverom

2. etasje: Trapperom, gang, kontor, wc, 4 soverom

L. etasje: Trapperom, tidligere Hybel1, tidligere Hybel 2, bod, kott

Boligen har også 3 solrike verandaer med god utsikt, samt tilknyttet garasje og uthus.

Standard

Boligen er i stor grad pusset opp fra 2012-2016, med gulvoverflater av i hovedsak laminat, parkett, vinyl, flis og furuplank, og veggflater er malte tapeter og panelplater, samt flis. Himlinger er i hovedsak kledd med himlingsplater, malt panel og malt himlingspapp. Boligen er også teknisk oppgradert med nyere taktekking, nyere bordkledning og etterisolering på vestvegg, dels nytt røropplegg for vann med rør-i-rør, og elektrisk med nyere sikringsskap.

Entrè/Inngangsparti

Boligen har et overbygd inngangsparti på den nordlige siden, i kort avstand fra garasjen. Her er det montert en nyere inngangsdør, og videre er det trapperom til de øvrige etasjene.

Stue

Stuen er svært romslig på størrelse og har lyse, vennlige fargevalg. Her er det god plass både til sofakrok og spisestue, og det er store vindusfelt mot fjorden som utnytter utsikten maksimalt og gir god romfølelse. Av utstyr er det montert nyere vedovn og varmepumpe (luft/luft) fra 2012. Det er også utgang til en solrik veranda med fantastisk utsikt mot Storfjorden.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger som eget, adskilt rom med god plass til frokostbord. Her er det montert en nyere kjøkkeninnredning med profilerte fronter og benkeplate i laminat. De originale overskapene er bevart. Det er montert opplegg for oppvaskmaskin og rommet har vannrør i rør-i-rørsystem.

Bad/wc/vaskerom

Badet ble pusset opp i 2005 med flis på gulv og fliskledde vegger. Av utstyr er det montert gulvvarme, vegghengt toalett, baderomsinnredning med helstøpt servantplate, åpen dusjnisje med glassvegger, mekanisk vifte og spotlights i himling.

I 2. etasje ble toalettrommet pusset opp i 2016 med gulvoverflate av laminat, og vegger med hvite plater. Utstyrt med wc. mekanisk vifte og servantinnredning. Hoveddelen har også egen vaskekjeller i underetasjen med nyere 200l vvbereder, samt opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.

Soverom

Boligen har totalt 7 soverom, hvorav to er beliggende i utleieleiligheten, ett i 1.etasje, og fire i 2.etasje. I loftsetasjen er det også to store rom, som fra gammelt av har vært hybler. Disse kan fint fungere som det 8. og 9. soverom om nødvendig. Flere av soverommene har montert veggskap og/eller garderobeskap, samt utgang til veranda.

Sokkelleilighet/utleieenhet

Sokkelleiligheten ble pusset opp i 2012/2013, og har egen inngang i underetasjen, samt egen, nyere 200l vvbereder og eget sikringsskap. Kjøkkenet ligger i en delvis åpen løsning med stuen, og har gulvvarme, innredning med hvite, profilerte fronter, opplegg for oppvaskmaskin og ventilator. God plass til både spisebord og sofakrok. Enheten har to soverom, samt toalettrom og bad/wc/vaskerom. Badet har flislagt gulvoverflate med gulvvarme, servant, wc, opplegg for vaskemaskin og åpen dusjnisje. Det kan også nevnes at etasjeskillet mot hovedetasjen er av betong.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på Sløgstad, like nord for Stranda sentrum. Fra boligen har man kort gangavstand til alle sentrumsfasiliteter og Fløten Park, og ellers kort avstand til barneskole barnehager, ungdomsskole og videregående skole. Stranda sentrum har et godt servicetilbud med blant annet dagligvare, kaféer, butikker, frisør, og vinmonopol. Kort vei til Stranda Kulturhus med et rikt kulturtilbud, samt idrettsanlegg på Mona.

Strandafjellet Skisenter er bare en 15 minutters kjøretur fra eiendommen. Nærområdet består i hovedsak av frittliggende eneboliger.

Tomt

Romslig, selveid tomt på 1 560 kvm. Tomten er bebygd med enebolig og tilknyttet garasje, samt uthus og markterrasse. Ellers består tomten av diverse beplanting, noe naturtomt, hekk, prydbusker og romslig, opparbeidet hageareal.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. kr 464 632,- pr. 2016.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 486 823,- pr. 2016.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 296 kvm, Bruksareal: 309 kvm, Bruttoareal: 340 kvm

U. etasje: P-rom: 91 kvm, BRA: 91 kvm, BTA: 103 kvm

1. etasje: P-rom: 89 kvm, BRA: 89 kvm, BTA: 97 kvm

2. etasje: P-rom: 84 kvm, BRA: 89 kvm, BTA: 97 kvm

L. etasje: P-rom: 32 kvm, BRA: 40 kvm, BTA: 43 kvm

Eiendommen har i tillegg tilknyttet enkel garasje på 16 kvm, samt et uthus på 12 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med to boenheter i matrikkelen U0101 og H0101. Del av underetasjen er innredet med utleieenhet.

Oppvarming

Vedovn i 1. etasje og 2.etasje.

Varmepumpe luft/luft

Varmekabler på bad 1.etg, bad u.etg, samt kjøkken og stue i u.etg

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 9 448,- / halvår

(inkluderer vann, avløp, renovasjon og feiing)

Eiendomsskatt kr 2424,- / halvår

I tillegg må det påregnes utgifter til strøm og forsikring.

Adkomst

Enkel adkomst fra Ødegårdsvegen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål ifl Reguleringsplan for Stranda sentrum, med føresegner, datert 03.02.99. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.