Holevegen 33

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Holevegen 33

  • 6220 Straumgjerde
Prisantydning
1 470 000,-
Totalpris
1 518 872,-
Beregnet totalkostnad
1 470 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
35 000,- (Dokumentavgift)


48 872,- (Omkostninger totalt)


1 518 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
145m²
Bruksareal
161m²
Bruttoareal
181m²
Tomt
1 086m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1960
Gårdsnummer
31
Bruksnummer
18
Energimerking
G
Finn-kode
122593603
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Lars Hellevik

+47 90 18 63 94
  • Nabolagsprofil

88%

bor i enebolig

86%

eier sin egen bolig

65%

har bolig på over 120 kvm

55%

av boligene er eldre enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave Holevegen 33

BRA/PROM

161 / 145 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 1 086 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Velkommen til en flott familiebolig i rolig og landlig område på Hole i Velledalen. Fra eiendommen har man kort avstand til blant annet nærbutikken, samt barneskole og barnehage. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, og har en fantastisk utsikt mot de omkransende, majestetiske fjellene.

Innhold

U. etasje: Entré, kjellerstue, vaskerom, bad/ wc, 2 boder

1. etasje: Entré/ gang, kjøkken, stue, tv- stue

2. etasje: Gang, 4 soverom, kott

Boligen har også en sørvestvendt veranda.

Standard

Boligen har i all hovedsak en god 80/90-talls standard med gulvoverflater av i hovedsak vinyl, laminat og flis, og vegger med malte tapeter, malt og umalt furu, og himlinger med hvit, strekt himlingspapp og panel. Hoved- og loftsetasjen som har gulvoverflater belagt med belegg, har underliggende, original furuplank med vinyl lagt flytende slik at det lett kan tilbakeføres til sitt opprinnelige. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt.

Entrè/inngangsparti

Boligen har hovedinngang på den nordlige side med inngang med støpt, skiferbelagt platting utenfor. Hallen har trapperom videre til 2. etasje, samt dør mot både kjøkken og stue.

Stue

Hovedstuen er romslig på størrelse, og har gode møbleringsmuligheter. Gulvet er også her belagt med flytende vinyl, slik at man enkelt kan tilbakeføre det til originale furuplank. Rommet har montert vedovn, og har ellers utgang til en sørvestvendt veranda med fantastisk utsikt utover Velledalen og de omkransende fjellene. Etasjen har også en stue til, som opprinnelig har vært brukt som soverom. Det er også stue i underetasjen med vedovn og egen ytterdør - perfekt til ungdommen i huset.

Kjøkken

Kjøkkenet har en L-formet innredning med profilerte eikefronter, overskap og høyskap. Her er det montert integrert kjøleskap, frittstående fryseskap og opplegg for oppvaskmaskin, og ellers har rommet god plass til frokostbord.

Bad/wc/vaskerom

Badet ble renovert i 2013, og har en flislagt gulvoverflate med nedstøpte varmekabler, og fliskledde vegger. Av utstyr er det montert baderomsinnredning, dusjkabinett, wc og skapinnredning. Eget, separat vaskerom hvor det er montert blant annet utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Vvbereder på 200l fra 2016 er montert i et tilstøtende hobbyrom.

Soverom

Boligen har totalt 4(5) soverom, hvor alle 4 er i loftsetasjen. Rommene har plassbygde veggskap og/eller raftekott. Det 5. soverommet er beliggende i hovedetasjen, men har i senere tid vært benyttet som tvstue.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet i Velledalen, med kort avstand til blant annet nærbutikken og Velledalen Kulturpark med barneskole, barnehage, grendahus og svømmehall. Velledalen tilbyr svært gode fasiliteter til barna, hvor de yngste tar plass på Velledalen Naturbarnehage som av mange ansees som Sykkylvens beste barnehage med blant annet tilgang til store utearealer, gymsal, sykkelbane og nyoppført grillhytte. Velledalen Montessoriskule startet i 2012 og her får barna både gratis frokost hver dag og varmt måltid hver torsdag.

I det samme området ligger grendahuset med svømmelhall, samt Dalemyra Stadion som opp gjennom årene har huset mange spennende fotballkamper. Siste helgen i juni er det klart for årets store happening i Velledalen - da går Brøvøllsfestivalen av stabelen for ellevte året på rad, noe som enhver Velledaling bør få med seg. Også her er barna i fokus med den svært populære aktivitetsdagen som tilbyr noe for enhver smak.

Like utenfor inngangsdøren finnes et utall flotte turmuligheter, med Vallasætra, Brunstadsætra, Regndalen og Geita som noen av alternativene. Til Sykkylven sentrum er det cirka 15 minutters kjøring, og Sunnmørsalpane Skiarena Fjellsæter ligger cirka 10 minutters kjøring unna.

Tomt

Eiendommen har en velstelt, opparbeidet tomt, utsmykket med diverse pryd- og bærbusker. Ellers er det rundt boligen belagt heller og skifer. Asfaltert innkjørsel for biloppstilling, og ellers et mindre parkeringsareal i enden av tomten. Opparbeidet hageareal - perfekt til lek og ballspill.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 428 273,- pr. 2016.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 370 474,- pr. 2016.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 161 kvm, Bruttoareal: 181 kvm

U. etasje: P-rom: 45 kvm, BRA: 59 kvm, BTA: 69 kvm

1. etasje: P-rom: 63 kvm, BRA: 63 kvm, BTA: 70 kvm

2. etasje: P-rom: 37 kvm, BRA: 39 kvm, BTA: 42 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan i sin helhet fritt leies ut.

Oppvarming

Vedovn på stue i begge etasjer.

Elektrisk oppvarming via panelovner og varmekabler på bad.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 4 477,- / år

(inkluderer slam, avfall og feiing)

I tillegg må det påregnes utgifter til strøm og forsikring.

Adkomst

Enkel adkomst fra Holevegen.

Regulering

Eiendommen er avsatt til "LNFR for tiltak basert på gardens ressursgrunnlag" ifl. Kommuneplan Arealdelen 2013-2025, datert 27.05.18

Tilhørende føresegner datert 27.05.18. Eiendommen ligger innenfor faresonen for ras- og skredfare. Det opplyses også i kommuneplanen at: "Innafor LNF-område skal det ikkje tillatast ny eller vesentleg utviding av bustad-, nærings- eller fritidsutbygging eller frådeling til slike formål. Forbodet gjeld ikkje utbygging som har direkte tilknyting til stadbunden næring."

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med kommunen.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Det blir i 2018 gjeninnført eiendomsskatt i kommunen (med bunnfradrag).

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.